amdn -> RE: Letovanje 2015 (20.5.2015 17:36:32)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: amdn IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Amdn umrecete od vrućine tad na Kritu. Bejah 2005 čini mi se, hotel u kojem smo bili je meni bio ok, ali tad nisam imala dete [sm=smiley36.gif] Trco hvala uzeh u obzir, gledamo ipak sad nesto drugo, ne znam ni sama, posto idemo sa kumovima onda sve komplikovano [sm=smiley1.gif] Sad sam se setila da je drugarka išla i naredne godine na Krit, isti neki period. KAže da su momci dobili plihove od sunca, kupali se u majcama... tako da Krit izbegavati u tom nekom najotoplijem periodu. Ja na letovanju uvek volim da imam društvo, pogovoto ako deca idu - imaju ona društvo, imamo mi. Naravno, ne siliti na sve moguće načine ići sa nekim ako ne može da se uklopi. Ove godine idemo sami ću dumrem jer sa mm još nisam išla na more, ne znam kakav je[sm=jezicek.gif] @Azra - većina da, ali kažem kakave sam sreće naletela bi na nekog. E da, mi idemo u Njivice. Tu je odmah i kamp, tamo ćemo verovatno na plažu ići. Nadam se da će ova moja brbljivica naći društvo. Trco necemo sigurno tamo, jos kad vidim sta sve pisete, ufff, gledamo sad Skijatos, ufff najradije bih odustala [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|