RE: Letovanje 2015 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

dunja RR -> RE: Letovanje 2015 (17.1.2015 22:15:20)

Torbi, sa bebom od 15 meseci, tvoje mišljenje, obzirom da imaš iskustva - Turska (neki od resorta u okolini Kemera) ili Grčka ?

Torbica -> RE: Letovanje 2015 (17.1.2015 22:20:58)

Turska sa Resortom jer imaju puno raznih bazencica i zezalica za decicu, svaki bolji Hotel. Mislim, cim je Resort. [sm=smiley1.gif]
Mislim, volimo i Grcku i odlazimo i tamo, ali posto za sad nema seku/batu za igranjac, birala bih mesto gde ima vise rekvizita za igru.
No, kako god da odlucite, bice vam lepo [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Letovanje 2015 (17.1.2015 22:22:34)

IZVORNA PORUKA: Didy

Hmmm, nisam razmatrala tu opciju za ovo leto. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Al za sledeće ću da te konsultujem. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Muke su to.... Par Hotela me ispalilo, ne primaju, da poludis... Nadjes da ti sve odgovara a moze samo 2+2 [sm=hudicek1.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2015 (17.1.2015 22:27:00)

Torbice, to je po meni čista diskriminacija. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Dunjči, ja mislim da će Sava svuda uživati. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

choopa choops -> RE: Letovanje 2015 (17.1.2015 23:47:35)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Par Hotela me ispalilo, ne primaju, da poludis... Nadjes da ti sve odgovara a moze samo 2+2 [sm=hudicek1.gif]

[sm=smiley22.gif][sm=zz_er_what.png]

Torbica -> RE: Letovanje 2015 (17.1.2015 23:55:21)

[sm=smiley19.gif]
Jedino apartmani u Grckoj za 5 osoba i uglavnom Hoteli u Turskoj, pojedini. Egipat uopste, Argus mi rece da necu naci, da je plafon 2+2... A dve sobe da uzimam izaslo bi duplo, a ne samo za jednu osobu vise, a i necu da nas delim, izem ti onda odmor...[sm=hudicek1.gif]
Didy, diskriminacija ili ne, to je realnost..

choopa choops -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 0:03:14)

Baš bezveze. [sm=zmeden2.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 0:05:55)

E Torbi bzv ...

Oki, hvala ti, i ja mislim da je Turska bolje sada dok je malecak. Za sada, dvoumim se između nekoliko hotela, recimo OVOG i OVOG i OVOG u kome je bila MK. Prva dva su nešto povoljnija.
Nervira me što na Tritp advisoru ima raznih komentara od pljuvanja do oduševljenja za iste usluge a pričaju o istom hotelu, grrrr

Sanjica26 RR -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 0:06:02)

Torbice pa to je skroz bezobrazno. [sm=smiley13.gif]
Mi planiramo ove godine, ali odmah mi je mm rekao da ja nadjem sta hocu i da tamo idemo. Mrzi njega da trazi.

nata11 -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 10:30:46)

Jel moze neka preporuka za Atos- mesto, smestaj..

mama krava -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 10:38:17)

Dunja, evo ja da ti kazem kao prvo, da u Turskoj neces pogresiti ako odes u bilo koji hotel sa 5*!

A sad kad sam pregledala sva tri videa, osim sto sam se razbolela od nostalgije i da jedva cekam letooo, ja bih ti preporucila Kemer Holiday, jer mi se cini da je nekako najzeleniji, a meni je to bas bitno od kada imam decu! A ni mm ne voli da ce cvari za razliku od mene[sm=smiley1.gif].

Torbice, mi smo pre dve godine bili na Krfu u hotelu gde smo mi bili ko sugavi sa jednim detetom, jer su SVE ostale porodice imane najmanje 3 deteta!!! Uglavnom sa 4-5! I to Italijani i Englezi i Irci! E, sad problem je jer hotel nije na plazi i morate da angazujete auto svakog dana da biste otisli na kupanje i nesto mi tada hrana nije bila bas zadovoljavajuca. Onako...malo im je falilo i osoblja, jer je hotel bio PUN, i cekalo se i po pola sata da pronadjes mesto za veceru...dorucak je bio relativno ok.

