Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 12:08:27
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan i od mene kod nas nema uopste kise,a sunca ni na vidiku bas je bzv vreme......nisam jedina lose spavala.... nemam volje nizasta....prija mi malo ovo lencarenje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 12:15:51
|
|
|
|
pipi_coco
|
Holasita IZVORNA PORUKA: serpica Bubi boli me grlo pomalo,ali kasljem bas,onako suvo pijem caj i dosta limuna i meda,valjda ce da bude bolje.... I ja nesto nisam recita od jutros,nesto nisam dobre volje...sutra slavimo,treba ici u selo a ja bas nisam raspolozena.... Serpi neki dan sam procitala da za grlobolju dobro pomaze vruca limunada zasladjena medom, pa eto ne može da škodi, cuvaj se.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 12:52:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Trco ma ja pošaljem muža a oni mu u apoteci redovno uvale nešto, samo da prodaju, pa onda kad donese kući ja pročitam i obično bude nešto zbog čega se ne smije. I onda mu izričito napišem šta mi treba i od kojeg prozvođača :D nego kad smo već kod vremena, ovdje juče prikaziuju poplavljenu deželu? Kod tebe nema problema, je li? S obzirom da si pominjala uzbrdo-nizbrdo, nadam se da si na sigurnom :)))) Nije ni onaj Njegoš bio lud: Ko na brdu ak' imalo stoji, manje pluta no onaj pod brdom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 12:56:19
|
|
|
|
serpica
|
Uhh bas me onako boli u grudima,i kasljem pa naprezem stomak,sad cu da skuvam caj od belog sleza mozda mi pomogne bar da iskasljavam a ne ovako suvo. kod dr idem tek 23,24 do tada moram nesto da popijem da mi bude bolje..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:03:26
|
|
|
|
choopa choops
|
Nađoh i temu, možda bude pisalo neko bolje rješenje? KLIK Baš gadno, držim fige da što prije prođe Edit: Mada vidim da su to veće trudnoće od tvoje, ali ima i link što je Tasha stavila u toj temi pa prelistaj...
< Poruku je uredio choopa choops -- 14.11.2014 13:05:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:04:07
|
|
|
|
anita
|
Serpi a da probas sa pregorenim secerom i mlekom. Meni to pomaze. Nadam se da ce biti bolje, saljem veliki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:07:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo ja živim na visokoj nozi kod mene nema poplava. Mislim ok potoče pretekne, napravi se bara jedna iza svih kuća -ali to je godinama tako i nema opasnosti od poplava ovde. Ugrožene su regije koje su pored većih reka i naravno u nizinama. Hvala za brigu Inače danas su najavili kao poboljšanje - a napolju maglaaa svuda magla oko naaaas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:07:13
|
|
|
|
serpica
|
Chupa ,Anita hvala sad cu da procitam,i mleko sam pila,ali slaba vajda,plasim se da nije pocetak nekog virusa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:07:35
|
|
|
|
Peace*
|
Kupi rotkvu. Izdubiš, staviš šećer ili med, ostaviš par sati da se stvori sirup, i po kašičicu piješ. Kad se potroši sirup, dospeš šećer ili med. Kontam da to smeš, što ne bi smela. Premotavam dal sam ja pila u trudnoći, ali se ne sećam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:23:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Tašo mislim da sme. I bre probaj da nađeš neki sprej sa propolisom na bazi vode. Da ti malo umili bol u grlu. A kašljanje suvo - probaj da se inhaliraš
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:24:40
|
|
|
|
Peace*
|
Za bol u grlu je meni pomagala mlaka voda sa morskom solju, grguljaš, al baš spusti u grlo, al pokušaj da ne povratiš
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:26:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Madam Trcosava s visoku poziciju Tasho i ja sam čula da ovo pomaže. Šerpice, ako misliš da je virus možda da pitaš nekoga smiješ li Tantum verde sprej? Kapiram kad mogu mala djeca, trebalo bi da mogu i trudnice? Ja dana nisam pila Mamavit, zaboravila da kupim...Je l' pije neka od vas Elevit? Moja dr kaže da je najbolji, ali vidim ima dosta gvožđa, pa da ne počnem opet sa a taman sam odmorila od toga?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:32:16
