|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
14.11.2014 0:31:47   
srculence25
user posted image e kad ti dete reklo sta reci user posted image
znaci ja sam opravdana.Ja sam u pocetku bas bas spavala preko dana a sa drugim mislim da cu prvo dete da uturim na cuvanje da ja odremam koju.
Ju bas sam izlapela jos nisam ni ovo a vec mislim o drugoj trudnoci kako cu.
da znas pece se palacinka

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 951
14.11.2014 0:36:03   
bubulence
hahahah neces valjda sada jesti user posted image ?
meni je sreca sto je Ema dobra i odgovorna, pa sam iz pocetka mogla da dremnem nekoliko puta u toku dana. njoj dam krpu da brise i niko srecniji... a srecna i ja jer mogu da spavam...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 952
14.11.2014 0:38:27   
Sanjalica1980
Bubi, vidi ti Emu kako sagledava stvari user posted image Opasne su od malh nogu user posted image

Srculence meni se sve jede a nesmem. Tako bi sada smazala pljesku i pomfrit. Pre trudnoce to skoro nikada nisam jela a sada bi ubila za nesto zacinjeno i masno user posted image

Direktna veza do poruke: 953
14.11.2014 1:03:49   
srculence25
Upravo jedem mmmm bubi mislim na tebe.O dusa mala
Sanjalice draga mogu ti ponuditi palacinke user posted image
Sveze pecene

< Poruku je uredio srculence25 -- 14.11.2014 1:06:03 >

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 954
14.11.2014 6:39:36   
branki*
da vam mahnem sad dok pijem kafu i lakiram nokte,jer posle ko zna kad cu stici.idemo kod logopeda,pa u vrtic,a ja se opet vracam u dom zdravlja kod ginekologa.posle moram da uzmem sta mi treba,a sve treba.jos neka kisa pada celu noc i evo je i sad.mrzim kad imam 100 obaveza,a pada kisa.jos mi se kosa od ovog vlaznog vremena skroz unisti,a i ovako je...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 955
14.11.2014 8:19:11   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bubulence

znas kada mi je danss Ema rekla ‘jaaaao mama , jedva cekam da pocnes da se smejes i da pricas da te nista ne razumem‘ . to joj valjda znaci da sam postala previse cutljiva i namrstena

A ona ne zna mukica da kad se porodiš ćeš tek biti na ivici i marici? user posted image

Dobro jutro!
Noćas se Ana Bog te pita zašto budila u pola 4 i ja od tada jedva da sam spavala sat vremena. Razmišljala sam da ustanem oko 5 jer nikako san na oči. Naravno da sam šlogirana, a treba da prevodim nešto. Moram oko 9 da krenem sa prevođenjem da što pre prevedem - dok sam pri sebi.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 956
14.11.2014 8:21:44   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 957
14.11.2014 8:42:52   
hanka
Jutro i od mene user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 958
14.11.2014 8:54:20   
anita

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 959
14.11.2014 8:57:18   
Trcosava
Ala ste rečite od jutros user posted image

Odo mori da prevodim!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 960
14.11.2014 9:04:12   
hanka
user posted image pa kad je vreme grozno,kisa ,smog i nekako tesko nit hladno nit toplo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 961
14.11.2014 9:11:34   
daca77
Dobro jutro!!!
Nos potpuno zapusen, ali dobro...procice i to...
Bubulence, ubedjena sam da rezim ishrane ima veze sa gorusicom. Evo, jos 2 nedelje pa cu se poroditi, a ja i ne znam sta je to...samo mi se jednom desilo i to jako blaga gorusica, zato sto sam mm pravila drustvo i pojela komad strudle. Ukoliko se izbace slatkisi, testa, narocito sa kvascem, testenine i to od 15h do jutra, verujte mi da ni vi nece znati sta znaci kiselina.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 962
14.11.2014 9:12:37   
bubulence
dobro jutro!
ma Trco njoj je valjda cudno kada cutim, to se jako retko desava, a sada danima nisam raspolozena za blebetanje kao inace pa joj cudno.
Serpi kako je grlo?
ja sam se probudila kada je mm dosao iz nocne, zanci oko 6:20 ali me je naravno boleo stomak pa nisam mogla da ustanem. ustala sam tek oko 8, obrisala podove, slozila neki ves i sada pijem kaficu...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 963
14.11.2014 10:10:09   
Trcosava
Ja prededoh ono što imam.

A to za brbljanje - Ana jedino što primećuje je da ja ne mogu gomilu stvari sa njom da radim (tipa nosam, dižem i sl) i da sam spora user posted image

Jezik mi nikad problem nije user posted image

A gorušica i ishrana - nikad problem nisam imala. Jedem šta stignem i ne gledam koliko je sati. Jedini problem koji imam i koji sam imala i u trudnoći sa Anom je - pavlaka. Još od Ane mogu samo jednu pavlaku da jedem, druge su mi gadne i skoro me je malo zaboleo želudac kada sam jela buraniju sa pavlakom. Jednom. Eto. To je samo do toga koliko je ko osetljiv inače. Ja nikad nisam bila.

