Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.3.2015 12:49:02
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: jess021 U slučaju privremene sprečenosti za rad zbog bolesti ili komplikacije u vezi sa održavanjem trudnoće, za prvih 30 dana privremene sprečenosti za rad koju isplaćuje poslodavac iz svojih sredstava, visina naknade zarade obezbeđuje se u iznosu od 100% od osnova za naknadu zarade. Znam da je sad tema prvi mesec, ali i dalje mi nije jasno
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.3.2015 14:22:53
|
|
|
|
gale77
|
Zvala danas fond i niko nezna kada ce krenututi isplata 35% za ovu godinu, kazu i dalje je problem sa sistemom!!!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 10:42:06
|
|
|
|
bojanka
|
Ja procitala na drugom forumu da su neke zene dobile informaciju nezvanicno da ne zna se kad ce biti 35% a i ne zna se da li ce ikada biti! Eto toliko od ove drzave, ako se ne digne neka frka ostace na tome, pare necemo videti :(
< Poruku je uredio bojanka -- 11.3.2015 10:43:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 11:17:08
|
|
|
|
gale77
|
Sramota.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 12:28:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Ne, ne, oni hoće da nas izvuku na ulicu. Ovo je klasično (da prostite) j u mozak. A može im se. Oni jašu, svi ćute.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 12:37:54
|
|
|
|
Klarita
|
Ja tih 35% za januar 2014. nisam dobila dobro me podsetiste da zovem sad opet ovog naseg suntavog blagajnika
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 12:38:03
|
|
|
|
adulence
|
to sam nazalost i ja negde procitala,najgore je sto niko nece da se pobuni i ondato ostane neprimeceno....
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 14:26:26
|
|
|
|
wivern
|
ja cu na kraju sama da odem pred nemanjinu, ne dam bre svoje pare. Idiot od premijera je pre neki dan dao intervju da imaju visak para...pa imas visak kad nas krades.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 14:39:45
|
|
|
|
QueenJ
|
Wiv, idem i ja sa tobom! Wiv No.1! Wiv za predsednika!
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 17:03:36
|
|
|
|
gale77
|
Pa imaju visak para kada ne isplacuju naknade po zakonu.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 17:38:47
|
|
|
|
gale77
|
Mislim da dok god ne promene zakon morace da isplate.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 11.3.2015 17:47:33
|
|
|
|
amdn
|
ja sam imala srece da su mi placali iz firme kad su dobijaliplatu bas na vreme :)
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 12.3.2015 13:56:13
|
|
|
|
gale77
|
Porodiljsko po zakonu mora firma da nam isplacuje.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 12.3.2015 13:57:57
|
|
|
|
amdn
|
bezobrzni su narocito privatinici, jer im se moze pa zezaju trudnice na sve moguce nacine
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 12.3.2015 14:23:09
|
|
|
|
gale77
|
Ja sam u javnom sektoru i racunovodja je sve uradila po zakonu, do 20 sledeceg meseca, ali ceka mesec dana povratak informacije i fonda da li su papiri ok, i jos mesec dana do isplate.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 12.3.2015 14:25:48
|
|
|
|
gale77
|
A sto se tice porodiljskog i privatnici moraju da isplacuju kad i platu ostalim radnicima.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 7:38:28
|
|
|
|
gale77
|
Ima li neko nove informacije kada ce isplata?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 7:43:24
|
|
|
|
anita
|
Zene meni du juce bile dve uplate od rfzzo. A porodiljsko mi isplacuje firma kad i ostalim zaposlenima platu.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 7:54:31
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: gale77 Porodiljsko po zakonu mora firma da nam isplacuje. znaci,celokupno porodiljsko isplacuje firma ,tako?meni juce legla neka uplata od rfzo,to je onda verovatno od trudnickog nesto,tako?
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 11:41:15
|
|
|
|
gale77
|
Bila upravo do banke i legle dve od 35% od plate!!!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 19:04:42
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam danas isla u inspekciju rada da prijavim mog poslodavca zbog neisplacenih zarada. Rece mi cikica da ce mi, najkasnije za nedelju dana, javiti sta su uradili.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 19:45:39
|
|
|
|
wivern
|
Meni jos uvek nije leglo nista od mojih zaostataka, ali sam zato uredno poslala prituzbu zastitniku gradjana.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 20:26:30
|
|
|
|
gale77
|
Nerazumem iz kojih razloga poslodavci koce sa papirima, u svakom slucaju ne isplacuju oni nego fond.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 20:30:12
|
|
|
|
wivern
|
Zato sto ih mrzi da nose to svakog meseca nego cekaju da im se nakupi. Kod mene je potpuno drugi slucaj, preuzela nas je druga firma na pola mog trudnickog a papirologiju im je i dalje zavrsavala stara. E sad, stara firma je trudnicama isplacivala sve i cekala da im drzava refundira, a ovi novi su isplacivali 65%. I tako ja upadoh u taj raskol..
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.3.2015 20:32:24
|
|
|
|
gale77
|
Ovi moji salju postom, ja sam u jednom gradu a srediste poslodavca u drugom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?