choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (19.11.2014 22:16:45)
|
Jao branki bravo za Božu [sm=bravo.gif] Divno baš, mogu da zamislim kako je dobar osjećaj. A ovo za papire...pokušaj da se ne sekiraš, šta je tu je, idemo dalje... Sanjalice pa da i ja sam mislila, baš sam bila srećna kad sam dobila rezultate, pisala sam tamo u temi...Ali ona kaže da su za mene to granične vrijednosti jer sam i ranije imala GD. Nije frka kaže, ali moram da pazim da mi se ne bi iskomplikovalo... serpi, ma osjećam ja te kontrakcije danima već, ali sam se nadala da umišljam. Mada juče sam sjedala tamo na tvrdoj stolici 2 sata, a popodne sam išla na roditeljski pa i tu...Ne znam. Možda je imalo uticaja. Ipo kažem ja da ovo nije baš bio dobar dan za preglede...sigurno ti je neki kapilarić pukao, to se dešava jer je dolje sve prokrvljeno. A za pup.vrpcu rekoh već da su je moji imali obmotanu oboje, rodila sam prirodno. Bitno je da je dovoljno duga, a oni će praatit pred kraj češće na CTG-u sigurno ;-) bubu ja sam uzimala od Natural Weaktha isto, pa sam prestala, ali sada ću opet da počnem. Na svoju ruku. soni baš vam je zdravstvo smor [sm=zmeden.gif] Za sve drugo i da razumijem, ali za trudnoće...pa bar jednom u dva mjeseca da vidiš i čuješ bebu, kao da je to ne znam kakav trošak...
|
|
|
|