doktorkakristal -> RE: Rodbinske veze i odnosi (26.1.2015 11:55:34)
|
nigde nema idealnih odnosa,stvar je prihvatiti ljude kakvi jesu,kad te iznerviraju probas da iskuliras,dok si u zajednici malo teze ide,ja pricam iz mog iskustva moji svekijevci su skroz ok ,muzevljeva familija isto stvarno nemam nista lose reci o bilo kom,ali bilo je momenata kad me izludjuju,kada smo presli u stan sve je bolje i lakse jer se manje vidjamo,jesam za to da se kaze drugima kada ti nesto smeta ali to uvek i nije najbolje resenje,opet se vracam na ono da u vecini slucajeva treba da na jedno uvo udje na drugo izadje,ljudi se ne menjaju i nece nikad prema tome zaludan je posao pokusavati nekoga da stavis na mesto koje tebi odgovara,ovde ne govorim kada su u pitanju stvari tipa vredjanja ili bilo kakvog psihickog maltretiranja,vec govorim o svim onim "savetima '' i dobronamernim komentarima koji nama smetaju mene npr sveki zove iz Svice i udavi me tamo nekom pricom i savetima vezanim za D ,naravno cuje on nekog pa da mi prenese,ja je lepo saslusam vicem AHA,DA DA SVE JE TAKO i naravno nastavim da radim po svom,prvo skratim razgovor jer da krenem da se raspravljam potrajalo bi,drugo srecna ona,srecna ja sto se dalje familije tice sa svima kratko,sve postujem ali nismo bliski,opet tu je do mene ja sam po prirodi hladnija,ne mesam se nikom u zivot pa ne volim da se meni neko mesa,zato sei ne trudim da se cesto vidjam sa tim ljudima,bilo da su moji bilo muzevljevi
|
|
|
|