gagana83 -> RE: Letovanje 2015 (20.4.2015 14:06:27)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava IZVORNA PORUKA: gagana83 Metamorfosis je vazdusna banja, odlican je za decu koja imaju problema sa disanjem. Jedino sto plaza nije neka i do nje se smusta stepenicama. Moja preporuka za Tasos je http://studios-pefkari.com/index.php/en/ ako vam ne smeta sto je plaza veci delom krupan sljunak i kamenje. Ja nikad nisam videla bistriju vodu. Smestaj je na samoj plazi, prostran, sa novim namestajem. cisti se svakog dana a lezaljke na plazi su besplatne. Jedino sto je kuhinja mala. Potos je 2-3 km od Pefkarija. Gagana hvala na preporuci, mi smo rezervisali baš ove apartmane I čini mi se da će biti ok. Malo ću da se zezam oko kuvanja ali šta da se radi! Cene su sada svuda u Grčkoj nabudžene, ali sam ovde uspela da spustim na 50eur/noć.[sm=smiley13.gif] Još jedan kuriozitet, u komunikaciji sa vlasnicom I prilikom pregovaranja morala sam da se koristim decom[sm=zz_redface.png], pa sam pomenula da mali ima astmu kad se ova skoro I obradovala...jer poče da mi piše kako njen sin od 2,5god ima alergiju na mleko, jaja I ribu! Kaže baš se muče oko jela I kako ga još uvek doji! Odmah mi reče da ćmo da pijemo kafu I da se savetujemo! I rekla da ne brinem da će mi pomoći oko kupovine tj da će me savetovati koji su proizvodi bezbedni![sm=bravo.gif] U kom periodu idete? Nije strasna cena ako je u sezoni s obzirom da vas je cetvoro. Dimitra je fenomenalna, kao i njen muz, uvek na raspolaganju. Nama je Una tada na Tasosu dobila bronhitis. Za pet minuta su se organizovali da nam nadju lekara iako je bila nedelja. Kofere nam je gazda licno nosio na sprat kad smo dolazili. Ma fenomenalni ljudi. Pozdravi ih molim te od Dragane kad budete na Tasosu i kazi da sam vam ja preporucila, mozda dobijemo popust na osnovu toga ako se ponovo odlucimo da letujemo tamo [sm=smiley36.gif] Pitaj ako te nesto zanima :)
|
|
|
|