Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:31:47
|
|
|
|
srculence25
|
e kad ti dete reklo sta reci znaci ja sam opravdana.Ja sam u pocetku bas bas spavala preko dana a sa drugim mislim da cu prvo dete da uturim na cuvanje da ja odremam koju. Ju bas sam izlapela jos nisam ni ovo a vec mislim o drugoj trudnoci kako cu. da znas pece se palacinka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:36:03
|
|
|
|
bubulence
|
hahahah neces valjda sada jesti ? meni je sreca sto je Ema dobra i odgovorna, pa sam iz pocetka mogla da dremnem nekoliko puta u toku dana. njoj dam krpu da brise i niko srecniji... a srecna i ja jer mogu da spavam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:38:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, vidi ti Emu kako sagledava stvari Opasne su od malh nogu Srculence meni se sve jede a nesmem. Tako bi sada smazala pljesku i pomfrit. Pre trudnoce to skoro nikada nisam jela a sada bi ubila za nesto zacinjeno i masno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 1:03:49
|
|
|
|
srculence25
|
Upravo jedem mmmm bubi mislim na tebe.O dusa mala Sanjalice draga mogu ti ponuditi palacinke Sveze pecene
< Poruku je uredio srculence25 -- 14.11.2014 1:06:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 6:39:36
|
|
|
|
branki*
|
da vam mahnem sad dok pijem kafu i lakiram nokte,jer posle ko zna kad cu stici.idemo kod logopeda,pa u vrtic,a ja se opet vracam u dom zdravlja kod ginekologa.posle moram da uzmem sta mi treba,a sve treba.jos neka kisa pada celu noc i evo je i sad.mrzim kad imam 100 obaveza,a pada kisa.jos mi se kosa od ovog vlaznog vremena skroz unisti,a i ovako je...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 8:19:11
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence znas kada mi je danss Ema rekla ‘jaaaao mama , jedva cekam da pocnes da se smejes i da pricas da te nista ne razumem‘ . to joj valjda znaci da sam postala previse cutljiva i namrstena A ona ne zna mukica da kad se porodiš ćeš tek biti na ivici i marici? Dobro jutro! Noćas se Ana Bog te pita zašto budila u pola 4 i ja od tada jedva da sam spavala sat vremena. Razmišljala sam da ustanem oko 5 jer nikako san na oči. Naravno da sam šlogirana, a treba da prevodim nešto. Moram oko 9 da krenem sa prevođenjem da što pre prevedem - dok sam pri sebi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 8:21:44
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 8:42:52
|
|
|
|
hanka
|
Jutro i od mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 8:54:20
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 8:57:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Ala ste rečite od jutros Odo mori da prevodim!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 9:04:12
|
|
|
|
hanka
|
pa kad je vreme grozno,kisa ,smog i nekako tesko nit hladno nit toplo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 9:11:34
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Nos potpuno zapusen, ali dobro...procice i to... Bubulence, ubedjena sam da rezim ishrane ima veze sa gorusicom. Evo, jos 2 nedelje pa cu se poroditi, a ja i ne znam sta je to...samo mi se jednom desilo i to jako blaga gorusica, zato sto sam mm pravila drustvo i pojela komad strudle. Ukoliko se izbace slatkisi, testa, narocito sa kvascem, testenine i to od 15h do jutra, verujte mi da ni vi nece znati sta znaci kiselina.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 9:12:37
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! ma Trco njoj je valjda cudno kada cutim, to se jako retko desava, a sada danima nisam raspolozena za blebetanje kao inace pa joj cudno. Serpi kako je grlo? ja sam se probudila kada je mm dosao iz nocne, zanci oko 6:20 ali me je naravno boleo stomak pa nisam mogla da ustanem. ustala sam tek oko 8, obrisala podove, slozila neki ves i sada pijem kaficu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:10:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja prededoh ono što imam. A to za brbljanje - Ana jedino što primećuje je da ja ne mogu gomilu stvari sa njom da radim (tipa nosam, dižem i sl) i da sam spora Jezik mi nikad problem nije A gorušica i ishrana - nikad problem nisam imala. Jedem šta stignem i ne gledam koliko je sati. Jedini problem koji imam i koji sam imala i u trudnoći sa Anom je - pavlaka. Još od Ane mogu samo jednu pavlaku da jedem, druge su mi gadne i skoro me je malo zaboleo želudac kada sam jela buraniju sa pavlakom. Jednom. Eto. To je samo do toga koliko je ko osetljiv inače. Ja nikad nisam bila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:22:56
