RE: Letovanje 2015 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Peace* -> RE: Letovanje 2015 (23.1.2015 19:03:10)

Nisam isla do Stavrosa, bila sam u Asprovalti i Vrasni, i ja tamo bas volim. Vrasna ima lepse more iako su jedna do druge jer kod Asprovalte se uliva neka reka u more pa hoce da donese prljavstinu.
Prvi smestaj, u Asprovalti je moja mama nasla setajuci po mestu, isli su sa prijateljima nesto u prolece, i uuela kontakt . Posle kad si tamo, onda vec gledas okolo, svaka setnja dobije smisao - skupljas vizitke za dogodine. Hahahah
Smestaj u Vrasni sam nasla prosle godine preko nekog sajta, gde su bile ponudjene vile koje nase agencije ne uzimaju naravno, ne secam se sajta.

gagana83 -> RE: Letovanje 2015 (23.1.2015 21:34:32)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Tash interesuje me gde si ti pronalazila brojeve tih vila , kuca u Grckoj a da nisi isla preko agencija?

Anck, kucaj u pretrazivacu ACCOMMODATION THASSOS (na primer). Pa trazi. Naci ces brdo smestaja, posalji mi na mail upit.
Mi par godina unazad rezervisemo direktno sa vlasnikom smestaja, mail-om. Izmedju ostalog, tako smo nasli smestaj i na Tasosu.
I kao sto neko rece pogledaj na Booking-u.
Mi smo prosle godine preko Bookinga rezervisali prenociste kad smo isli na Kefaloniju.

Didy -> RE: Letovanje 2015 (23.1.2015 23:26:45)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Imam zelju da odem na Tasos al me bas nesto nece [sm=jezicek.gif]

Gde bi išla na Tasos? Možda te mogu nekako posavetovati, makar u kom mestu da gledaš aranžmane? Hoćeš li hotel ili apartman u vili? Želiš li seoce ili gradić ili u glavnom gradu, u Limenasu? Hoćete li ići autom ili autobusom?
Ja bih ti rekla koje su moji favoriti, ali ne znam da li smo u istom fazonu. Ja volim da sma u malom mestu, daleko od buke i gužve i vašara. Volim plaže s prirodnim hladom, volim i da istražujem, ne bih na Tasos išla bez auta... I tako... Zato te prvo pitam šta tačno očekuješ od Tasosa.

Jole84 -> RE: Letovanje 2015 (23.1.2015 23:48:37)

Didy daj preporuke za Tasos [sm=bravo.gif] Negde pročitah da je super za male bebane...čini mi se da si baš ti pisala. Dosta sam mesta obišla u Grčkoj ali na Tasos nisam nikad bila. Pošto nam je ovo prvi put sa bebom, ono što očekujem od letovališta je: mirno mesto ali ne previše pusto, dakle da uveče ima gde da se prošeta a da ipak ne bude taverna pred vilom, peščana plaža, vila blizu plaže....[sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 17:13:03)

Bas to volim lepe plaze, to mi je naaj bitnije, ne zelim guzve i vasar ali ne i neku zabit.
Daj mi par kuca da posaljem upit , da je blizu plaze da nije skup Ali jos danas ako mozes jer u ponedeljak uplacujem ovo za Stavros ako ne nadjemo nista.

Didy -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 17:35:02)

Hej, žene, polako, pa nemam linkove za vile, mogu vas možda posavetovati u kom mestu da gledate, iako je meni ceo Tasos kao bajka i sumnjam da ćete se pokajati ako odete. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Možda bi vam obema recimo Potos odgovarao, tamo ima finih tavernica i prodavnica, ljupko je, a opet nije previše pusto. Inače Tasos generalno nema nikakav noćni život, još jedan razlog zašto su tamo uglavnom porodice s malom decom.

minnica -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 17:48:23)

ASN, ja sam bila u Stavrosu četiri puta. To nije neko ekskluzivno letovalište, ali je meni ok. Ima jako dugačku peščanu plažu i pesak je u vodi unutra. Plićak je prilično dugačak, tako da je ok za decu. Jedino na nekim delovima plaže ima malo kamenja na samom ulasku u vodu, ali nije strašno. Pitaj ako te nešto konkretno zanima.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 17:49:50)

Ma ne treba nama nocni zivot eto cisto da ima gde da se proseta uvece do 22h
Ajde daj par prdloga, sad sam bas na nekom sajtu gde su samo smestaji za Tasos pa neznam sta cu pre [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 17:57:42)

