lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (19.12.2014 15:41:20)
|
Bogme moja mama se napatila kao Isus baš zbog tih UZ-ova. Njoj dr nije dao da radi UZ, iako je postojala mogućnost, ali tad nisu slali ako nešto ne sumnjaju. Moja mama je sumnjala, čudno se osećala, imala veliki stomak, lupkanja na raznim stranama u isto vreme. Dr joj je rekao da umišlja. Onda kad je otišla da se porodi, rodi mene, tešku 1.300g, voda bila zelena, braon. I sve čega se seća je da nisam plakala nego cvilela i da su rekli "ovde ima još nečeg". I uspavali su je. Posle kad se probudila, rekli su joj da je imala blizance, drugi je bio dečak, ugušio se u 7. mesecu jer mu se pupčana vrpca obmotala oko vrata. Mama je nekim čudom izbegla sepsu. A ja sam se "razvijala" pored tog raspadnutog ploda i svaki očin mi je falio. Nisam imala razvijena pluća, srce uvećano, izliv krvi u mozak, bakterije na svakom centimetru kože i sluzokože, ma svaki očin. Bila sam u bolnici 3 meseca, mami i tati su govorili da se ne nadaju, da su šanse da preživim jako, jako male ali eto me. [sm=smiley1.gif] I sad kad čujem da neko kaže da je ići na UZ bezveze, ju, razvalila bih ga. Ne kažem da treba ići često, ali ako imamo to čudo tehnologije, treba ga iskoristiti.
|
|
|
|