Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 12:30:37
|
|
|
|
choopa choops
|
Trco ću se pravim fina koliko god budem mogla Kato bravo za srculence i pišulence Šerpice blago tebi, i ja bih naneko slavlje da se uredim. Sređujem se jedino do gina :))) Anita divnooooo... <3
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 13:13:06
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Kako ste lepe trudnicice moje danas? ja majstore u kuci, kupili konacno na sajmu na nekom popustu garderober i neku komodu,pa me danas ceka raspremanje stvari.Da konacno poslozim odecu, nakon godinu dana stajanja u platnenim kvazi ormaricima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 13:24:56
|
|
|
|
branki*
|
ipo,znam kako je to,jedva cekam da ovaj majstor donese i nama klizni,ne mogu vise da gledam onu sok sobu. mnogo mi se prispavalo,cekam da se uspava boza,pa cu malo da prilegnem samo.bili kod logopeda,majko mila,50 dece u hodniku i roditelja,neki sistematski verovatno,graja,jurnjava,dreka,nemas gde da se okrenes.mene jos spopala neka vrucina ispod one jakne,cela kosulja se zalepila za mene,jos padala kisa,pa kisobran,pa mokro,pa vlaga..jedva sam cekala samo da dodjem kuci da sve ono zbacim sa sebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 13:56:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Bio ovaj momak da donese cipelare, nije pao na moj šarm morala sam da zovem svekrvu i tatu Ma nema veze, bitno da su to iznijeli, a tačno sam osjećala da će doć kad muž nije tu. A sutra trebaju da mi stignu kreveti na sprat za djecu. branki, kako ste prošli što se tiče pregleda? Uh mene nervira taj pakao tamo, a trebala bih i ja da vodim M, rekla mi je da ga dovedem na jesen ako ne ispravi ta neka slova, a nije. A čeekaonica ista sa djecom što čekaju kod pedijatra ne znam ni sama, moram da razmislim, možda da ga MM vodi, ali svejedno tamo uvijek pokupimo nešto. Ako odemo zdravi, vratimo se bolesni...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 17:01:22
|
|
|
|
Njica
|
Katoo, i ti si nam tu blizu, bas mi je drago za jos jednog nam pisonju Kako ste trudnice, Ipo vredna si Ja sam danas toliko dokona Valjda jer smo skoro sve pokupovali i spremili i oprali. Sutra idemo u Front na CTG, pa u ponedeljak opet da vidim za epidural.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 17:24:18
|
|
|
|
Trcosava
|
TRudnice, ajte vi koje imate mašine za sušenje veša pogledajte temu - trebaju mi iskustva i mišljenja. KLIK
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 17:27:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Njico hoćeš ja nešto da ti pošaljem da radiš? Imaam nekih stvari za pranje, peglanje Šalim se. Uh što ja volim CTG Mada je MM padao u nesvijest od tog zvuka. Plaćate li epidural? Sad sam pojela neki keks zaa dijabetičare, muka mi je...Bljak. Mislim nije on loš, nego mi je nešto baš teško pao...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 17:33:48
|
|
|
|
Njica
|
Daj, choopa choops, to mogu uz spremanje fileta,imam one nalete energije a moram i da usporim pa je peglanje, rekla bih, idealna stvar za to Ja prosli put uzela pa snimila zvuk CTG-a da cuje muz a Stefan se u tom trenutku ispomerao gore dole pa je zvucalo kao da prducka umesto kucanja srca, dusa moja. Placamo, koliko saznadoh od Wivern, kad sve prodje na otpustu. Sam' da prodje uspesno, toliko citam sad temu. Pa to zato jer su te vratili da radis drugi dan OGGT?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 19:16:46
|
|
|
|
Kata90
|
Njica.......dobra ti je ideja moracu i ja snimiti na tel zvuk ctg-a...... pa da pustim mm,posto on ne moze samnom doci zbog posla....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 19:24:21
|
|
|
|
Njica
|
Pa malo da cuju i oni kad ne uspeju s nama da oslusnu a osecaj je predivan, moj nije mogao ni na jedan UZ, isao bi sa mnom u Front skoro svaki put ali ne moze da udje a ovo je najjednostavnije!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 21:19:24
|
|
|
|
choopa choops
|
