gagana83 -> RE: Rodbinske veze i odnosi (24.1.2015 19:18:20)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic I svekrva je došla u goste. Ima neku svoju situaciju zbog koje nije sa mužem. Ti bi je na mom mjestu ubila. Meni smeta. I kukala sam na forumu. Ali joj nikada nisam ništa rekla, jer mi je uvjek na umu da je to majka mog muža, koja se borila da ga školuje, prala robu u rijeci, i mučila se na još milion načina. Koliko god meni ona bila višak u kući, jednostavno ima nešto jače od mene, što mi ne da da je uvrijedim na bilo koji način, jer ako voliš i poštuješ svog muža, poštovaćeš i njegovog psa, a ne roditelja. Najlakše mi je bilo derati se na nju, praviti se da je ne vidim, ne odgovarati na pitanja, što je jedna moja jetrva uradila. Nekad sam poželjela da sam "pametna" kao i ona, da ni meni ne dolazi, ali nisam mogla ništa izustiti. I znaš pta- drago mi je što sam je ispoštovala. Za koji dan ide kući, a da sam je ikad ičim uvjrijedila, osjećala bih se kao poslednje govno. Ovako sam zaista zadovoljna, i mislim da sam položila test ljudskosti, veći nego bilo koji koji si pročitala na Krstarici. Bravo !
|
|
|
|