RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 12:25:42)

Lo slazem se sa dr Kristal kad ti izvade stitnu zivot ce ti biti mooooogooo laksi. Moja najbolja drugarica iz detinjstva se mucila sa stitnom godinama i na kraju su joj je izvadili i kaze da je to najbolja stvar u zivotu koju je uradila za sebe. Ona je imala strasne promene raspolozenja, oscilacije u tezini, ma problema sa svim i svacim zbog stitne a od kad nema stitnu nasmejana je i vesela[sm=bravo.gif], onakva na kakvu sam ja navikla da ona bude. Ma dva dana posle operacije joj je vec bilo sjajno, oziljak je jedva primetan, nekom novom metodom odstranjivanja su radili i oporavak je ekspresan cak mislim da nije lezala u bolnici (jer da jeste isla bih ja da je posetim)[sm=jezicek.gif]. Nikad nije bila bolesna u zivotu a da joj ja nisam bila u poseti. (doduse sad se to sve menja jer je u Irskoj ali onda se cujemo preko skype-a)

Moja D spava, jedva se uspavala. bile smo napolju, ne moz je uterati unutra ali sam je pridobila jabukom. Ja se sad bacam na pravljenje rucka i spremanje za rodjendan- A tek sam sad stavila ves da se susi, a Dunjina jakna koju sam mislila da nosi na rodj je u susilici, valjda ce se osusiti [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 12:35:26)

LO Štitna može čudo da ti napravi u organizmu. Ja srečom nema nekih promena na žlezdi, jeste malo kao uvećana al i nema ništa drugo. ALi mi zato pravi lom! Evo sad mi poet menjali terapiju i rezultati su dobri, ali mene guši i dalje. Ti ćeš se te napasti bar rešiti [sm=smiley1.gif] I mnogo utiče na psihu!

Jao žene što mi se spava! A boli me jedna dojka, nikako da na njoj prestane mleko. Sinoć sam morala da se masiram i izmlazam. Napravile se grudvice pa boli! Jedva čekma da to prođe i da konačno moje si.e budu samo moje! [sm=smiley36.gif]

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 12:50:26)

Mod, citala sam u temi stitna kako te je mucilo od pocetka. Sve znam, nego se meni svasta nesto sastavilo oktad sam rodila Aleksandru pa sam ja sav umor, nervozu, neraspolozenje i cuda pripisivala trenutnoj situaciji i brigama. A izgleda da je posljedicno uzrocna veza bila u obliku problema sa stitnom. A taj cvor sam ja imala i prije 3 godine al je sve mirovalo do sad....izvinjavam se na off, preci cu tamo u temu. I ja mislim da ce biti bolje da je odstrane, samo hocu to sto vise da odgodim da bih mogla sto duze da neprekidno dojim. A ako ne bude moglo, nadam se da cu moci odrzati/ponovo pokrenuti laktaciju.

QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 13:47:43)

Savršeno! [sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 13:54:42)

Lo no sikiriki.

Ja skuvala, obrijala noge, sredila malko pete, istusirala se, malko pocupala obrve da ne idem bas kao el cupakabra, cak sam se i namackala niveinim mlekom za telo. Smislila sam sta cu obuci i sta cu D obuci (al nije susara jos uvek zavrsila valjda ce zavrsiti do 15h), sedim evo gola i cekam da mi se D probudi (dobro ne bas kao od majke rodjena ali u donjem vesu[sm=smiley36.gif])

mati -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:00:52)

Ljiso [sm=smiley31.gif]
Ispalo ko da si skuvala pa obrijala noge. Kako meni nedostaje to vreme samo a sebe,puno vremena, da se namackam cela pa da se tako gola susim . Zato sam sad uzela ono Nivea in shower mleko, al nije za moju kozu. Imam bas suvu kozu.

Peace* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:03:04)

sedim evo gola i cekam da mi se D probudi (dobro ne bas kao od majke rodjena ali u donjem vesuuser posted image )

brrrrrrrrrrrrr [sm=zz_cold.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:04:50)

[sm=smiley36.gif] pa jesam i noge skuvala malko u lavoru da sredim pete ahhahaha...al skuvala sam i rucak[sm=smiley31.gif]. Moje solo vreme je eto tad kad D spava. I to je to. A dok spava obicno imam svasta da radim[sm=smiley13.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:05:38)

IZVORNA PORUKA: Peace*
brrrrrrrrrrrrr [sm=zz_cold.gif]

[sm=smiley36.gif]

Peace pa kod nas je bas bas toplo cak mi je i prozor otvoren a nije mi hladno[sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:07:22)

Bogami, meni je nešto hladno. Ne znam, možda sam ja prolupala, ili si ti? [sm=smiley36.gif]

mama krava -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:07:46)

Ljisho, ''el duva kod vas? Tj, di ste tacno? Bas citam tvoj predhodni komentar i kapiram da mora da je lepo i bas za set_nju, tamo gde ne duva kosava!

