Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 16.11.2016 21:15:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
samo cu se
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 6:02:06
|
|
|
|
branki*
|
Jao,planovi...veliko nista.ne znamo ni da li cemo biti u beogradu ili kod kuce.u svakom slucaju,spremicu nesto od hrane,slatkis,paketici,jelka,sredicu stan i sa decom uz tv.ne verujem da cemo negde ici,ni da ce nam neko doci.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 8:22:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Medjunarodnu Novu godinu sa decom u stanu. Spremicu neke dzidzulice i lagano a ko zna mozda dodjemo i za BG . Uglavnom srpsku Novu godinu definitivno slavimo u BL sa prijateljima u restoranu. Kako li cu to izvesti zbog dojenja nemam pojma. Stavicu neke bokale na sto ako procuri mleko pre dve godine smo slavili u tom restoranu i gostovao je Sasa Matic, extra smo se proveli. Od tada nisam izasla tako da se bas radujem ako uspem da se izmigoljim iz kuce
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 10:39:49
|
|
|
|
emicaa
|
Mi kuci,vjerovatno ce sveki kod nas jer svekar ce biti u Doboju ili cemo kao i prosle godine cekati njega Zvala nas zaova da zajedno kod njih slavimo ali prije dvije godine joj je muz pod dejstvom alkohola napravio veliko sranje tako da vjerovatno necemo.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 11:17:05
|
|
|
|
isidora88
|
Ja nista ne planiram jer ne znam hoce li mm biti na terenu. Ali bas bih volela da negde izadjemo, bas mi treba malo da se opustim
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 11:43:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Najverovatnije kuci jer u januaru nas cekaju proslava rodjendana, krstenje.i slava, a i deca su mala za neki izlazak bilo gde..jedino sa drustvom nije problem , kucna varijanta
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 14:11:44
|
|
|
|
Milena18
|
Mi ove godine prvi put u troje :) Kući, naravno, još smo mali da bilo gde idemo. Jedva čekam da kitimo jelku i ukrašavamo kuću.
< Poruku je uredio Milena18 -- 17.11.2016 14:12:58 >
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 20:23:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi rešili negde da odemo, ali me znamo još uvek gde ćemo. 30. smo u Areni
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 21:32:30
|
|
|
|
nata11
|
Meni bi prijala Vlasina za NG. Kamin, sneg, najuza familija i ljubimci. Sada jos da nadjem ko izdaje celu vikendicu.
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 23:52:04
|
|
|
|
degu
|
Moj plan je da se porodim
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 19.11.2016 8:11:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Moj plan je da se porodim Degu, ti bi 31-og? :) Mi cemo verovatno kuci.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 19.11.2016 10:52:34
|
|
|
|
degu
|
Bolje 1.-og da udjemo u NG :D ne znam jel gore da me poradjaju 31.pijani ili 1.-og mamurni
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 19.11.2016 11:18:30
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Meni bi prijala Vlasina za NG. Kamin, sneg, najuza familija i ljubimci. Sada jos da nadjem ko izdaje celu vikendicu. Vlasina!!! Ja sam se odusevila, bila sam pre par godina i zaljubila se. Moj plan je da se najedem, napsavam, ujutru prevrcem po krevetu sa M i odmorim.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 12:49:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nato, Wiw, gde ste na Vlasini bile?
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 12:58:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj plan je da uspavam bebicu, ostavim lampice na jelki, uzmem casu vina i sin i ja kuliramo uz igrice, pesme, tv...
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 13:12:30
|
|
|
|
isidora88
|
Nista ne planiram, mm ide na teren sledece nedelje, vraca se tek oko Bozica, tako da cemo sinovi i ja biti sami i spavati verovatno, bar se nadam da ce hteti da spavaju
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 14:25:00
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: degu Bolje 1.-og da udjemo u NG :D ne znam jel gore da me poradjaju 31.pijani ili 1.-og mamurni A ne znam, nekako mi bolje zvuci pijani, bolje raspolozenje vlada, onako mamurni, pa jos nadrndani A i ko zna, mozda budes prva koja je rodila bebu u NG, pa osvanes u novinama, tv Samo da sve prodje kako treba, datum nije bitan U planu nemam nista.
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 15:23:10
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: degu Moj plan je da se porodim Najoriginalniji plan. Mi smo uplatili Divčibare 7 dana s prijateljima, kačimo i Novu godinu.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 9.12.2016 20:37:32
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja se bas radujem ovoj NG. Do sada sam, od kako imamo L, svaku slavila kod kuce. Prvu sa kumovima koje volim najvise na svetu (te godine smo i na more isli zajedno), a posle su random dolazili ljudi. Prosle ne zelim ni da se setim, L upalu pluca, potpisala sam da necu da je ostavim u bolnici, pa 31. u 5 ujutru ipak odglumili DM i krenuli u bolnicu, no ipak smo dobili samo boce. Zato za ovu imamo samo jednu zelju da smo svi zdravi i onda, Boze zdravlja, da ostvarimo plan - na rudnik sa kumovima. Oni godinama idu u tu kucu. Kumic je 2m stariji od L i oni su super ekipa. Jos ako bude sneeegaaaa, joooooj ... A pre toga - Zlatibor od 20-26, pa 27 predstava u vrticu, 28 pozoristance puz i DM na baletu, 29mm rodj, 30 Balasevic .. jooooj sve nesto lepo. Jos sutra da prezivim ovaj poslednji ispit (15i put) pa da uzivanje pocne
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 9.12.2016 21:56:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zemunka, bas lep zavrsetak godine
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 18:23:02
|
|
|
|
branki*
|
Zemunka,divno,bas mi je drago zbog tebe
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 20:49:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene sestra tera da idem sa njom, njenim deckom i mozda ce jos neka njena drugarica. Hoce i da plati za mene Gostuju neke Zvezde Granda. Blizu mi je kuce i jedino se zbog toga dvoumim.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 21:01:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi kuci sa decom, dosta mi je vise zurkanja da budem iskrena. Mozda nam dodju neki prijatelji sa decom. Kucna varijanta druzenja mi naj vise prija.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.12.2016 21:02:30 >
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 21:05:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi takodje kuci.... neko sa decom ce da navrati samo da se dogovorimo ko
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 21:39:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sebe jos ne mogu zamisliti da njih dvoje ostavim a da nas dvoje idemo negdje na docek.Mozda za dvije tri godine ali cisto sumnjam.Ljepse mi je ovako,pokloni ispod jelkice,veceramo i onda otvaramo poklone.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?