ASN, ja mislim da gde god da odeš na Tasos, nećeš se pokajati. Posebno ako idete autom, toliko ima lepih plaža da veujem da ćete svakog dana biti na drugom mestu, tako da je meni na Tasosu smeštaj najmanje bitan, on će vam biti samo baza odakle ćete skitati svakodnevno. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

gagana83 -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 19:10:57)

Tasos je divan.
Ako trazis malo vece mesto (bolje reci malo vece selo posto tamo nema vecih gradova) gledaj Potos ili Limenas. I Limenarija je takodje jedno od vecih mesta na Tasosu ali ne moze se podiciti plazom.
Mozes pogledati i Golden Beach (Skala Potamia i Skala Panagia). Ta plaza je odlicna za decu, beskonacan plicak i jako topla voda.
Rece da gledas neki sajt gde ima puno smestaja na Tasosu, pretpostavljam da je to Nikana, ja sam svekijevcima pre neku godinu rezervisala smestaj preko nje, sve preporuke za Nikanu [sm=smiley20.gif]
Mi smo inace bili smesteni u Pefkariju, ali ne znam koliko ti to odgovara jer to mesto nema nista sem jedne ulice sa par taverni i hotela. A uvece smo isli u Potos, koji je na 2km.

Didy -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 19:37:07)

Ja Limenas nikome ne bih preporučila. Prvo jer nema dobre plaže, gužve su i dovoljno je velik grad da nijedan smeštaj nije blizu plaže. Mislim, meni je i u Potosu gužva i uveče i na plaži, ali dobro, to sam ja, ja bih najradije otišla na pusto ostrvo na letovanje. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mi smo ove godine gledali smeštaje na Pachis beachu na Tasosu, nama se ova plaža najviše svidela. U hladu je borove, peščana ima samo jedan restoran i ništa više, čak ni prodavnicu, za sve ti treba auto. Ali to je moj odmor iz snova - zakoračiš iz apartmana na plažu, ne treba ti suncobran, nema gužve, haosa, tezgi, glasne muzike... Uveče popiješ vince na terasi ili na plaži, čak su i naša deca skroz naviknuta na naše robinzonske uslove, oni bi pre išli u šumu u šetnju kad smo kod kuće nego po centru i betonu, zato kažem da ja nisam relevantna da delim savete pošto retko ko voli ovakve odmore.

gagana83 -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 19:49:35)

Didy slazemo se. I ja ne volim guzvu i haos, zato smo i birali Pefkari kada smo isli na Tasos.
I sad kad bih isla ponovo, ponovo bih Pefkari, ali Anck rece da voli da proseta uvece a u Pefkariju ili na Pahis plazi realno nema gde da se proseta.
Ja plazu u Limenasu nisam ni videla iskreno, ali cula sam da je onako - solidna.
Meni je recimo Limarija preslatko mestasce, ali ne bih tamo letovala.

Elem, ja se upravo dopisujem sa gazdom vile na Kefaloniji gde smo bili prosle godine. Po svemu sudeci opet cemo tamo, sredinom jula [sm=bravo.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2015 (24.1.2015 19:55:01)

Pa znam, Gagana, zato sam i rekla da im ja ne bih delila savete, zato sam im i preporučila Potos. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Letovanje 2015 (25.1.2015 17:43:17)

Mi bili u Limenasu, meni je grad prelep, najlepsi od svih, plazu gradsku nisam obisla, jer za 12 dana tamo smo obisli celo ostvro i svaki dan na drugoj plazi smo bili, skoro sam slala i Von neki smestaj, a mi smo bili u Vili Albatros. Limenas ima lep nocni zivot, ne diskoteke[sm=smiley36.gif] nisam isla tamo sa deteom od 9 meseci, ali puno radnji, kafica, restorana, ima gde da se izadje[sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2015 (25.1.2015 17:57:25)

Pa da, zato i kažem, sve je stvar ukusa. Ja, recimo, nikad ne bih tražila preporuku od UM za smeštaj, jer su naši ukusi nebo i zemlja. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Ali ako ne idu autom i nemaju mogućnost da skitaju svakodnevno po ostrvu, onda Limenas stvarno nije najbolje rešenje jer nema dobre plaže.

Anoniman -> RE: Letovanje 2015 (25.1.2015 18:04:59)

Mi isli autom[sm=smiley36.gif] mada za mene Tasos nije bez auta da se obilazi, jer renta car se ili ne isplati , ili nekad nema dovoljno automobila. A bez automobila ne mozes nista da vidids, realno.

