*boka*
|
Mamike evo i mene da vam mahnem! Kad pre decembar covece Juce nisam stigla ni da se ukljucim na net. Isla na taj seminar sto sam morala da dradim, posle vodila dete na rodjendan i kad smo dosli kuci, bukvalno sam se onesvestila! Izula sam se i skinula jaknu i osetila da mi se zavrtelo u glavi (valjda sto sam se sagnula da izujem cizme i naglo se podigla), samo sam se spustila na trosed i zaspala. Cula sam samo Elenu kako pita tata sta je mami, uplasila se dusa moja. Danas sam slobodna, pa sam iskoristila da malo odmirujem. Uzela da skuvam rucak, gulas juneci pravm, pa cu taman imati za 2 dana, pa kad zavrsim krecem u vrtic po dete i tako. Srculence situacija ti je skroz uzasna! Ja sam imala takodje problema, ali sa svekrvom dok smo bili u zajednici, tako da znam koliko je to sekiracije. Ali sam ja imala podrsku mm, kad god je izbio problem, on je bio na mojoj strani. Pokusaj da porazgovaras sa tm, da mu iskreno izneses sve sto ti smeta, jer muskarci se cesto naprave ludi i kada vide problem, dok ih ne posadis i ne kazes sve sto imas, oni se prave da problema nema. Nadam se da cete naci resenje i da cete se odvojiti. Od kad zivimo sami, sve se potpuno promenilo, sveki me vise ne cacka kao ranije, naravno odnos nece vise nikad biti kao ranije, ali makar vise ne trpim njena bockanja. Tacno sam joj bila visak u kuci i to je bio njen nacin da mi to stavi do znanja. Saljem to veeeliki kao podrsku. Janabons beta bi trebalo da se duplira na 72h, tako da meni ovaj rezultat deluje sasvim u redu. Javi se obavezno u petak da nam kazes da je sve OK Vision utrogestana nema, ne ocekuju ga u naredne 2 nedelje, tako su mi u apotekama rekli. Ja sam takodje ovde o tome pisala pre par dana, jer sam na terapiji utrogestanom, pa mi je Srna ustupila svoju kutiju koja joj je ostala i sosa mi je poslala 2 kutije iz Vlasotinca. Inace u Pancevu ima apoteka koja utrogestan moze nabaviti iz austrije, ali po ceni od 1400 din. Ako ne nadjes negde jeftinije, javi mi se na PP da ti posaljem broj apoteke. Bubule sad sam videla da si pisala da ti nije stigla adresa. Pislala sam na FB Ja za sada imam pune 3 kutije, sosa mi je poslala 2, jednu mi je snajka kupila u toj apoteci u Pancvu i imam jos pola Srnine, pa mozda da posaljes vision, ako ona nema.