Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 20:25:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeeeej
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 20:37:35
|
|
|
|
isidora88
|
Mi necemo nigde, mm jos ne zna da li radi tako da nista ne planiramo.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 20:41:47
|
|
|
|
Maraj
|
Volimo i mi tzatziki salatu. Al to me mnogo ali bas mnogo asocira na giros i Grcku. Tako da... mi jedemo rusku za Novu Svi imamo neke navike
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:00:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi ostajemo kod kuce. Mozda dodju prijatelji ako budemo raspolozeni.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:04:30
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj i mene asocira na grcku.Mozda ga zato toliko i volim.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:12:55
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi cemo do kumova. Ne bacaju mi se pare na docek.Pre doceka cemo do Budimpeste,posle doceka na Zlatibor.U finansijskom smislu oba puta pokrivaju jedno vece za nas dvoje.
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:21:58
|
|
|
|
lesica
|
Još se lomimo šta ćemo. Ove godine imamo par opcija, e sad... Videćemo. Jedno je sigurno - hrana
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:32:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nevena, sta ce vam docek kad i ovako idete na divna mesta pre toga.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:33:00
|
|
|
|
Didy
|
Mi ćemo biti na zimovanju s prijateljima, tako da ćemo zajedno dočekati oni i mi (s decom naravno). Sankanje/skijanje, pa žurka.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 22:41:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi imamo pred docek..30.12.svadbu,vodimo i decu..bice ludnica....tako da cemo se tu izdjuskati..a 31.12.u miru kod kuce ili kumova..
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 13.12.2017 23:51:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cu najverovarnije biti u Betaniji 😂
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:23:02
|
|
|
|
Peace*
|
Mi smo obično išli na dnevne žurke već godinama unazad. Čak smo prošle godine iz dnevne nastavili i u noćnu. Ove godine ćemo na Kopaonik, nadam se da će biti snega.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:28:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemam zelju ove godine igde da idem. Kuci sa decicom. Mozda neki prijatelji dodju i super!
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:29:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Idealna: svece, kada puna pene, ja u njoj, neka lagana muzika, i da me puste da makar pola sata uzivam, i ne cujem bombardovanje pedardama i ostalim pirotehnickim sredstvima, ma ni telefon mi ne treba, samo mir i tisina. eh pusti snovi. a klasika, pigi, ruska salata, kuci, mm tu
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:38:12
|
|
|
|
Peace*
|
Ljudi, kako se bre opustite u kadi? Koliku kadu imate? Mislim, meni ili vire ramena, ili vire kolena, i onda mi taj deo zebe, i nikako se ne opustim...
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:41:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahhahahahha Peace otkacena si! Da zaboravih reci nas deo grada je totalno luuud za vatrometima, znaci par dana pre NG, i posle to je haos. Da ne govorim za docek kao da smo u centru. Deca se nakace na prozore i po pola sata Nekad jedva docekaju ponoc samo to da vide.
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:43:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam niska, al opet nesto viri Kupatilo toplo, temperatura vode milion pa bude ok Sto se tice doceka, nista nismo planirali. Verovatno cemo kuci.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:43:40
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ljudi, kako se bre opustite u kadi? Koliku kadu imate? Mislim, meni ili vire ramena, ili vire kolena, i onda mi taj deo zebe, i nikako se ne opustim... Umrla sam od smeha!! Ovako i ja..pa kad imam 180cm!!!
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:45:16
|
|
|
|
medamisko
|
Muz uvek ima neku kombinaciju, isla sam i trudna, uglavnom sa standardim drustvom.
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:45:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja imam tus kabinu, pa je to neizvodljivo.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:46:09
|
|
|
|
Peace*
|
Ja imam 170... JBG, ne uživam. Ne volim ni leti da ležim u kadi, i tad mi mokri delovi zebu. Eto, da znate samo da sam baš tužna što ne umem da uživam u kadi. Super izgleda da zamiso: voda, pena, vino, sveće, mjuz... al jbg, ne mogu.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:48:28
|
|
|
|
mali_mis
|
I ja sam tu negde ko Peace. A valjda zavisi od kade, u ovom stanu je bas dugacka, kad sednem lepo ispruzim noge. U proslom sam morala savijenih nogu. Ja kad se budem selila odavde, ima kadu da ponesem sa sobom
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 8:49:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja imam tus kabinu s kadicom , al uzivala bi jedino mislim u kadi da smo mm i ja sami pa ajd ovako sta, oni svi po kuci svrje, bilo bi lupanja po vratima i cuda, nema tu opustanja. Mi kad zelimo taj nacim opustanja odemo u Sole Mio i djakuzi. E to je uzivancija, 2 sata. Mi smo navuceni vec godinama na to Bas Pre neki dan je mm bio sa malisom.
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 9:06:52
|
|
|
|
emicaa
|
e pa ja sam mini ali se ne mogu opustit.Meni je kada prevelika(za mene) pa stalno klizim,krenem pod vodu Mama Jo ti bi veoma lako mogla imati najzanimljiviji docek
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2018. 14.12.2017 9:09:51
|
|
|
|
Peace*
|
Dolazim do zaključka da niko ne uživa ležeći u kadi, svako iz svog razloga, i da je to samo mit.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?