Klarita -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (16.10.2014 0:16:48)
|
Wiv, ja jedino ne bih tuzila iz ljudskih razloga jer tek trebam da radim tamo,a i on je mlad covek, ne znam stvarno ne znam. Zvala sam danas i pravnicu i direktoricu ali one su pa sa maturantima na ekskurziju, (da se upuca covek ovde na jug Srbije) i onda ga zvao mm koji je siktao od besa, kad je cuo debilski glas, smeksao covek, da ne poverujes[sm=zmeden.gif] dogovorise se kao da mi uplati u ponedeljak 60000, pa posle 01.11.da vidimo sta kad i koliko i kako[sm=zmeden.gif] i da ove dve dodju pa da ih posetim i zvanicno, jer mislim stvarno vise. Ako mi daju zeleno svetlo za tuzbu (ne ide iz njohovog dzepa svakako) tuzicu...na sve to, po izlasku iz poreske sretnemo advokata mm i ispricamo mu na brzinu i ocovek poludi i rece sta sve mogu, znaci da tuzim skolu za nanosenje materijalne stete, gubitka dokumentacije bla bla bla, tri ne ke tuzbe, pa plus njega licno krivicno da gonimo, kaze ima osnove[sm=zmeden.gif] ali ja treba da radim s tim ljudima, kako, kako??? Videcu kako ce se odvijati situacija...necu bas tako rigorozno po svim osnovama, advokat mm je malo [sm=smiley29.gif] ali skine li mi se i 1000din od do sada neisplacenih zarada tuzicu sigurno, ali samo skolu. Ovog treba srecem svaki dan do penzije, ne mogu ja tako, nisam takav covek...ma, videcu vec. Da ne lupam sad. Jos sam pod utiscima.
|
|
|
|