Didy ali su mi zato sve tvoje preporuke 2012 godine pomogle[sm=smiley31.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2015 (25.1.2015 18:12:41)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi isli autom[sm=smiley36.gif] mada za mene Tasos nije bez auta da se obilazi, jer renta car se ili ne isplati , ili nekad nema dovoljno automobila. A bez automobila ne mozes nista da vidids, realno.

Didy ali su mi zato sve tvoje preporuke 2012 godine pomogle[sm=smiley31.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Sad ne znam d ali bih s epola toga setila, tad je bilo relativno sveže sećanje. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Je l već toliko vremena prošlo? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zz_eek.png[/image]

To za auto si u pravu, ja to svakom napomenem ko se sprema na Tasos.
E, a za Vrnjačku Banju se moramo dogovoriti. Ja nešto načelno planiram početkom aprila, tad je prolećni raspust.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Letovanje 2015 (25.1.2015 18:34:50)

Proslo, proslo[sm=smiley36.gif]ni ja ne mogu da verujem[sm=smiley14.gif]

Vazi, moramo to nekako da isplaniramo, nama je jedan sada izdat do juna , imamo stanarku, a drugi je trenutno slobodan, pa se nadam da ce i tada tako biti, da makar U i ja dodjemo na vikend[sm=smiley1.gif] ali upozoravam te gajim anithrista[sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2015 (25.1.2015 19:16:38)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi bili u Limenasu, meni je grad prelep, najlepsi od svih, plazu gradsku nisam obisla, jer za 12 dana tamo smo obisli celo ostvro i svaki dan na drugoj plazi smo bili, skoro sam slala i Von neki smestaj, a mi smo bili u Vili Albatros. Limenas ima lep nocni zivot, ne diskoteke[sm=smiley36.gif] nisam isla tamo sa deteom od 9 meseci, ali puno radnji, kafica, restorana, ima gde da se izadje[sm=smiley1.gif]

I mi volimo da obilazimo i da menjamo plaze ali volimo i da odmaramo. Kod nas letovanje izgleda ovako - jedan dan kuliramo na najblizoj plazi, drugi dan se pali auto pa u obilazak.
Izuzetak je bio proslogodisnji odmor na Kefaloniji jer smo bili smesteni dalje od plaze tako da smo svaki dan palili auto i obilazili plaze i okolinu.

Anoniman -> RE: Letovanje 2015 (30.1.2015 10:22:34)

Mame treba mi preporuka za neko mesto u Grckoj, gde bi smo mogle U i ja same da idemo, busom, preporuka [sm=smiley1.gif] I je li bese sajam turizma sada u februaru?

Sanjalicaaa -> RE: Letovanje 2015 (30.1.2015 18:18:36)

UM sajam turizma je od 19-22 feb. Mi smo predprosle godine bili na srednjem prstu, obisli smo ceo, ali najvise mi se dopalo mesto Sarti.

dunja RR -> RE: Letovanje 2015 (30.1.2015 22:01:11)

I ja čekam sajam pa da hvatam sko nađem dodatni popust na Kemer holiday club, oslučila sam se za njega. Do kraja februara važi popust 20 % za rezervaciju, a bilo bi dobro da na to dodam još i sajamski popust.

Klarita -> RE: Letovanje 2015 (30.1.2015 22:11:21)

uuuuuuu Dunjci, navijamo[sm=bravo.gif] mislim da dobijes dobar popust[sm=smiley1.gif] blago tebi kad si odlucna zena

Azra, nasla sam kontakt za Nea Skioni, poslacu ti u pp.

UM, mozes bilo gde na Halkidikiju, sto ti je moja preporuka[sm=smiley20.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2015 (30.1.2015 22:14:08)

Ja mislila Hanioti[sm=zmeden.gif] sad se jos premisljam Uni mi istice pasos u julu, pa me zanima i koliko vremena pre isteka moram da ga menjam, mislim se i opet da idemo u Rafailovice, blizu nam je, a prosle godine nam je bilo super, jos sam u fazi razmisljanja[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Letovanje 2015 (30.1.2015 22:16:47)

Za mene ni jedno ostrvo nije da se poseti bez auta. Doduse ako vas ne drzi mesto. I ja se spremam za sajam turizma u februaru.
UM mogle bi ste negde oko Asprovalte.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>