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam zene evo pijem beli slez pa cu popodne da trazim rotkvu i da pravim to...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:43:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Tantum ne sme, pitala ja za sebe kad je trebalo Čupo, ma koja visoka noga, kad sam metar i zgažena šumska jagoda EDIT: prsla sam. Jeste ja sam na visoku poziciju - na oko 500 mnv Joj set_ih se lekarskog pregleda jednog mog kolege. Inače mu je opis posla administrator (kompjuterski), ali je morao da ide na gradilišta i da se penje na one RBS-ove i postavlja ne znam ni ja šta. E sad, da bi mogao da se pentra gore, mora da ima potvrdu lekara. I ode on, obavi to - sve super i pita sad doktorka koje zanimanje da pišem, kaže on pa ''administrator'', a doktorka se misli i smišlja gde da ubaci da ima dozvolu da radi na visini. Te tako on dobi zvanje ''administrator na visini''
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 14.11.2014 13:45:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:50:14
|
|
|
|
choopa choops
|
hahahha tako je moj tata kad ga je jedna maltretirala isto nešto oko papirologije, kao kako se vodi to liftmonter, on joj rekao upiši: Inžinjer za vertikalni saobraćaj Idem prvo da ispržim priganice, pa da nalakiram nokte jer moram do grada da kupim sestričini nešto za rođus. Juuuuuhu izlazak Čujemo se noćaske
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 13:52:11
|
|
|
|
Peace*
|
Ja bih se zaklela da su meni u trudnoći rekli da smem Tantum. No, ne slušajte me, davno je bilo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 14:29:20
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: serpica Hanka kad radis dabl? Jesi zvala? Zakazala za 19 u pola pet pa sutradan vadim krv.Uh ko ce doceati? A kad budu rezultati gotovi iz laba? Tantum ne sme sigurno, mozda neki sirup pomogne,pregoreno mleko,meni dobro dodju i negro bonbone
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 14:34:23
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: hanka IZVORNA PORUKA: serpica Hanka kad radis dabl? Jesi zvala? Zakazala za 19 u pola pet pa sutradan vadim krv.Uh ko ce doceati? A kad budu rezultati gotovi iz laba? Tantum ne sme sigurno, mozda neki sirup pomogne,pregoreno mleko,meni dobro dodju i negro bonbone Super ja cu 23 ili 24 na uz. A rezultati su valjda sutradan,nisam sigurna. Bice sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 14:35:43
|
|
|
|
Modessty
|
ženske bre šta se dogovrismo za viđanje? ajd mi javnite na mob kad se iydogovarate
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 15:40:59
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan trudnice.... Za kasljas sok od luka ( izrenda s eluk pa se procedi kroz cedaljku za cas) u taj sok se doda med...zaustavlja kasalj...ja dajem cerkici...na sat vr po jedna kasicica, deca po pola kasicice... Hanka dobro dosla u trudnicke teme
< Poruku je uredio soni -- 14.11.2014 15:42:18 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 17:04:56
|
|
|
|
serpica
|
Evo me,bila sam malo u setnju,isla do apoteke kazu da nista nesmeju da mi daju bez lekara samo beli slez.... Soni ne znam koliko cu uspeti da popijem taj sok od luka predpostavljam crnog jel da? I onako mi je muka ko zna kako cu to da popijem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 19:22:49
|
|
|
|
Njica
|
Sta radite trudnice moje, ja evo danas malo smusenija, CTG i UZ su super prosli u Frontu ali mi je GBS bris pokazao streptokoku B, napisala sam u temi mada ne znam puno jer mi rekose da se ne leci do porodjaja vec na porodjaju...? Valjda Stefanu ne moze biti nista sad za toliko, zakazali su mi 1.12. hospitalizaciju na Dnevnoj bolnici za visokorizicne trudnoce, to su isto samo pregledi pa ako je sve okej idem kuci, ako ne ostajem, ali ovo me sad zabrinulo.
< Poruku je uredio Njica -- 14.11.2014 19:23:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 20:41:36
|
|
|
|
plačljiva
|
Pomagajte drage moje,ceo dan preplaka .Danas bila na uz i bebi mi pupcanik 1 put obmotan oko vrata,plakala sam od bolnice do kuce...Ima li neka iskustva sa tim?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 20:44:18
|
|
|
|
branki*
|
njico,ja ti ne znam za streptokoku,znam da ne bi trebalo da je imas,ali imaju neko resenje dr valjda. inace,ja sam mrtva,ne znam ni sama kako me noge jos drze,sta sam danas sve uradila i pozavrsavala ni terminator ne bi mogao.i jos nisam gotova...a,sutra oko 8,pola 9 idemo za bgd....uh,samo da mi prodje ovaj mesec...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 14.11.2014 20:48:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Njico pročitah na temi, ja ne znam, ali meni ni u jednoj trudnoći nisu radili taj bris? Možda i jesu a da ja nisam znala??? plačljiva nemoj da se sekiraš, moji su oboje rođeni sa obmotanom vrpcom. Ima djece kojima je obmotana i po nekoliko puta pa sve bude OK. Biće to u redu, a možda se i odvrti do kraja
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?