RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (31.1.2015 13:01:48)

Trco opet si je sterilisala sto je najbitnje,ja mislim da mozes da je koristis da nece nista da skodi.

choopa choops -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (31.1.2015 13:10:59)

Malo ste skupi Slovenci...

Evo je
KLIK

Blaznica za črpelku [sm=jezicek.gif] Sjajan je ovaj slovenački [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (31.1.2015 13:44:25)

Joj u sekundi sam se pojela živa. Sad i mm dođe iz prodavnice (i on je napravio sra*e danas - stavio neku sveću u peć sve se dimilo [sm=jezicek.gif]) kaže da nema veze to. Malo je požutela, neće kaže da škodi.

@ Čupa - pa ti si genije, još sam guglala [sm=jezicek.gif] Nastaviću ja sa ovim. Uskoro valja neće trebati toliko, porašće ovaj mali pa će više vući. On odrapi spavanje i onda se prepune. Pa ja tako olakšavam pritisak.

Šerpice hvala i tebi [sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (31.1.2015 14:14:58)

Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta [sm=jezicek.gif]

Dobro je, nemojte više ništa da palite danas. [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (31.1.2015 14:42:59)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Kata90 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 15:31:27)

Zove me tata i kaze mi,da mi je nestalo svo moje zlato prstenje,lancic,mindjuse iz porcelanske cinie........znaci poluuuudecuuuu,[sm=zz_banghead.gif]neko mi je ukrao a ja sam ostavila kod svojih namerno jer nisam nosila,posto sam presla na srebro[sm=zz_banghead.gif][sm=smiley7.gif]......bas mi je krivo i zao[sm=smiley19.gif]sve su pretrazili i nema[sm=smiley19.gif][sm=zz_stomp.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 15:49:03)

Kato pa ko je mogao iz kuce da uzme ?
meni vec mesecima nema narukvice koju sam dobila od svekrve i bas mi je zao

Kata90 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 16:22:05)

dobro pitanje.........razmisljam se bas

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 16:26:23)

Ne mora da znaci da je iz kuce,nama je lopov usetao u kucu u toku noci i lepo se prosetao i pokupio sve sto je bilo na dohvat ruke,isto tako pare neke sa stola,zlato iz kutijice itd...nikakav nered nije napravljen znaci fino i elegantno..od tada zakupljujem sef svake godine,svo zlato posto ga ne nosim,ono sto je mali dobio za krstenje ,sve je tamo..pare takodje..kuci nemam nista..

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 16:27:24)

kato to je neko ko je znao gde stoji,znaci neko poznat [sm=smiley13.gif]

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 16:30:35)

I ja mislim da je morao biti neko ko je upućen u raspored. Mogu ja ušetati u bilo čiju kuću, ali kako ću znati gdje da tražim zlato ako nisam prethodno obavještena?

Kata90 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 17:41:33)

pa to naravno da je znao......ali je u svakom slucaju dobro i prosao.....kad je prodo

mama krava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (1.2.2015 22:20:18)

Pooooludela sam!!!

Starija je celog dana nesto kisela i ima proliv, da bi mukica na kraju bacila 3 pegle u nasem velikom krevetu! Nije ona jadna kriva, ali ne postoji ni jedna stvar na krevetu koju nije zakacila i ispovracala i jos jedan okean na podu i po radijatoru! Dusek sam okrenula, jer nemamo gde drugde da spavamo mm i ja i koliko toliko ga oprala, ali smrdi, bre! Uf!
Sad mi pere jedna masina, a nocas cu da ustanem da bar jos jednu ukljucim! Samo ne znam gde cu da susim sve to! A ovo vreme govnjivo! A sutra moram na posao!

Jbt, mnogo sam se smorila i evo suze mi idu od nemoci!

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (2.2.2015 15:25:03)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ušla sam da se žalim, a izlazim nasmejana. [sm=smiley36.gif] Idiii, bre, choopoooo [sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (2.2.2015 15:42:27)

Queen J [sm=smiley36.gif]

Uh Kato, sad čitam. Mada što kažu, svo zlo s tim. Ali vjerujem da ti je žao ne toliko zbog materijalne, koliko zbog sentimentalne vrijednosti.