|
|
|
|
anita
|
Malo da napravim predah ... Svasta nesto sam uradila od kad sam ustala. Sredila sam neki ves, napravila puding od vanile sa mlevenom plazmom i visnjama, skuvala sam kafu i sada uzivam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:35:02
|
|
|
|
glukica
|
Dobro jutrro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:38:19
|
|
|
|
serpica
|
Bubi boli me grlo pomalo,ali kasljem bas,onako suvo pijem caj i dosta limuna i meda,valjda ce da bude bolje.... I ja nesto nisam recita od jutros,nesto nisam dobre volje...sutra slavimo,treba ici u selo a ja bas nisam raspolozena....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:42:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro Sto ste nesto vredne od ranog jutra Ja sam komirana jer se naravno nisam naspavala a moram da ustanem Anita mnogo dobro zvuci taj tvoj puding. Jel' ima da se kupi takav ili u puding od cokolada dodas plazmu i visnje? Mmmmmmm....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:47:41
|
|
|
|
serpica
|
Hanka kad radis dabl? Jesi zvala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 10:52:50
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Dobro jutro Sto ste nesto vredne od ranog jutra Ja sam komirana jer se naravno nisam naspavala a moram da ustanem Anita mnogo dobro zvuci taj tvoj puding. Jel' ima da se kupi takav ili u puding od cokolada dodas plazmu i visnje? Mmmmmmm.... Sanjalice skuvam puding pa onda sama dodajem sastojke. Na dnu cinije stavim mlevenu plazmu, pa sipam puding pa stavim visnje. Mada mozes kako hoces.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 11:00:18
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Bubulence, ubedjena sam da rezim ishrane ima veze sa gorusicom. Evo, jos 2 nedelje pa cu se poroditi, a ja i ne znam sta je to...samo mi se jednom desilo i to jako blaga gorusica, zato sto sam mm pravila drustvo i pojela komad strudle. Ukoliko se izbace slatkisi, testa, narocito sa kvascem, testenine i to od 15h do jutra, verujte mi da ni vi nece znati sta znaci kiselina. Oooo, Daco77 znamo mi to i bubi, a i ja, ali sta cemo, moramo nesto da jedemo. Meni je doktor isto rekao da izbacim tijesto, pogotovo kruh i sve sto ima kvasca, slatkise uopsteno, nista masno, kiselo, ljuto, pa ja njemu kazem super. ali sta da jedem onda??????????? Ma, bubi izdržacemo jos malkice !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 11:01:09
|
|
|
|
mlada_mama
|
dobro jutro, neko rece, da se pridruzim, mrzim kisu, nista ne mogu kad je kisa, sva sam jedva cekam snjeeeeg
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 11:15:58
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Dobro jutro Sto ste nesto vredne od ranog jutra Ja sam komirana jer se naravno nisam naspavala a moram da ustanem isto komirana i ne naspavana Inace kod nas jos uvek nema kise ali je tmurno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 11:47:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Kod nas sunčano, bez oblačka Ja u prvoj trudnoći nisam imala gorušicu, a u drugaj sa m imala pakao. A čini mi se da ću i sada...Ne znam, jela sam istu hranu u obje, ništa pomagalo nije... ja jutros išla da vadim krv da vidimo jesam li preležala varicelle, a onda stigli kreveti na sprat za klince, eno ih igraju se već sat vremena, ne čuju se šerpice neko reče za pantenol oriblete da ne smiju, smiju ali samo one od čistog pantenola (Galenika ini mi se) ne smiju imat dodatke. Mada ne znam ni koliko pomažu, ali bar malo olakšaju. Ja sam nenormalno kašljala na početku, suv kašalj, a sve iz stomaka. Užas. I obavezno probaj ovo ispiranje grla sa toplom slanom vodm...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 12:01:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops šerpice neko reče za pantenol oriblete da ne smiju, smiju ali samo one od čistog pantenola (Galenika ini mi se) ne smiju imat dodatke. Mada ne znam ni koliko pomažu, ali bar malo olakšaju. Ja sam nenormalno kašljala na početku, suv kašalj, a sve iz stomaka. Užas. I obavezno probaj ovo ispiranje grla sa toplom slanom vodm... to bi bila ja tj meni rekoše u apoteci da ne smem. Tako da... nudili su mi neke od nekog gorskog lišaja ili tako nešto ali to ne pomaže ič tako da sam preskočila. ok mi je bio onaj sprej
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?