Zemunka85 -> RE: Double test II deo (13.3.2017 14:54:14)
|
Zenske, da Vas pitam nesto: uzela sam rez dabl test, super su. Geneticar je bila bas zadovoljna a i ja sam. Obzirom da su, u udnosu na prosli put - sve pocetni rizici duplo veci (zbog godina), rezultati su sjajni. Zapravo jedino je rizik po godinama veci, sve ostalo je bolje - beba je razvoja bas u dan (L je bila veca 5 dana), markeri su 1.1MOM i 1,4MOM, prosli put su bili cak 2.0MOM i 0.7MOM a znam da je idealno oko jedinice, tako da su sada super. Prosli put su mi cak savetovali onaj ekspeertski u 21. nedelji, sada kao ne mora iako su svakako otici. Za DS je rez 1: nesto preko 11000 (prosli put je bio 15000, ali sam mislila da ce sada biti jos veci, zbog 5god razlike). E, ali za ova 2 preostala, pise <1:20000. Pitala sam zasto je tako lose, kada na proslom imam preko 100.00. zena mi rece da ako sam radila kod njih (a jedam - IMD) nema sanse da ej tako, jer njihov komp ne izbacuje vise od 20.000 i da sam vrv pogresila. Ovo je najpovoljniji rez. Pomislila sam da je onda to to ali sada dodjem kuci i vidim da je zaista bilo cak 130 hiljada i nesto. Pa me zanima, ako ima neka koja je skoro radila dabl na IMD, kako vam pise? Hvala
|
|
|
|