isidora88
|
kod mene ima svakave rodbine i sa moje i muzeve strane. muzevi roditelji su posebna prica, stalno obecavaju kule i gradove, svekrva je mateju videla 4 puta i to samo zato sto smo isli na more i tuda prolazili, pa svratimo, inace nije dolazila kod nas, svekar je bio par puta kad ima obaveza oko posla, pa svrati na pra sati ili da prespava. vec godinama mateji obecavaju auto na akumulator, jos mu nisu kupili, nikad nemaju para, a stalno kupuju novi tv, novi sporet (koji ne koriste), ma izludjuje me to, mene dete napada kada ce mu doneti poklon, a oni se prave mutavi, a kad im spomenes to, samo vicu kupice baba tebi sve, ali kad na vrbi rodi grozdje. mm brat nema nikakv odnos ni sa mm, ni sa svojim rodjenim detetom, pa tako ni sa nama. sto se moje familije tice, tek ih tu ima, jako bliska rodbina je u pitanju, isto nas nisu zvali na prvi rodjendan, iako su obecali da ce zvati, nisu nas zvali na svadbu, veridbu, rodjenje deteta, oni su tipicni materijalisti, znaju da necemo doneti 500, 1000 eura pa im ne vredimo, a znali su kod nas da zive da bi se skolovali u gradu... sta da pricam kad je moj brat od tetke ziveo kod nas i donosio hranu od svoje kuce ali samo za sebe, i onda sedne da jede sam, nikog ne zove (moji se tad razveli, tata u fin.krizi, samo sam ja radila, frizider prazan i on uzme i sam jede, a ne ponudi nikog od nas, muka i sad kad se setim, olos od ljudi, a i moja tetka koja je znala za nasu situaciju, a imala je makar hrane, i ne seti se da posalje svom bratu) uf samo se iznerviram, ima jos njih koji su isti kao i oni i muka mi je, a nikako da presecem i da ih sve posaljem tamo gde treba.