moja ciklama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (24.2.2015 18:00:52)
|
WIV, i sve ostale mame..nema povlačenja! Skoro sam prisustovala..kad jedan tata kaže mami: "ali, ti umeš da je smiriš". Šištajući sam otišla iz te kuće, misleći u sebi "Umeš i ti ali nećeš, a mama će uvek da procveta, kad joj tata da taj kompliment." Moj deda je umeo sa decom. Moj tata je umeo sa decom. I moj muž ima da ume sa D. Mislim da ne treba da dozvolite takvo ponašanje..niti da ga tolerišete. Svi umeju, neki manje, neki više. Najveći problem je, što NEĆE svi. Beba došla kući..i ja sedmi dan u kozmetički salon.. kad sam se vratila..on će meni: "Ostavila si dete 4h!"[sm=smiley36.gif] Ja reko, a kome sam ga ostavila?..keže on..meni!..pa reko, ti si mu otac..nisam ga ostavila..ostla je sa tatom. Ja sam sa njom sama 10h svaki dan. Ućutao. Jedno jutro..kako se pravi Milupa?..ja spavam.. i onako besna reče..znaš, ja se nisam sa tim saznanjem rodila..sve piše ne kutiji. Poslušao. Pre neko jutro..slobodan dve nedelje i već oko 10tog dana ga hvata panika..čujem ga kako kaže na mob..nekom..tu sam za 10min. Ja uđem u kupatilo da se tuširam..istuširam se..njemu zvoni mob..on govori evo krećem..ja zgrabim novčanik i reko..e imam zakazano kod frizera, i izađem napolje iz stana. Otišao je sa D. Al ja sam imala slobodno veče i popodne. Uveče mi se izvinuo i rekao, da neće više tako da se ponaša. Pa realno, i ja bih da mogu nekom da kažem tu sam za 10min! Ima još hiljadu situacija..ove su upečatljive..još se uhodavamo..ali mora da svhvati da je odgovornost i odrastanje zajednički i podjednak posao. A ne, da je tu da donese novce..a ja ću da izginem..jer on je muško i samo novci su njegov posao..kako to kažu ljudi koje poznajem[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|