RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

veselicaa -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 13:56:50)

Nemam pojma zasto izgleda naislo.Ali bas bezveze osecaj.Inace sam retko neraspolozena pa mi tesko pada ovo stanje.

mirkam -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 14:01:22)

Hvala vam drugarice [sm=smiley31.gif] Jos da prezivimo operaciju i cini mi se sto godina cu da napunim.Sjutra vece idemo u bolnicu[sm=smiley13.gif] Pricam dosta ovih dana sama sa sobom, da shvatim da to tako mora i da je bolje sad nego kasnije i da ce proci za cas i biti sve u redu.I ne ide mi lose[sm=smiley36.gif]
Odoh da ga legnem pa da cituckam sta ste piskarale..

QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 22:03:12)

[sm=smiley27.gif] Laku noć, drage moje... [sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 22:14:46)

dobro vece mame,kako ste?
ja i dalje kuburim sa virusom Dora i dalje slini i tako sve po starom
MIRKAM draga uz tebe smo bice sve ok,bebe i deca se mnogo lakse oboravljaju posle hiruskih zahvata bar je u vecini slucajeva tako oni su veliki borci
SANJICE vidim da virkas,bas htedoh da pitam kako si,kako su princeze

mtajcica83 -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 22:28:03)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Hvala vam drugarice [sm=smiley31.gif] Jos da prezivimo operaciju i cini mi se sto godina cu da napunim.Sjutra vece idemo u bolnicu[sm=smiley13.gif] Pricam dosta ovih dana sama sa sobom, da shvatim da to tako mora i da je bolje sad nego kasnije i da ce proci za cas i biti sve u redu.I ne ide mi lose[sm=smiley36.gif]
Odoh da ga legnem pa da cituckam sta ste piskarale..

Ovo mi je promaklo, koja operacija je u pitanju??

dijana1* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 22:28:31)

Dobro vece mame.
Miji zaspali tek pre pola sata. Danas su bas poremetili ritam.
Vuku i dalje izbijaju boginje. Sav je u tackicama. Neke su vec i presle u krastice.
Mirkam mislimo na tebe i sto Doca kaze malisani to brzo prebrode. Nego nama je to sve strasno i tesko prihvatamo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 22:40:19)

Doco hvala sto mislis na nas. Pocela sa radom. Devojcice su super. Ja taman ozdravila danas sam od silnog pricanja na casovima opet promukla.
Polako se spremamo za Sofijin rodjendan. Teodora ide na gimnastiku, pa je odusevljena sta sve rade. Danas je pitam sta bi volela da vude kad poraste. I ona kao uz topa kaze da hoce da bude mama[sm=smiley36.gif] Toliko lepo brine o Sofiji, da mi je zao kad je grdim. A ova mala opasnica samo je cupa za kosu. Kazem joj da to ne dozvoli, a ona je pusti. Sofiju u ponedeljak vodimo kod fizijatra u Bg. I tako slabo pisem samo citam.
Mirkam grlim i tebe i malisy.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (12.11.2014 22:48:57)

SANJICE divne su obe bas gledam slike na fejsu,drago mi je da ste zdrave posebno za Sofiju ,zbog njenog nosica,uskoro i vi punite godinicu,eto kako vreme leti

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 0:03:08)

Dobro veče,ja sam danas bila zauzeta,pored posla išla sam još na dva sastanka,prvi je bio u vezi saposloma drugi je bio roditeljski kod srednjeg sina u školi....znači skoro ceo dan nisam bila kući,a i sutra imam Savet roditelja[sm=hudicek1.gif] opet kući neću biti skoro ceo dan.A danas na roditeljskom sam se iznervirala,nego pisaću o tome u temi za istresanje negativne energije

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 0:36:09)

Vece mame, jeste li zaspale ?
Dala sam E flasu sa vodom da se igra na krevetu i naravno ne bi bilo normalno da ne ispadne neki baksuz. Otvorila je nekako i skoro pa sve iscurelo na prekrivac i dusek ..spavacemo preko duplog cebeta ...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 0:39:55)

Ja sam još tu,ali jako mi se spava pa ću morati da legnem iako bi vrlo rado ostala još malo na RR

mati -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 0:58:01)

Evo mene kad svi pospavaju... [sm=smiley1.gif]
Mirkam [sm=smiley31.gif] vi ste hrabrice
Sanjice, super sto se ozdravile sve, bas se namucicste ove god koliko mi se cini.
Doco, od sisanja se odvikavamo. Ne smem da kazem da smo se odvikli, jer se jos budi, ali ja sam presekla, ne dajem mu uopste nocu.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 6:39:19)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Mirkam [sm=smiley31.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 6:58:32)

Jutro mame..
Mtajcice, bruh operisemo.
Nisam spavala dva sata, sto misli mi je prolazilo kroz glavu, milion puta sam se prevrnula u krevetu, uh, sva sam slomljena.
Dijo,sve hocu danima da pitam kakav vam je sad Hgb?Ja sinoc kad uzeh nalaze od M bas se iznenadih, dosao mu do 121 i bas sam se radovala.Trudila sam se jako u poslednje vrijeme da mu podignem hgb ishranom, ali nisam ocekivala da ce dogurati do 121.

