|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
14.11.2014 12:08:27   
Kata90
Dobar dan i od meneuser posted image kod nas nema uopste kise,a sunca ni na vidiku bas je bzv vreme......nisam jedina lose spavala....user posted image nemam volje nizasta....prija mi malo ovo lencarenjeuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 976
14.11.2014 12:15:51   
pipi_coco
Holasita user posted image

IZVORNA PORUKA: serpica

Bubi boli me grlo pomalo,ali kasljem bas,onako suvo user posted image pijem caj i dosta limuna i meda,valjda ce da bude bolje....
I ja nesto nisam recita od jutros,nesto nisam dobre volje...sutra slavimo,treba ici u selo a ja bas nisam raspolozena....

Serpi neki dan sam procitala da za grlobolju dobro pomaze vruca limunada zasladjena medom, pa eto ne može da škodi, cuvaj se.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 977
14.11.2014 12:52:33   
choopa choops
Trco ma ja pošaljem muža a oni mu u apoteci redovno uvale nešto, samo da prodaju, pa onda kad donese kući ja pročitam i obično bude nešto zbog čega se ne smije. I onda mu izričito napišem šta mi treba i od kojeg prozvođača :D

nego kad smo već kod vremena, ovdje juče prikaziuju poplavljenu deželu? Kod tebe nema problema, je li? S obzirom da si pominjala uzbrdo-nizbrdo, nadam se da si na sigurnom :)))) Nije ni onaj Njegoš bio lud: Ko na brdu ak' imalo stoji, manje pluta no onaj pod brdom user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 978
14.11.2014 12:56:19   
serpica
Uhh bas me onako boli u grudima,i kasljem pa naprezem stomak,sad cu da skuvam caj od belog sleza mozda mi pomogne bar da iskasljavam a ne ovako suvo.user posted image kod dr idem tek 23,24 do tada moram nesto da popijem da mi bude bolje..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 979
14.11.2014 13:03:26   
choopa choops
Nađoh i temu, možda bude pisalo neko bolje rješenje?
KLIK

Baš gadno, držim fige da što prije prođe user posted image

Edit: Mada vidim da su to veće trudnoće od tvoje, ali ima i link što je Tasha stavila u toj temi pa prelistaj...

< Poruku je uredio choopa choops -- 14.11.2014 13:05:28 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 980
14.11.2014 13:04:07   
anita
Serpi a da probas sa pregorenim secerom i mlekom. Meni to pomaze.
Nadam se da ce biti bolje, saljem veliki user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 981
14.11.2014 13:07:00   
Trcosava
Čupo ja živim na visokoj nozi user posted image kod mene nema poplava. Mislim ok potoče pretekne, napravi se bara jedna iza svih kuća -ali to je godinama tako i nema opasnosti od poplava ovde. Ugrožene su regije koje su pored većih reka i naravno u nizinama. Hvala za brigu user posted image

Inače danas su najavili kao poboljšanje - a napolju maglaaa svuda magla oko naaaas

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 982
14.11.2014 13:07:13   
serpica
Chupa ,Anita hvala sad cu da procitam,i mleko sam pila,ali slaba vajda,plasim se da nije pocetak nekog virusa user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 983
14.11.2014 13:07:35   
Peace*
Kupi rotkvu.

Izdubiš, staviš šećer ili med, ostaviš par sati da se stvori sirup, i po kašičicu piješ. Kad se potroši sirup, dospeš šećer ili med.
Kontam da to smeš, što ne bi smela. Premotavam dal sam ja pila u trudnoći, ali se ne sećam.

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 984
14.11.2014 13:23:14   
Trcosava
Tašo mislim da sme. I bre probaj da nađeš neki sprej sa propolisom na bazi vode. Da ti malo umili bol u grlu. A kašljanje suvo - probaj da se inhaliraš

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 985
14.11.2014 13:24:40   
Peace*
Za bol u grlu je meni pomagala mlaka voda sa morskom solju, grguljaš, al baš spusti u grlo, al pokušaj da ne povratiš user posted image

Tasha

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 986
14.11.2014 13:26:50   
choopa choops
Madam Trcosava s visoku poziciju user posted image

Tasho i ja sam čula da ovo pomaže. Šerpice, ako misliš da je virus možda da pitaš nekoga smiješ li Tantum verde sprej? Kapiram kad mogu mala djeca, trebalo bi da mogu i trudnice?

Ja dana nisam pila Mamavit, zaboravila da kupim...Je l' pije neka od vas Elevit? Moja dr kaže da je najbolji, ali vidim ima dosta gvožđa, pa da ne počnem opet sa user posted image a taman sam odmorila od toga?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 987
14.11.2014 13:32:16   
serpica
Hvala vam zene evo pijem beli slez pa cu popodne da trazim rotkvu i da pravim to...