Nama je kad smo bili mala svo zlato što smo dobili na krštenju i rođenju, onda mamino neko sa vjenčanja i td., pokupila jedna žena što nas je čuvala. Poslije je pobjegla za HR, nisu je pronašli...Bezveze.

pipi_coco -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (4.2.2015 9:07:01)

Plata kasni, i to mnogo, i nema izgleda da ce uskoro biti, totalni sam kokuz i dođe mi da se upucam od muke [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_timebomb.gif]

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (4.2.2015 10:02:54)

[sm=zz_timebomb.gif] Ništa me ne pitaj! Poslodavac još nije predao papire za porodiljsko, duguje mi preko 120000 din.
Taman platili ratu za kredit, stiže nova. Mob. su mi isključili. Čekam kad će neko pokucati na vrata i struju da seku. [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]
Za dete ima. A ti, Jelena mesi hleba i jedite jajca i krompira, boljim danima i suljpa.
Eto, sad mi je lakše. Malo.

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (4.2.2015 12:23:28)

Joj Queen, katastrofa, mogu da zamislim kako se osecas. Ne znam sta bi ti rekla da te utesim.
Vec sam pisala da i ja imam idiota od direktora i da ce biti citave muke izvuci zaostale plate, pogotovo sad kad sam na bolovanju.
Sve bih ja njih bez plate jedno 3-4 meseca, pa da vide kako je to.[sm=smiley15.gif]

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (4.2.2015 12:53:19)

IZVORNA PORUKA: QueenJ

[sm=zz_timebomb.gif] Ništa me ne pitaj! Poslodavac još nije predao papire za porodiljsko, duguje mi preko 120000 din.
Taman platili ratu za kredit, stiže nova. Mob. su mi isključili. Čekam kad će neko pokucati na vrata i struju da seku. [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]
Za dete ima. A ti, Jelena mesi hleba i jedite jajca i krompira, boljim danima i suljpa.
Eto, sad mi je lakše. Malo.

Te papire radi knjigovodja i predaje,dogovori se sa njom,casti je u krajnjoj liniji ako hoces sto pre da vidis pare,zao mi je ali to ti je jediino resenje.Sto se struje tice,stvarno seku,ne znam za koliki dug ali pre neki dan isekose mom komsiji,,danima je vec bez struje,,tuga

pipi_coco -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (4.2.2015 13:03:47)

Opomena za struju mi je vec došla, na ratu kredita koja stiže uskoro ne smjem ni da mislim. Je..ni Balkan na kojem ne možeš da živiš od svog poštenog rada [sm=smiley7.gif]

cetvrtko -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.2.2015 12:15:25)

Ljudi znate li sta da radim sa steznikom ,sav se iuvitopetio i izkrivio zbog mog struka pa vise ne sluzi svrsi a ni mjesec ga nisam nosila :(

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.2.2015 15:32:48)

Sancy, draga, ni to nisam u mogućnosti, jer, kažem ti, firma je u Bg-u, i niko mi se više ne javlja ni na mob, mail ili sms. Kao da je direktor zabranio. [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (10.2.2015 16:55:12)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako udjem na RR tako me redirectuje na druge sajtove za igre [sm=lev.gif][sm=lev.gif]

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (10.2.2015 21:04:42)

I tebe? Ludim već 2 dana sa raznim igrama i reklamama. Optužih džabe mm da je švrljao po sajtovima...

QueenJ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (11.2.2015 13:30:02)

[sm=zz_furious.gif]Stiže mi mail od poslodavca da mu dostavim doznaku koja pokriva period od 01.07-31.12.2014. [sm=zz_banghead.gif] Pa on mene čovek j[sm=smiley35.gif]be. [sm=smiley19.gif]
A ja poslala doznaku krajem juna, čim su mi zaključili trudničko, a otvorili porodiljsko.
Glava me boli. I šta sad?! Hajde, recite vi meni? ŠTA?!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>