RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

nikiteki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 13:51:26)

one su cudo

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 13:51:30)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Pitaj ti nju, a ko cuva tvoje dete? [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley32.gif]

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 13:52:31)

jao genije si! [sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 13:53:52)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

jao genije si! [sm=bravo.gif]

ahahahahahahahhahaha komedija....

Sosa Mena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 13:54:00)

Pa ne stvarno. Ko ti cuva dete, ko ti hrani dete, ko ti kupa dete? Pa sestro slatka kad si ti svog sina okupala zadnji put i dala mu hranicu na kasicicu?

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 13:54:51)

IZVORNA PORUKA: veselica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Vi o muzevima, a ja cu o sveki!
Sinoc sam pukla, zato sam i bila besna, inala sam beke nadoknade do 17h i dolazim kuci a ona me pita "gde si ti ceo dan, a ko ti dete cuva?"

grrrrrrrrrr

Kazi bila sam u setnji [sm=zz_big_green.png]Kao da cuvala komsice a ne svoje unuce.

Moja zaova se zamerila sa ocem zato sto je isto tako zvao dok je bila na slavi...mada, i oni su slavili pa je sva ta guzva uticala na negativno raspolozenje...stigao umor .. pa onda ide to :" Zar ja decu da ti cuvam, gde si do sad?! " Evo vec par meseci ne pricaju. [sm=zmeden2.gif]

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:02:14)

Genijalno! [sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:03:48)

Pa ne stvarno. Ko ti cuva dete, ko ti hrani dete, ko ti kupa dete? Pa sestro slatka kad si ti svog sina okupala zadnji put i dala mu hranicu na kasicicu?

Ili sisu [sm=hudicek.gif][sm=smiley36.gif]

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:15:15)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Iiii juu! [sm=smiley9.gif][sm=zz_biggrin.png][sm=smiley32.gif]

Sosa Mena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:18:50)

[sm=smiley36.gif] jabudic ti podrzavas dojenje do 45-te godine [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:21:28)

Lude ste! [sm=zz_bounce.gif]

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:23:41)

IZVORNA PORUKA: Maraj

[sm=smiley32.gif]

[sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:25:00)

[sm=smiley36.gif] jabudic ti podrzavas dojenje do 45-te godine [sm=smiley36.gif]

Ja dokle god se može [sm=smiley36.gif] i preko 45 [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:27:16)

[sm=smiley36.gif] ode negativa u pozitivu! [sm=bravo.gif]

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 14:30:48)

Pa - i - daje + [sm=zz_giggle.gif]

Sosa Mena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 17:21:33)

Ja dokle god se može [sm=smiley36.gif] i preko 45 [sm=smiley36.gif]

Ja prestala sa godinom. Ko ce ta gladna usta naraniti. [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:17:26)

Jao Soske moja [sm=smiley31.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:18:55)

Mislim da bi i to radila da nisu konji ld 100kg i 2m, doduse, mladjem i dalje sprema hranu....

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:21:35)

Ona i ne zna za sisu, dojila po 3 meseca, kaze nije imala mleko, dala bi im 100% i to [sm=smiley36.gif]

Sosa Mena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:22:16)

Znas kako sam ja moju opravila kad je imala takve izlive neznsti tipa samo sto ga ne podoji. Pitam ja nju: Smiljo, sta mislis da dodjes veceras snama i u krevet da legnes da te mine zelja? Da zagrlis sina jedinca, mozda mu je jos tvoja ruka potrebna.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:23:47)

Jabude, Soske, svaka vam zlatna [sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:26:35)

Znas kako sam ja moju opravila kad je imala takve izlive neznsti tipa samo sto ga ne podoji. Pitam ja nju: Smiljo, sta mislis da dodjes veceras snama i u krevet da legnes da te mine zelja? Da zagrlis sina jedinca, mozda mu je jos tvoja ruka potrebna.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Auu Soso [sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:27:30)

Nema moja izlive neznosti tog tipa, moja sveki samo mene voli [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_dance.gif]

PS. Moderstori, ne jurim bodove sa postovima, pisem sa mobilnog pa ne mogu da ubacujem citate u 1 post, lakse mi da citiram svaki. Da se razumemo [sm=smiley1.gif]

Sosa Mena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:28:11)

Imamo vrlo lep odnos koji se zove: Ljubim ruke peko Dunava. [sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.3.2015 19:30:40)

Imamo vrlo lep odnos koji se zove: Ljubim ruke peko Dunava. [sm=smiley1.gif]

jako lep odnos [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>