Peace* -> RE: Letovanje 2015 (13.1.2015 10:26:08)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Tašo, vidim da si pisala da ste bili u Sonia Village hotelu. Može li malo detalja? Mi smo se skoro definitivno odlučili da letujemo tamo. Komentari su baš dobri. Kakve su sobe? Kakva je plaža? Da li ste imali pp ili all inc? Mi smo mislili da uzmemo pp, previše nam je bio all inc prošle godine, previše hrane, stvarno nema potrebe. Malo sam u gužvi, ali evo par reči, a ti pitaj dalje. :) Kad smo stigli, bila sam očajna. Beton, sunce prži, najviše drvo maslina. Međutim, uhodali smo se. Naš apartman je bio na drugom spratu, lift nema, vukla kolica gore, ali vi ste veliki, pa vam to više nije bitno. Smeštaj, prosek, ništa lux, ali meni ok. Naša soba: kad uđeš, s desne strane ogroman plakar, sa leve strane kupatilo (kada, ne tuš kabina). Iz tog hodničića ide prva prostorija, sa desne strane krevet, sa leve strane kuhinjica. Iz te sobe pravo ideš u drugu sobu, bračni ležaj + singl ležaj + mi ubacili krevetac. Iz te sobe se izlazi na balkon. Čisto. Plaža pesak. Ležaljke uzimate na recepciji, dobijete ključ, i vaše su onoliko dugo koliko ih rezervišete. Kad siđeš na plažu, skroz na desno na špicu imaš dva para odvojenih ležaljki od ostatka plaže. Tu najduže ima sunca, i meni je tu extra! Ako su zauzete, pregovarajte na recepciji da vam kažu do kad su zauzete, da uletite čim se oslobode. Hrana pp. Ništa specijalno, standardno hotelski, uvek ćeš naći nešto da jedeš. Ja se ne opterećujem time previše. Na bazenu hlad kreće već od 15.30-16h, ako se dobro sećam. Znam da smo tamo silazili pre plaže, da prekratimo popodnevno sunce. Takođe, ima i restoran koji je meni baš lep. Može da se klopne ako ogladnite za ručak, čak, ako se dobro sećam, bilo je nekih dnevnih menija, koji su bili povoljni. Ima zatvoreni deo, i otvoreni deo. Na balkonu je hladovina, piri vetrić, i puca pogled na more. [sm=smiley1.gif] Znači, koliko sam se skenjala kada smo stigli, toliko mi je posle bilo super.
|
|
|
|