lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (19.12.2014 11:07:13)
|
Dan, žene. Srećna slava svima koji slave. Serpice, super za UZ, baš mi je drago što nema hematoma, šta je onaj dr video, Bože sačuvaj? Trco, a kako se tačno radi to okretanje? Ja sa tim ni ovaj ni prošpli put nisam imala problema. Moje bebe se u tipa 6. mesecu okrenu i ne vraćaju, al' mi zato čeprkaju prstima po grliću. [sm=smiley36.gif] Branki, bravo za Božu!!! [sm=bravo.gif] Štetice, drži se, brzo će to! [sm=smiley31.gif] Što se tiče tog osećaja da će beba da izađe, joj, što to ne volim, ja redovno skupljam nogge ihodam savijena dok pridržavam stomak. A što me boli ta koska tada, ja definitivno ne bih preživela prirodan porođaj, rastura me malo kad me gurne dole, a kamoli da krene da izlazi, pa raščerečila bih se. Ja sam jutros bila na CTGu. Ništa mi nije ni neki dan bilo jasno a ni sad. Sad vidim da su bebini otkucaji išli danas i do 60 dole i 190 gore. Prvo su se nešto šećkali dr i sestre i spominjali me "onaj CTG" a onda dr nije ništa rekao osim da po dogovoru idem u ponedeljak u porodilište. Dal' je to dobro ili nije sam Bog zna. Izdržaću valjda do utorka i tog carskog ako i nije nešto u redu. Danas mi napisa da imam slabe kontrakcije, a neki dan ta druga dr da ih nemam. A neki dan su mi bile duplo jače nego danas. Ništa mi nije jasno. Dosta mi je više tih lekara.
|
|
|
|