Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2015. 30.11.2014 9:53:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jance, sarma ?
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2015. 30.11.2014 10:47:13
|
|
|
|
nata11
|
Ja 2 dana nakon Sv.N. kitim jelku jel inace ne bih imala gde da smestim goste. A detaljne planove za NG razradjujemo 24-25 kada nam stigne rodbina iz inozemstva mada mislim da ce biti neka kucna varijanta koja mi je i da priznam iskreno draza poslednjih godina.
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2015. 30.11.2014 10:50:04
|
|
|
|
soni
|
sima je draza ta kucna varijanta izgleda..
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2015. 30.11.2014 11:47:20
|
|
|
|
branki*
|
ja volim i da uplatimo negde i da proslavimo,makar za prvo vece..da za ng budemo kod kuce,a onda prvo vece uplatimo u restoranu ili negde sa jos nekim,bude mi super,provedem se i izludujem..ali,ove godine nema nista od toga,zbog trudnoce,mozda sledece...
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2015. 8.12.2014 9:14:02
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2015. 8.12.2014 11:43:24
|
|
|
|
superm
|
Ili kod kuće, ili idemo kod prijatelja. Sa decom, naravno. Dokle god zele da slave sa nama bićemo zajedno.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 16:41:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne znam da li je ok ovde da pišem, javite ako ima boja tema, a promenih u naslovu 2016. Ko živi na Zvezdari, kod opštine već desetak dana radi Grad bajki, baš je fino za decu, oko 16 ima predstava u Kući bajki (možda ima i u drugim terminima), zatim čitaju se bajke, tu su animatori, sve je specijalno postavljeno za ove predpraznične dane. Puno dečije muzike, balona, dele se Next sokići i deci i odraslima, sve je okićeno i šareno, vodite decu! Mi smo redovni svaki dan Ove godine prvi put da Bulevar nije okićen i baš tužno deluje
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 17:38:25
|
|
|
|
branki*
|
Daa,bulevar nije okicen,bas sam se pitala zasto
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 17:47:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Branki ne znam, ovo je prvi put, do sada je uvek ceo bio okićen, i ta najviše od svih ulica, s obzirom da i jeste najduža ulica. i Branki, blizu vam je opština da znaš, možemo i zajedno jedan dan do grada bajki!
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 17:56:57
|
|
|
|
17 joka
|
Kucna atmosfera, sestra , roditelji i nas dvoje klopa i pice, muzika i eto nam zabave bas nigde neplaniramo ici nama su iskreno jako teski ovi praznici nekako prazni pa eto bice nam i ovako lepo
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 18:02:55
|
|
|
|
vikiveki
|
I mi ćemo Novu god. proslaviti kući...nekako mi tako najlepše, dok su deca još mala da smo svi na okupu.Kad odrastu pretpostavljam da će svako hteti na svoju stranu.Ćerku sam sad ispratila,otišla na raspustu malo kod tate.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 18:07:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi idemo kod kumova, od kako su se deca rodila (4 meseca je razlika među njima dvojicom) svake godine smo zajedno, jedne godine mi kod njih, jedne oni kod nas.. spremimo neku klopicu, piće, deca se igraju.. opuštencija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 18:32:46
|
|
|
|
isidora88
|
Mi cemo verovatno sa komsijama. Jos cemo videti. Proslih godina smo Mateja i ja bili sami, mm je radio. Ove godine bi trebalo da je slobodan pa cemo ili kod kuce uz andriju i andjelku ili kod komsija ako bude dobra ekipa
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 22:45:48
|
|
|
|
bojana92
|
Ja cu kuci sa decom,a mm ce verovatno raditi :(
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 24.12.2015 22:50:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao i ja ću za Novu godinu raditi.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 25.12.2015 7:55:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Kuci naravno Tu ce biti i mm. Jos sam kupila neki jeftini sampanjac, pa cu lepo da pijuckam, mm ce da se duri sto pijuckam, jer on ne pije, al sta sad
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 25.12.2015 8:09:51
|
|
|
|
nikiteki
|
Kuci sa decom i muzem
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 25.12.2015 19:15:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Meni je mama javila da ce oni sa nama za Novu,pa sad moram da smislim i sta cu da spremim,ali bar necemo biti same.Mm naravno opet radi
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 25.12.2015 21:36:00
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Branki ne znam, ovo je prvi put, do sada je uvek ceo bio okićen, i ta najviše od svih ulica, s obzirom da i jeste najduža ulica. i Branki, blizu vam je opština da znaš, možemo i zajedno jedan dan do grada bajki! Je l da nisam znala.mozemo!ne znam do kad traje to?
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 25.12.2015 22:04:27
|
|
|
|
Didy
|
Mi cemo biti na Zlatiboru u to vreme, pa cemo nesto smisliti zajedno s prijateljima i njihovim sincicem posto i oni idu.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2016. 26.12.2015 17:51:29
|
|
|
|
emicaa
|
I mi ćemo kući,doće nam sveki i čekaćemo svekra da stigne iz doboja tako da mi organizujemo doček svekra umjesto nove godine
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 16.11.2016 17:09:12
|
|
|
|
emicaa
|
iii kakvi su vam planovi za ovu godinu
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 16.11.2016 17:24:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hehhe pre neki dan me kuma pita gde cu ...samo sam se nasmejala. Ove godine kuci sa decicom i muzicem...primamo goste
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 16.11.2016 19:08:04
|
|
|
|
Ed83
|
Tako je to kad pisem sa mobilnog pa umesto o kuvanju upadnem u proslavu za novu godinu Al'' ajde kad sam vec ovde, mi slavimo kod nas kuci sa prijateljima koji imaju decu istog uzrasta kao i mi, tako da smo u istoj sosi
< Poruku je uredio Ed83 -- 16.11.2016 19:11:43 >
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 16.11.2016 21:05:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi standardno sa kumovima, da li kod nas ili kod njih, videćemo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?