Peace* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:09:14)

Sinoć je u NS duvalo kao blesavo! Danas ne duva toliko.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:12:36)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Ljisho, ''el duva kod vas? Tj, di ste tacno? Bas citam tvoj predhodni komentar i kapiram da mora da je lepo i bas za set_nju, tamo gde neduva kosava!

[sm=jezicek.gif]kakav vic, tamo gde ne duva kosava! [sm=jezicek.gif] Jaoooo MK ovde duva non stop i leti i zimi, zivim prakticno u najhladnijem delu vojvodine gde se ljudima zimi vozila zalede u voznji i stanu. Kad ides od Novog Sada prema Subotici starim putem. Malo nize par kilometara izmedju siriga i Srbobrana je najhladnije i najvetrovitije a bogme mi nismo daleko od toga. No, mene i D vetar ne sprecava da idemo napolje[sm=smiley36.gif]. Mm je oset_ljiv na vetar i odmah ga boli glava ali D i smo ocito imune ehehhe...

Peace mi imamo odlicno grejanje, centralno, lozimo drva, sapurike i ugalj. Nismo ni ti ni ja prolupale, napolju jeste hladno.

mama krava -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:12:56)

Da ti ne pricam kako je u BG, pored Dunava na 7. spratu! [sm=zz_confused.png]

Peace* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:16:58)

Nisam prolupala, nisam prolupala... [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:20:51)

Mama Krava, pa ti imas pogled na Dunav! Divnoooo ....[sm=bravo.gif] za tu lepotu vredi malo se smrznuti .

L O, eto vidis , samo ce ti biti bolje.

Elena krizira , a ja jos nervozna , pih ![sm=hudicek1.gif]

Bibilib -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:25:04)

Cao zene ja jutros vodila decu kod doktora uhvatili ovaj virus,a vreme je katastrofa...

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 14:31:39)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Sinoć je u NS duvalo kao blesavo! Danas ne duva toliko.

Da znas koliko je ovamo u Pb bilo hladno. .ja izasla da kupim nesto i u roku od 2 min nisam osecala ruke. Od nase zgrade, Lim je na oko 30-40m, vetar duva kao lud.

mama krava -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 15:22:42)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Mama Krava, pa ti imas pogled na Dunav! Divnoooo ....[sm=bravo.gif] za tu lepotu vredi malo se smrznuti .

Dobro, jeste lep pogled, ali bre nekada imam utisak da ce nam prozori odletiti!

mali_mis -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 15:33:57)

MK, ja sam daleko od Dunava, i na 8. spratu, na jugoistocnoj strani, ospice mi izbijaju kad duva kosava, jos kad se toplana zaj[sm=smiley35.gif] pa su radijatori mlaki, a mi samo sto i cebe ne prebacimo preko glave koliko je hladno. Jos ovaj mali kad izuje patofne i carape, rogovi mi izrastu. Poceli smo hulahopke da mu oblacimo, pa nek vuce carapu do prekosutra nece ih skinuti [sm=smiley36.gif] I onda jos kad zakukam mm, pa mi on odvali kako to nije nista strasno, a za ovih 6 godina koliko dolazi u NS ni jednom nije osetio kosavu na svojoj kozi, i uvek kad dodje doticna gospodja prestane da duva, kako on ode, tako nastavi.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 16:48:13)

zdravo mame ja i muz kasljemo ko da imamo magareci kasalj [sm=smiley36.gif] ,D slinavi idalje i tako svo troje smo nikakvi

QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 18:05:24)

Kod nas u kući toplo, napolju nešto zahladnelo, ali nisam boravila duže. Čim ne možemo obe u lutnju, ja samo skonem tu, do prodavnice...
Odoh da pravim medeno srce. Ovih dana se vrtela tema, nisam mogla da odolim. [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 20:31:17)

Javi kako je ispalo, ja nisam videla tu temu[sm=zmeden.gif]
MK , ma to ti se samo cini [sm=smiley36.gif] salim se ! Ne bi dzabe rekli-kosava sa Dunava.
Ja sam se slomila danas-rucak , sudovi jedno pet tura, postavi, raskloni , beba, kroasani.... a ona mi spavala samo jednom.

srna001 -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 20:36:56)

Devojke!!!Ljubim moje drage ringerajke sa kojima sam delila tromesečja!!!Kako ste?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 20:43:58)

Srna draga i ja tebe ljubim. Kako su ti decica? Moje curice su dobre. Spremamo se za prvi rodjendan. Trazim Carlija sa baby tv, pa ne nalazim i tako.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>