lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (12.11.2014 17:33:03)
|
Dan, trudnice. Ja sam danas tužna, mm je otišao u Makedoniju. Bila mi sveki danas da sređujemo po stanu i onda su mi ona i moja mama napravile frku kako ću sama noću bez njega, pa moja mama hoće sutra da dođe da prespava, sveki je htela danas...jao, jedva sam ih se otresla malopre. Neko je pitao za jaknu. Imam jedan tanji mantilić, kome sam pomerila dugmiće i njega mogu da nosim lepo. Imam jednu jaknu, koju ne mogu da zakopčam na stomaku, ali stavim veliki debeli šal tu gde je otkopčano i bude ok. Imam jednu debljujaknu u koju još stane stomak, malo ga stegnem ali stane. I sveki mi dala njen trudnički kaput pa ću njega imati do kraja. Chipsy, a kako proveravaš za pol? Anita, ne brini za bebe i kola. Bebe su zaštićene, kola se srede, bitno da si ti ok i da se ne jediš. Serpi ja bih za sirup proverila u apoteci jer ima biljaka koje trudnice ne smeju, ne smeš ni čaj bilo koji. Mlada mama, čestitam! Ja sam se ugojila 10kg do sad. Bila samkod moje dr danas. Nisam videla bebu jer im nije radio UZ, idem u subotu opet pa će tad ad je gleda. Na KS vidim da svašta odstupa ali ona kaže da je ok. Bitno da je gvožđe počelo da raste od Totheme. Dobila sam uput za Betaniju da idem na patologiju da mi zakažu cr, i na komisiju, itd. Pošto en mogu da širim noge, a trebala sam da stavim još jednu turu Polygynaxa, dala mi ej da uzmem neki Canesten krem sa aplikatororm, kao možda ću to uspeti da "umetnem" nekako. [sm=zmeden.gif] Reumatsku kremu smem Brufen da uzmem i da mažem na te kosti...I tako, sve je ok. Jedva čekam subotu da vidim bejbi. Idem sad malo da odmorim, pa da polako idem po D u vrtić. Izludeću od te nejen smene u vrtiću.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|