little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (13.11.2014 10:04:53)
|
Jutro mame! Juce bio uzurban dan pa nisam stigla ni da citam ni da pisem. Jurila sam prvo da odem na ultrazvuk stitne i punkciju, nasli su mi dva prilicno velika cvora i uradili punkciju pa cemo vidjeti kakvi su nalazi negdje za 3 sedmice. Dr misli da cu morati na odstranjivanje stitne a ja se sve bojim i citati o tome. Pusticu vremenu da pokaze sta ce i kad ce se morati, do tada terapija. Popodne vodila Aleksandru fizijatru, kontrola za 2 mjeseca, sve u svemu zadovoljna, malo da je vise stavljam da sjedi da jaca bocne misice, inace ok. Preksinoc mi je Andrea dobila temperaturu, i umislim da ima sitnih mrljica po sebi i pomislim da su ospice, jer ide u isti vrtic kao i Dijanin V, pa sam smorila jadnu zenu pitanjima jel to to ili nije. Dijana hvalaaaaaaaaaaa na strpljenju [sm=smiley31.gif] Juce nije isla u vrtic, temperature nema, malo kao kasljuca i to je to. Jutros je otisla u vrtic. Vidjecemo da li cemo da se borimo sa ospicama ubrzo ili ne. Bitno je da sam ja ispanicarila bez razloga. Mirkam srecno na operaciji, brzo ce to da prodje, oni se nece ni sjecati nicega a mi se istraumiramo oko svega. Odoh da hranim ovu malu, klopa joj je spremna i hladi se. Njam.
|
|
|
|