Anoniman -> RE: Rodbinske veze i odnosi (25.1.2015 17:31:37)
|
Vidim da je ovde bilo svasta, ajd i ja da napisem nesto. Babu i dedu sa majcine strane sam obozavala , vise vremena sam provela kod njih nego kod svoje kuce, udala sam se blizu njih, kad god je trebalo baba mi je dolazila da pricuva Unu da ja odem na predavanja, bilo gde, Una ih obozava. I pre neko vece, Una nema sa kim da se igra, i ja pozovem babu i kazeme joj doci ce ce Una i Dobrila( sveki ) kod tebe da se igra malo sa Minom i Aleksom*moji brat i sestrra od ujaka, mali su * Una ih obozava, i moja baba kaze ok, ujna ce na slavu. Samo sto su njih dve izasle iz kuce i otisle , nije proslo 5 minuta, moja ujna me zove, nemoj Una da dolazi, baba ne moze sve da ih cuva, bolesni su- a znam da nisu[sm=zmeden.gif] Unu nece da cuva moja baba, sveki je odvela znaci da ce ona da pazi na nju, i ja kazem vec su otisle! Posle 15 minuta vracaju se Una sveki i kazu tamo nema nikog!!!!! I lepo ja okrenem moju babu na telefon i ona se javlja i rekla sam joj da vise nikad u zivotu nece videti moju Unu! Mozda sam prenaglila, ko zna sta je sve tu bilo , pa se to izdesavalo kako se izdesavalo, ali mene je povredilo! A ujna, ujna mi je idiot nevidjeni u sve se mesa, skoro je moja sestra koja je imala rak trebala da svrati kod njih, a taj brat od ujaka je bio izasao iz bolnice, a moja ujna je moje roditelje i sestru docekala na vratima i rekla vi udjte , a Stefana nemoj da ulazi, neka ide kod babe![sm=zmeden.gif]
|
|
|
|