Direktna veza do poruke: 988
14.11.2014 13:43:59   
Trcosava
Tantum ne sme, pitala ja za sebe kad je trebalo user posted image

Čupo, ma koja visoka noga, kad sam metar i zgažena šumska jagoda EDIT: prsla sam. Jeste ja sam na visoku poziciju - na oko 500 mnv

Joj set_ih se lekarskog pregleda jednog mog kolege. Inače mu je opis posla administrator (kompjuterski), ali je morao da ide na gradilišta i da se penje na one RBS-ove i postavlja ne znam ni ja šta. E sad, da bi mogao da se pentra gore, mora da ima potvrdu lekara. I ode on, obavi to - sve super i pita sad doktorka koje zanimanje da pišem, kaže on pa ''administrator'', a doktorka se misli i smišlja gde da ubaci da ima dozvolu da radi na visini. Te tako on dobi zvanje ''administrator na visini'' user posted image user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 14.11.2014 13:45:25 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 989
14.11.2014 13:50:14   
choopa choops
hahahha tako je moj tata kad ga je jedna maltretirala isto nešto oko papirologije, kao kako se vodi to liftmonter, on joj rekao upiši: Inžinjer za vertikalni saobraćaj user posted image

Idem prvo da ispržim priganice, pa da nalakiram nokte jer moram do grada da kupim sestričini nešto za rođus. Juuuuuhu izlazak user posted image

Čujemo se noćaske user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 990
14.11.2014 13:52:11   
Peace*
Ja bih se zaklela da su meni u trudnoći rekli da smem Tantum. user posted image No, ne slušajte me, davno je bilo.

Tasha

Direktna veza do poruke: 991
14.11.2014 14:29:20   
hanka

Hanka kad radis dabl? Jesi zvala?

Zakazala za 19 u pola pet user posted image pa sutradan vadim krv.Uh ko ce doceati?
A kad budu rezultati gotovi iz laba?

Tantum ne sme sigurno, mozda neki sirup pomogne,pregoreno mleko,meni dobro dodju i negro bonbone user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 992
14.11.2014 14:34:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: hanka

Hanka kad radis dabl? Jesi zvala?

Zakazala za 19 u pola pet user posted image pa sutradan vadim krv.Uh ko ce doceati?
A kad budu rezultati gotovi iz laba?

Tantum ne sme sigurno, mozda neki sirup pomogne,pregoreno mleko,meni dobro dodju i negro bonbone user posted image

Super user posted image ja cu 23 ili 24 na uz. A rezultati su valjda sutradan,nisam sigurna. Bice sve ok user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 993
14.11.2014 14:35:43   
Modessty
ženske bre šta se dogovrismo za viđanje? ajd mi javnite na mob kad se iydogovarate user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 994
14.11.2014 15:40:59   
soni
Dobar dan trudnice....

Za kasljas sok od luka ( izrenda s eluk pa se procedi kroz cedaljku za cas) u taj sok se doda med...zaustavlja kasalj...ja dajem cerkici...na sat vr po jedna kasicica, deca po pola kasicice...

Hanka dobro dosla u trudnicke teme

< Poruku je uredio soni -- 14.11.2014 15:42:18 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 995
14.11.2014 17:04:56   
serpica
Evo me,bila sam malo u setnju,isla do apoteke kazu da nista nesmeju da mi daju bez lekara user posted image samo beli slez....
Soni ne znam koliko cu uspeti da popijem taj sok od luka predpostavljam crnog jel da? I onako mi je muka ko zna kako cu to da popijemuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 996
14.11.2014 19:22:49   
Njica
Sta radite trudnice moje, ja evo danas malo smusenija, CTG i UZ su super prosli u Frontu ali mi je GBS bris pokazao streptokoku B, napisala sam u temi mada ne znam puno jer mi rekose da se ne leci do porodjaja vec na porodjaju...? Valjda Stefanu ne moze biti nista sad za toliko, zakazali su mi 1.12. hospitalizaciju na Dnevnoj bolnici za visokorizicne trudnoce, to su isto samo pregledi pa ako je sve okej idem kuci, ako ne ostajem, ali ovo me sad zabrinulo.

< Poruku je uredio Njica -- 14.11.2014 19:23:23 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 997
14.11.2014 20:41:36   
plačljiva
Pomagajte drage moje,ceo dan preplakauser posted image .Danas bila na uz i bebi mi pupcanik 1 put obmotan oko vrata,plakala sam od bolnice do kuce...Ima li neka iskustva sa tim?

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 998
14.11.2014 20:44:18   
branki*
njico,ja ti ne znam za streptokoku,znam da ne bi trebalo da je imas,ali imaju neko resenje dr valjda.
inace,ja sam mrtva,ne znam ni sama kako me noge jos drze,sta sam danas sve uradila i pozavrsavala ni terminator ne bi mogao.i jos nisam gotova...a,sutra oko 8,pola 9 idemo za bgd....uh,samo da mi prodje ovaj mesec...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 999
14.11.2014 20:48:03   
choopa choops
Njico pročitah na temi, ja ne znam, ali meni ni u jednoj trudnoći nisu radili taj bris? Možda i jesu a da ja nisam znala???

plačljiva nemoj da se sekiraš, moji su oboje rođeni sa obmotanom vrpcom. Ima djece kojima je obmotana i po nekoliko puta pa sve bude OK. Biće to u redu, a možda se i odvrti do kraja user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here