Klarita -> Rodbinske veze i odnosi (22.11.2014 20:34:47)
|
Malo sam pod utiskom ovih dana. Molim moderatore da prebace post ili prekopiraju jer nista slicno nisam nasla[sm=smiley13.gif] a imam potrebu da podelim sa vama[sm=smiley13.gif] Elem, moja rodjena baba jos uvek nije dosla da vidi Nikolaja[sm=zmeden.gif] mislim, razumela bih da je bolesna, nepokretna, stara...dobro, jeste stara, ali ona se seta gradom, vidjam je. Imam i ujaka koji zivi sa decom i zenom s njom,ni oni nisu dosli, izgovor im je da nemaju para[sm=zmeden.gif] kao da me ne poznaju[sm=hudicek1.gif] ta moja sestra je u drugom stanju i preksinoc je isprosena, pravili su veceru za najblize i kumove...nas nisu zvali. OK ne bih ni mogla da idem, nemam gde bas decu uvek, ali....ajde to...moja majka ima sem brata i rodjenu sestru...oni su svi bili pozvani i mene su pogodile slike sa FB, veseli nasmejani...Pitam se danima i analiziram zivote njih i nase, shvatam da su uvek bili sa nama i pored nas kad im je nesto trebalo, iz koristoljublja, sto mi je otac veceras i potvrdio, mada je i on povredjen i besan...mogu misliti kako je mojoj majci. Nikad ih nismo uvredili, povredili, iako su svi dosta prostiji, bas dosta od svih nas. Pozivani su na sva nasa slavlja, bili su deo svih nasih dogadjaja. Cak sam ih zvala i na diplomski ispit i slavlje...moj tata je prvo njima javio kad sam se udavala i bila trudna, kad sam se porodila...prosto razmisljam sad i shvatam da su moja porodica i moj zivot deca, mm i moji...ali ne moze da ne zaboli. Razmisljam da sve otpisem zauvek, a opet[sm=smiley13.gif] Ne znam. Moji su uvek imali novca uvek i podosta, do negde kad sam upisivala fakultet...onda su pukli u poslu i bukvalno prezivljavali. Dok su imali davali su svima i sakom i kapom, sto sam videla svojim ocima,a sto nisam ko zna. Onda dok sam studirala, moji su jeli koliko da ne trpe bas gladni, ali ne mogu da zaboravim kako sam ih zatekla da jed prokisao pasulj...i dosta scena i svega i svacega...i onda su se druzili sa tom rodbinom. Jednom prilikom sam se cula sa tetkom (koj je iznenada dobila velike pare na nekim akcijama) i strasno me uvredila kako je zovem samo zbog para, a nisam nikad potrazila ni dinar, jednom mi je sama dala 5evra i to je sve. Kasnije mi se izvinjavala, ali to je za mene bilo jako strasno sto je rekla i prekinula sam svaki kontakt sa njom. U medjuvremenu sam se udala i moji su je naravno zvali na svadbu, ali nije dosla ni ona njen sin, samo cerka sa muzem. Tada sam je otpisala za sva vremena. Ali ujak[sm=zmeden.gif] ne znam...da li da otpisem i njega i sve za sva vremena ili pravim se luda ili sta...bas sam pod utiskom i nekako mi tesko. Prekjuce sam se i rasplakala. Vidim da je zao i mm, stalno komentarise, vraca film da ih nismo nesto uvredili...ali ne, zaista...cak sta vise toliko smo im usluga ucinili da treba da nas postuju dozivotno....ne znam Izvinite na poduzem postu, morala sam da izbacim to iz sebe. Pricam sa devojkom mog brata i tatom mojim i mm ali samo mlatimo pranu slamu[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|