Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 16.11.2016 21:15:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
samo cu se
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 6:02:06
|
|
|
|
branki*
|
Jao,planovi...veliko nista.ne znamo ni da li cemo biti u beogradu ili kod kuce.u svakom slucaju,spremicu nesto od hrane,slatkis,paketici,jelka,sredicu stan i sa decom uz tv.ne verujem da cemo negde ici,ni da ce nam neko doci.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 8:22:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Medjunarodnu Novu godinu sa decom u stanu. Spremicu neke dzidzulice i lagano a ko zna mozda dodjemo i za BG . Uglavnom srpsku Novu godinu definitivno slavimo u BL sa prijateljima u restoranu. Kako li cu to izvesti zbog dojenja nemam pojma. Stavicu neke bokale na sto ako procuri mleko pre dve godine smo slavili u tom restoranu i gostovao je Sasa Matic, extra smo se proveli. Od tada nisam izasla tako da se bas radujem ako uspem da se izmigoljim iz kuce
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 10:39:49
|
|
|
|
emicaa
|
Mi kuci,vjerovatno ce sveki kod nas jer svekar ce biti u Doboju ili cemo kao i prosle godine cekati njega Zvala nas zaova da zajedno kod njih slavimo ali prije dvije godine joj je muz pod dejstvom alkohola napravio veliko sranje tako da vjerovatno necemo.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 11:17:05
|
|
|
|
isidora88
|
Ja nista ne planiram jer ne znam hoce li mm biti na terenu. Ali bas bih volela da negde izadjemo, bas mi treba malo da se opustim
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 11:43:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Najverovatnije kuci jer u januaru nas cekaju proslava rodjendana, krstenje.i slava, a i deca su mala za neki izlazak bilo gde..jedino sa drustvom nije problem , kucna varijanta
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 14:11:44
|
|
|
|
Milena18
|
Mi ove godine prvi put u troje :) Kući, naravno, još smo mali da bilo gde idemo. Jedva čekam da kitimo jelku i ukrašavamo kuću.
< Poruku je uredio Milena18 -- 17.11.2016 14:12:58 >
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 20:23:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi rešili negde da odemo, ali me znamo još uvek gde ćemo. 30. smo u Areni
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 21:32:30
|
|
|
|
nata11
|
Meni bi prijala Vlasina za NG. Kamin, sneg, najuza familija i ljubimci. Sada jos da nadjem ko izdaje celu vikendicu.
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 17.11.2016 23:52:04
|
|
|
|
degu
|
Moj plan je da se porodim
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 19.11.2016 8:11:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Moj plan je da se porodim Degu, ti bi 31-og? :) Mi cemo verovatno kuci.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 19.11.2016 10:52:34
|
|
|
|
degu
|
Bolje 1.-og da udjemo u NG :D ne znam jel gore da me poradjaju 31.pijani ili 1.-og mamurni
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 19.11.2016 11:18:30
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Meni bi prijala Vlasina za NG. Kamin, sneg, najuza familija i ljubimci. Sada jos da nadjem ko izdaje celu vikendicu. Vlasina!!! Ja sam se odusevila, bila sam pre par godina i zaljubila se. Moj plan je da se najedem, napsavam, ujutru prevrcem po krevetu sa M i odmorim.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 12:49:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nato, Wiw, gde ste na Vlasini bile?
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 12:58:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj plan je da uspavam bebicu, ostavim lampice na jelki, uzmem casu vina i sin i ja kuliramo uz igrice, pesme, tv...
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 13:12:30
|
|
|
|
isidora88
|
Nista ne planiram, mm ide na teren sledece nedelje, vraca se tek oko Bozica, tako da cemo sinovi i ja biti sami i spavati verovatno, bar se nadam da ce hteti da spavaju
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 14:25:00
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: degu Bolje 1.-og da udjemo u NG :D ne znam jel gore da me poradjaju 31.pijani ili 1.-og mamurni A ne znam, nekako mi bolje zvuci pijani, bolje raspolozenje vlada, onako mamurni, pa jos nadrndani A i ko zna, mozda budes prva koja je rodila bebu u NG, pa osvanes u novinama, tv Samo da sve prodje kako treba, datum nije bitan U planu nemam nista.
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 8.12.2016 15:23:10
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: degu Moj plan je da se porodim Najoriginalniji plan. Mi smo uplatili Divčibare 7 dana s prijateljima, kačimo i Novu godinu.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 9.12.2016 20:37:32
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja se bas radujem ovoj NG. Do sada sam, od kako imamo L, svaku slavila kod kuce. Prvu sa kumovima koje volim najvise na svetu (te godine smo i na more isli zajedno), a posle su random dolazili ljudi. Prosle ne zelim ni da se setim, L upalu pluca, potpisala sam da necu da je ostavim u bolnici, pa 31. u 5 ujutru ipak odglumili DM i krenuli u bolnicu, no ipak smo dobili samo boce. Zato za ovu imamo samo jednu zelju da smo svi zdravi i onda, Boze zdravlja, da ostvarimo plan - na rudnik sa kumovima. Oni godinama idu u tu kucu. Kumic je 2m stariji od L i oni su super ekipa. Jos ako bude sneeegaaaa, joooooj ... A pre toga - Zlatibor od 20-26, pa 27 predstava u vrticu, 28 pozoristance puz i DM na baletu, 29mm rodj, 30 Balasevic .. jooooj sve nesto lepo. Jos sutra da prezivim ovaj poslednji ispit (15i put) pa da uzivanje pocne
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 9.12.2016 21:56:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zemunka, bas lep zavrsetak godine
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 18:23:02
|
|
|
|
branki*
|
Zemunka,divno,bas mi je drago zbog tebe
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 20:49:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene sestra tera da idem sa njom, njenim deckom i mozda ce jos neka njena drugarica. Hoce i da plati za mene Gostuju neke Zvezde Granda. Blizu mi je kuce i jedino se zbog toga dvoumim.
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 21:01:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi kuci sa decom, dosta mi je vise zurkanja da budem iskrena. Mozda nam dodju neki prijatelji sa decom. Kucna varijanta druzenja mi naj vise prija.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.12.2016 21:02:30 >
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 21:05:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi takodje kuci.... neko sa decom ce da navrati samo da se dogovorimo ko
|
|
|
|
RE: Planovi za docek/proslavu 2017. 10.12.2016 21:39:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sebe jos ne mogu zamisliti da njih dvoje ostavim a da nas dvoje idemo negdje na docek.Mozda za dvije tri godine ali cisto sumnjam.Ljepse mi je ovako,pokloni ispod jelkice,veceramo i onda otvaramo poklone.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?