Drage moje, nevjerovatno je koliko znaci vasa podrska.Sve vas grlimo i ljubimo M i ja [sm=smiley31.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 7:49:58)

Dobro jutro mame, ja opet nesto bolesna, ala nas je poceralo bas. Grlo me opet otkida i to me juce sastavilo u roku od 15 min. Odmah sam se najela belog luka kao blesava[sm=smiley36.gif]. Mm jutros otisao na novo radno mesto, druga firma sve drugo. Vidim bas je "uzbudjen" jao pa sta cu obuci pa obuti pa ocetkaj mi cipele tralalala...[sm=smiley36.gif] neka valjda ce mu plata biti bar malo veca jer smo vec mesecima na minimalcu[sm=smiley13.gif], al sad cujemo i u ovoj firmi kasne plate. Jao mila majko nikad kraja mukama. Ja posao opet ne trazim, taman sam se zaletela al od kako mi je D bolesna uopste nisam trazila ma ni ni...Trebala bih se opet aktivirati kad D krene u vrtic.

Popila sam i kafu i caj da malo grlo ppopusti da cerki mogu bar dobro jutro da kazem[sm=smiley36.gif] (ne znam vise kako mi do sad nije rekla bar dobro jutro govorim joj svako jutro od kad se rodila a ona meni jos nijednom[sm=jezicek.gif])

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 8:01:09)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Dijo,sve hocu danima da pitam kakav vam je sad Hgb?Ja sinoc kad uzeh nalaze od M bas se iznenadih, dosao mu do 121 i bas sam se radovala.Trudila sam se jako u poslednje vrijeme da mu podignem hgb ishranom, ali nisam ocekivala da ce dogurati do 121.

Drage moje, nevjerovatno je koliko znaci vasa podrska.Sve vas grlimo i ljubimo M i ja [sm=smiley31.gif]

[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

bravo za hgb, i ja sam ga Dunji napumpala do 122 ehehhe...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 8:02:18)

Dobro jutro mame,ja pristavila ručak pa se sada spremam za posao.
M i Lj drži se...i ja sam ovih dana sva nešto slomljena i glava me non stop boli stvarno ne znam šta da radim a pritisak mi je baš nizak.
Mirkam bolje je da se operiše dok je mlađi jer kako je rekla drkristal,kod mlađih brže teče oporavak

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 9:24:36)

jutrodrustvo,evo i nas,malo smo promenili ritam od kad kasnije leze malo duze spavamo,ali zato uvece padnem u nesvest dok nju uspavam [sm=smiley29.gif]
MIRKAM verujem da ne mozes misli da odvratis od toga ali sve ce dobro proci

Modessty -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 9:33:32)

Doco bre jurim te po temama [sm=smiley36.gif]
Koju doz Aeriusa da dajem Nikoli? Zaboravila sam kolko mi dr reče prošli put.

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 10:04:53)

Jutro mame!

Juce bio uzurban dan pa nisam stigla ni da citam ni da pisem. Jurila sam prvo da odem na ultrazvuk stitne i punkciju, nasli su mi dva prilicno velika cvora i uradili punkciju pa cemo vidjeti kakvi su nalazi negdje za 3 sedmice. Dr misli da cu morati na odstranjivanje stitne a ja se sve bojim i citati o tome. Pusticu vremenu da pokaze sta ce i kad ce se morati, do tada terapija. Popodne vodila Aleksandru fizijatru, kontrola za 2 mjeseca, sve u svemu zadovoljna, malo da je vise stavljam da sjedi da jaca bocne misice, inace ok.

Preksinoc mi je Andrea dobila temperaturu, i umislim da ima sitnih mrljica po sebi i pomislim da su ospice, jer ide u isti vrtic kao i Dijanin V, pa sam smorila jadnu zenu pitanjima jel to to ili nije. Dijana hvalaaaaaaaaaaa na strpljenju [sm=smiley31.gif] Juce nije isla u vrtic, temperature nema, malo kao kasljuca i to je to. Jutros je otisla u vrtic. Vidjecemo da li cemo da se borimo sa ospicama ubrzo ili ne. Bitno je da sam ja ispanicarila bez razloga.

Mirkam srecno na operaciji, brzo ce to da prodje, oni se nece ni sjecati nicega a mi se istraumiramo oko svega.

Odoh da hranim ovu malu, klopa joj je spremna i hladi se. Njam.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 10:44:57)

Ljiso , cekaj jos malo da poraste! [sm=smiley36.gif] inace i mene cepa grlo, dodje mi da cepnem jednu ljutu ahaaahaaah [sm=smiley36.gif] caj , pevac supica , karamel mleko.. .valjda ce biti bolje!
L O. Valjda neces morati da je otklanjas ..ne znam ni ja sta znaci ni koji su nedostaci ali mi bezveze zvuci[sm=smiley13.gif]
...nadam se da ce decica biti zdrava!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 11:19:06)

MOD 2.5 ml ako se ne varam Nikola je mladji tj ima godinu,do 5 god ide 2.5 posle 5 godine 5ml
LO ako bude trebalo bolje je odstraniti pices hormone i ziveti sasvim normalno,nemoj da se nerviras

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 11:23:43)

Da vam se i ja malo javim,nikako da nadjem vremena,bolje funkcionišem kad sam sama sa T,tad imamo svoju rutinu.Juče smo bile kod doktora i sve je super,dobila je dvije vakcine i porasla mali više nego što je očekivao.Jedini problem je tvrda stolica ali mi je dao neki voćni šećer pa da joj dajem to i jabuku da jede pa da za sad pokušamo tako.

blesavko -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 11:25:02)

Mirkam [sm=smiley31.gif] da sto pre to zavrsite i dodjete kuci

Peace* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 12:22:03)

KLIK baš mi se dopada! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>