Torbica -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 15:17:18)

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel moze neka preporuka za Atos- mesto, smestaj..

Mi smo bili u Jerisosu, Elisavet apartmani, Travelland. Sjajan smestaj nadomak plaze, predjes put i na plazi si. U okolini na 10 minuta kolima nekoliko prelepih plaza. Mirno, tiho, cisto! [sm=smiley1.gif]
MK, hvala ti, iskljucivo na plazi, ko bi pohvatao ove moje zvrkove. [sm=smiley1.gif] To mi je komplikovano, organizacija do plaze..
Nadjoh odlican Hotel, Possidi Paradise, Kasandra, imaju porodicnu sobu za 5 osoba, PP, mislim da ce to biti to, dve smene kad vec idemo. To nam je taman. Moram da ih zovem.[sm=smiley1.gif]
http://www.travelland.rs/sr/item/possidi-paradise-4*-possidi-leto-2015/137#.VLu_ensSZzN

New Mom -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 15:24:19)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Torbi, sa bebom od 15 meseci, tvoje mišljenje, obzirom da imaš iskustva - Turska (neki od resorta u okolini Kemera) ili Grčka ?

Mi smo sa Kaćom u tom uzrastu bili na Kipru, u Pafosu, resort je varijanta.

New Mom -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 15:26:41)

Mi verovatno nećemo ići. Teško nalazim opcije za nas petoro, a ono što nađem je bar 3500-4500 evra o čemu samo mogu da sanjam.
Apartmane na stranu što bi moralo dva, neću jer mi samo spremanje i kuvanje još treba pored njih.

Torbica -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 15:31:16)

NM, vi upadate u 2+2 jer infant do 2 godine ide u prenosivi krevetac. Nadjes nesto sto je gratis za decu i bebac u krevetac. Mi smo tako u Turskoj bili, bas u Kemeru, all inc [sm=smiley1.gif] E sad, mozda da bude 4*, i to su skroz korektni Hoteli. Eventualno, ako vam iskrsne mogucnost na rate ili tako nesto. Moglo je preko Banca Intese na 9 meseci ako imas tamo tekuci racuna. Ne znam da li jos moze.

mama krava -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 15:56:51)

IZVORNA PORUKA: Torbica

MK, hvala ti, iskljucivo na plazi, ko bi pohvatao ove moje zvrkove. [sm=smiley1.gif] To mi je komplikovano, organizacija do plaze..
Nadjoh odlican Hotel, Possidi Paradise, Kasandra, imaju porodicnu sobu za 5 osoba, PP, mislim da ce to biti to, dve smene kad vec idemo. To nam je taman. Moram da ih zovem.[sm=smiley1.gif]
http://www.travelland.rs/sr/item/possidi-paradise-4*-possidi-leto-2015/137#.VLu_ensSZzN

Torbi znam, naravno! Ali nije lose da znate da ima opcija, kad porastu, a realno Krf je tooooliko lep da je gre'ota da se sedi samo u hotelu!

A, nasi prijatelji su bili sa klincima u Possidi Paradise i super im je bilo[sm=smiley1.gif]!

Torbica -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 16:08:44)

MK [sm=smiley31.gif] hvala ti puno!

dunja RR -> RE: Letovanje 2015 (18.1.2015 16:38:08)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Dunja, evo ja da ti kazem kao prvo, da u Turskoj neces pogresiti ako odes u bilo koji hotel sa 5*!

A sad kad sam pregledala sva tri videa, osim sto sam se razbolela od nostalgije i da jedva cekam letooo, ja bih ti preporucila Kemer Holiday, jer mi se cini da je nekako najzeleniji, a meni je to bas bitno od kada imam decu! A ni mm ne voli da ce cvari za razliku od mene[sm=smiley1.gif].

