dunja RR
|
Mili ne znam, baš pričam sa kumom neki dan, i on reče da i kumić isto sve kao M, oni sumnjaju na astmu, pa mi palo napamet ..., ali ipak se nadam da nije to. Ali čudno mi eto, non stop kašalj, laringitis, bronhitis, na smenu. Mesecima. Jedino letos je bila pauza, a li je tada već dobila rota virus, pa posle i stomačni, tako da ništa je ne zaobilazi. IZVORNA PORUKA: Milli07 IZVORNA PORUKA: dunja RR M sada ima 2 godine i 7 meseci, ne zatvara usta, pričamo sa njom kao sa odraslom, sklapa odavno rečenice, ozbiljne rečenice. Nije to baš razgovetno sve, ja je razumem, ali ne verujem da bi i drugi baš uvek, tj. ko je ne zna. Mada, često bude i vrlo jasna, zavisno šta priča. Voli i da peva. Ali ne ćuti, priča, pa 95% vremena dok je budna. Ume da obrne slova u rečima- tipa mm juče poludeo kada su pravili haos po kući, i rekao im - Ja sam doktor za sva vaša ludila, a onda ona evo dva dana viče po kući, Tata je ludilo doTKor E sad, logopedica sa kojom sarađujem nam je još ranije zakazala ponovni pregled za septembar (bili smo proletos kada je konstatovala da M kasni u govoru, da joj fale reči, ali da evidentno napreduje iz dana u dan, i dala joj je fore do jeseni, da je pregleda ponovo, i da procenu). S obzirom da je M evo 2- 3 nedelje bolesna (nema T, ali njena boljka, kašalj stalno), dogovorila sam se sa logopedicom da se vidimo krajem sledeće nedelje (u nadi da će to data bar iole da prestane da kašlje). Baš me zanima šta će reći. Dunja, da joj nije alergija.