Mariya -> RE: Double test II deo (5.9.2016 20:51:49)
|
Ja danas bila kod genetičarke. Uh, kako mi je digla šećer[sm=zz_stomp.gif] rezultati su mi: PAPP-A 1,5mlU/ml 0,54Corr MoM fbHCG 38,6 ng/ml 1,00Corr MoM Korelacija CRL/NT 0,63 MoM Žena kaže kako je PAPP-a jako nizak i odnos između njih nepovoljan. Nemam rizik da beba genetski nije u redu nego da je manja, zaostaje u razvoju i da je slabija nego posteljica i tako to. Pa kao ne zna da li da me šalje na amniocentezu. I onda joj kažem da je i sa L bilo isto i rodila sam zdravo dete. I ona će opet, pa da, jeste, ali tada sam bila mlađa, a sada, Bože moj, imam 34 godine!!!! Rekoh nemam još 34, imam 33,5, ako ćemo tačno i ja na amnio neću ići. Može da me pošalje na neki neinvazivni test ali amnio odbijam. I dođem kući i pogledam rezultate, sa L su bili još niži papp-a i bhcg a odnos isti i evo je, moje 5godišnje dete živo i zdravo, nije zaostajala niti zaostaje u razvoju, rođena u terminu, sve u redu. Jao, kako sam besna još uvek, glava me boli. I tako sad idem u četvrtak da radim triple[sm=zz_mad1.png]
|
|
|
|