hahah Njica šaljem robu za peglanje prvim autobusom Ja sam imala snimljen CTG sa ćerkom, ali nemam pojma gdje mi je taj snimak. A sa sinom sam bila tada u frci pa nisam ni stigla da snimim. Ova moja Đevojka je počela opasno da se vrti :)))) Ali samo uveče, vidim biće noćni tip kao i njih dvoje. Jedva čekam sutra da odradim onaj test za varicelle da vidim na čemu sam. Ćerina najbolja drugarica ih dobila a u ponedeljak su bile cijeli dan skupa...Tako da će ih ovi moji sigurno zakačit, sad samo ja da vidim šta i kako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 21:39:35
|
|
|
|
branki*
|
choopo,nismo bili na pregledu,nego na redovnom casu,boza i ovde ide 3 puta nedeljno kod logopeda,a na taj pregled i procenu idemo u subotu.do 9 nam bio parketar,ne moze da uklopi letvice.okupala sebe i bozu,jela..sutra me ceka gomila obaveza,vodim bozu kod logopeda,pa u vrtic,pa ja kod ginekologa,pa da pokupujem kojesta sta mi treba,a imam i da peglam i da pakujem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 22:11:58
|
|
|
|
Njica
|
Oh, branki, i tebi bih pomogla puno, salji sve sa choopa choopsom!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 22:15:20
|
|
|
|
serpica
|
I ja vam saljem jedan velikiiii za laku noc i uskoro odoh da spavam,bas sam umorna.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 22:17:20
|
|
|
|
Njica
|
Takodjeee,serpice, laka noc Odoh i ja, ustajem kao vestac u pola 6 zbog Fronta i CTG-a pa se javljamo, poljubac svimaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 22:21:32
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR TRudnice, ajte vi koje imate mašine za sušenje veša pogledajte temu - trebaju mi iskustva i mišljenja. KLIK Totalno smo te iskulirale Ja tek maloprije vidjela.... Laku noć trudnice, slatke snove želim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 22:27:49
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Njica Oh, branki, i tebi bih pomogla puno, salji sve sa choopa choopsom! njico,kao da si pomogla AJDE,LEPO SPAVAJTE
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 23:51:34
|
|
|
|
srculence25
|
O dusa moja lepa skakuce ceo dan do sad je bilo malo ujutru i uglavnom uvece a danas bas uzivam uh kakav neopisiv osecaj. Lele kad ce se ispcei meso treba sad da pristavim pa da spremim muzu za posao a jos se nije odkravilo.Taman i ja da malo prezalogajim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 13.11.2014 23:58:15
|
|
|
|
bubulence
|
sto bih ja sada jela picu, pa lignje, pa palacinke sa plazmom i nutelom, pa girice... uh
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:00:29
|
|
|
|
srculence25
|
mmm palacinkeeee mmmm giriceeee jaoooo bubi otvaras apetit nebi se bunila ni za nesto slatko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:03:43
|
|
|
|
bubulence
|
sta da ti kazem, sve mi se jede a samo sam popila vodu jer me kiselina vec izludjuje. tako je bilo i u prvoj trudnoci... ali ti pecni kolu palacinku dok cekas da se odledi meso pa calabrcni i za mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:07:14
|
|
|
|
srculence25
|
E da dobro kazes mislicu na tebe. Kakav je osecaj kad muci kiselina?i gorusica?u cemu je razlika ili je to isto? ja neki put imam osecaj metalno u ustima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:13:23
|
|
|
|
bubulence
|
gorusica=kiselina... isto je. uzasno, pece zeludac, ne mogu da lezim, i nista ne pomaze. nema sta nisam probala jos ranije. sada ni ne pokusavam da ublazim, znam da moram da istrpim. mnogo sam kenjkava , samo kukam..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:22:59
|
|
|
|
srculence25
|
e to onda jos nemam i nisam imala pre.Znam da mm ima osetljiv stomak i sta god pojede sa jacim zacinom ili zaprskom ima to sa kiselinom. Ja kazem da je metiljav ja jela meni nefali nista a on kao kiselina ga muci. Cuj ti kukas pa ja sam sto se kukanja tice zasluzila medalju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 0:26:37
|
|
|
|
bubulence
|
cuti, u prvoj trudnoci je normalno da kukamo, osluskujemo, brinemo... a ja u prvoj bila savrsena a sada kao neka baba. samo kukam, sve me boli, smeta mi... ovo nisam ja, ovo je moja sauma . stvarno, ne prepoznajem se... znas kada mi je danss Ema rekla ‘jaaaao mama , jedva cekam da pocnes da se smejes i da pricas da te nista ne razumem‘ . to joj valjda znaci da sam postala previse cutljiva i namrstena
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?