choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (11.11.2014 13:28:16)
|
anita biće to OK ;-) meni je običan šećer uvijek bio dobar i ispod granice 6,1, ali kad mi s epojavio u urinu onda sam radila taj OGTT i on nije bio dobra. A sada mi je običan šećer bio 5,19, pa 5,70 i dr kaže to je prilično visoko i da je to najvjerovatnije DB, zato me je i stavila na dijetu, a OGTT će vjerovatno to sve samo da potvrdi [sm=smiley13.gif] Soni, ma na balkon, na onu kao mrežu. Ne msijem u kući ni pod razno, jer nam je ooooooogromna vlaga. Unesem samo ako baš pada kiša, a kod nas kad počne da pada ne prestaje. Moram što prije da popravim mašinu. A ovo za ulaske u koji mjesec...ja nemam pojma [sm=smiley36.gif] Kad me neko pita ja kažem da sam peti mjesec :P Imalo je negdje objašnjeno, ja samto imala i u onoj knjizi "šta da očekujete dok čekate bebu" , ali sam zaboravila kako ide. A ovo što kažeš da su Norvežani posebni što se tiče pregleda. Moja poznanica živi u Holandiji i kaže isto je tako,maltene dva tri pregleda (slušalicama, ne uzv i ne gin pregled) i onda se porodiš i onda odmah na posao nakon mjesec dana [sm=smiley13.gif]...Opušten narod totalno, nije ni čudo što dočekaju duboku starost.
|
|
|
|