MK, hvala ti puno! Sinoć sam iščitavala, gledala sajtove, i za sada mi se najviše dopada baš Kemer Holiday. Danas mi sa na sajtu p.info javila i devojka koja je bila u njemu prošle godine, takođe sa bebom od 14.5 meseci, a baš toliko će S imati krajem avgusta kada planiramo put. Ona je oduševljena. Na plaži ima i prirodnog hlada, što mi je jako bitno, pisala mi je da je plaža peščana, hrana odlična, kao i dečji klub. I meni se jako dopada zelenilo, a i to što je hotel renoviran prošle godine. I cena mu je ok bar po onom što sam ranije našla, videću sada koje ga sve agencije rade.

Peace* -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 8:50:28)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

E Torbi bzv ...

Oki, hvala ti, i ja mislim da je Turska bolje sada dok je malecak. Za sada, dvoumim se između nekoliko hotela, recimo OVOG i OVOG i OVOG u kome je bila MK. Prva dva su nešto povoljnija.
Nervira me što na Tritp advisoru ima raznih komentara od pljuvanja do oduševljenja za iste usluge a pričaju o istom hotelu, grrrr

Prvi dunjči, zbog hlada! Jedino što su kamenčići a ne pesak, ali smislićeš već nešto.

mama krava -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 10:59:49)

Tasho, veruj mi, bolji je sitan sljunak nego pesak!

Peace* -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 11:02:12)

Probala sam oba.
Kad je M imao 10m, išli smo na sitni šljunak, a mesec i po posle na pesak. Ja kažem da je bolji pesak. [sm=smiley1.gif] Mada, obrni, okreni, bez pelene je teško jer im zavuče u guzicu i ojedu se. [sm=smiley36.gif]

Meni više odgovara pesak, ne umem da hodam po bilo kakvom šljunku i kamenju, i onda to otežava sa bebom dodatno. Kupila sam i one cipele za vodu, kao patike, al meni su tu ulazili kamenčići, tako da nije mnogo pomagalo.

dunja RR -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 11:55:47)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Meni više odgovara pesak, ne umem da hodam po bilo kakvom šljunku i kamenju, i onda to otežava sa bebom dodatno. Kupila sam i one cipele za vodu, kao patike, al meni su tu ulazili kamenčići, tako da nije mnogo pomagalo.

Tasho, i kod mene ista situacija. I videh da si spominjala te cipele, ja ih nisam još probala, ček, jel tsu to one što se navlače kao baletanke?

A za ovaj prvi hotel, dopisujem se na drugom forumu sa devojkom koja je bila prošle godine sa bebom od 14.5 meseci, a objavila je i detaljan izveštaj sa letovanja, i čudno, ali ovo piše za plažu baš tog hotela:

PLAŽA: Peščana, dovoljno i široka i dugačka, sa dovoljno ležaljki. Postoji i platforma,dosta velika sa dosta ležaljki i lejzi begova. More čisto, bistro i toplo.

Moguće da nasipaju pesak na šljunak, to rade neki od hotela u okolini Kemera. E sada to verovatno nije onaj lepi pesak, ali je verovatno dovoljno dobar da ne bole stopala [sm=smiley36.gif], tj. nadam se :)

Peace* -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 12:03:50)

KLIKhttps://www.google.rs/search?q=patike+za+vodu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=dOS8VNq2HaKiyAPXuID4Cg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=967

Kao te narandžaste.

gagana83 -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 12:11:24)

Ja najvise volim onaj fini, najsitniji sljunak, da ne bude kao brasno, da se ne lepi za telo a opet dovoljno sitan da moze da se hoda po njemu.

Peace* -> RE: Letovanje 2015 (19.1.2015 12:50:01)

Ja ni po tome ne mogu da hodam. Pretpostavljam da imam ravna stopala, a da ni ne znam. Mene to bode, hodam tako što krivim stopala na spolja, da bi tonula u šljunak da me ne bi bolo. A kad po tome pokušam da izađem iz vode ako je samo malo strmiji ulaz, sve mi se ispira ispod nogu, i jedva izađem. [sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>