Direktna veza do poruke: 964
14.11.2014 10:22:56   
anita
Malo da napravim predah ... Svasta nesto sam uradila od kad sam ustala.
Sredila sam neki ves, napravila puding od vanile sa mlevenom plazmom i visnjama, skuvala sam kafu i sada uzivam.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 965
14.11.2014 10:35:02   
glukica
Dobro jutrro user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 966
14.11.2014 10:38:19   
serpica
Bubi boli me grlo pomalo,ali kasljem bas,onako suvo user posted image pijem caj i dosta limuna i meda,valjda ce da bude bolje....
I ja nesto nisam recita od jutros,nesto nisam dobre volje...sutra slavimo,treba ici u selo a ja bas nisam raspolozena....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 967
14.11.2014 10:42:57   
Sanjalica1980

Sto ste nesto vredne od ranog jutra user posted image

Ja sam komirana jer se naravno nisam naspavala a moram da ustanem user posted image

Anita mnogo dobro zvuci taj tvoj puding. Jel' ima da se kupi takav ili u puding od cokolada dodas plazmu i visnje? Mmmmmmm....

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 968
14.11.2014 10:47:41   
serpica
Hanka kad radis dabl? Jesi zvala?

Direktna veza do poruke: 969
14.11.2014 10:52:50   
anita

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ja sam komirana jer se naravno nisam naspavala a moram da ustanem user posted image

Anita mnogo dobro zvuci taj tvoj puding. Jel' ima da se kupi takav ili u puding od cokolada dodas plazmu i visnje? Mmmmmmm....

Sanjalice skuvam puding pa onda sama dodajem sastojke. Na dnu cinije stavim mlevenu plazmu, pa sipam puding pa stavim visnje. Mada mozes kako hoces. user posted image

Direktna veza do poruke: 970
14.11.2014 11:00:18   
eca89

IZVORNA PORUKA: daca77

Bubulence, ubedjena sam da rezim ishrane ima veze sa gorusicom. Evo, jos 2 nedelje pa cu se poroditi, a ja i ne znam sta je to...samo mi se jednom desilo i to jako blaga gorusica, zato sto sam mm pravila drustvo i pojela komad strudle. Ukoliko se izbace slatkisi, testa, narocito sa kvascem, testenine i to od 15h do jutra, verujte mi da ni vi nece znati sta znaci kiselina.

Oooo, Daco77 znamo mi to i bubi, a i ja, ali sta cemo, moramo nesto da jedemo. Meni je doktor isto rekao da izbacim tijesto, pogotovo kruh i sve sto ima kvasca, slatkise uopsteno, nista masno, kiselo, ljuto, pa ja njemu kazem super. ali sta da jedem onda??????????? Ma, bubi izdržacemo jos malkice user posted image !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 971
14.11.2014 11:01:09   
mlada_mama
dobro jutro, neko rece, da se pridruzim, mrzim kisu, nista ne mogu kad je kisa, sva sam user posted image user posted image
jedva cekam snjeeeeg user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 972
14.11.2014 11:15:58   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

user posted image isto komirana i ne naspavana
Inace kod nas jos uvek nema kise ali je tmurno

Direktna veza do poruke: 973
14.11.2014 11:47:55   
choopa choops
Kod nas sunčano, bez oblačka user posted image user posted image

Ja u prvoj trudnoći nisam imala gorušicu, a u drugaj sa m imala pakao. A čini mi se da ću i sada...Ne znam, jela sam istu hranu u obje, ništa pomagalo nije...

ja jutros išla da vadim krv da vidimo jesam li preležala varicelle, a onda stigli kreveti na sprat za klince, eno ih igraju se već sat vremena, ne čuju se user posted image

šerpice neko reče za pantenol oriblete da ne smiju, smiju ali samo one od čistog pantenola (Galenika ini mi se) ne smiju imat dodatke. Mada ne znam ni koliko pomažu, ali bar malo olakšaju. Ja sam nenormalno kašljala na početku, suv kašalj, a sve iz stomaka. Užas. I obavezno probaj ovo ispiranje grla sa toplom slanom vodm...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 974
14.11.2014 12:01:20   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

šerpice neko reče za pantenol oriblete da ne smiju, smiju ali samo one od čistog pantenola (Galenika ini mi se) ne smiju imat dodatke. Mada ne znam ni koliko pomažu, ali bar malo olakšaju. Ja sam nenormalno kašljala na početku, suv kašalj, a sve iz stomaka. Užas. I obavezno probaj ovo ispiranje grla sa toplom slanom vodm...

to bi bila ja user posted image tj meni rekoše u apoteci da ne smem. Tako da... nudili su mi neke od nekog gorskog lišaja ili tako nešto ali to ne pomaže ič tako da sam preskočila. ok mi je bio onaj sprej

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here