Figaro88 -> RE: Testovi za utvrđivanje alergije (4.6.2015 17:18:32)
|
Bili smo na pregledu,nismo bili kod alergologa nego na decijem plucnom,dr je pregledao,uradili smo spirometriju i onda su nam zakazali testove za deveti jun,posto nam je to bilo dugo za cekanje otisli smo privatno u Hemikal.Test se radi tako sto se stavi kap alergena na kozu,bocne i onda se ceka dvadeset minuta na reakciju.Dete pre testa treba da jede,da bude zdravo,i da nije bar dve nedelje pre uzimala antibiotik,nesto protiv alergije.Nama u Hemikalu nisu dobro uradili test [sm=hudicek1.gif] Bili su uzasni,dr je posle pet minuta obrisala sve i rekla kako nema reakcije,kada sam ja rekla da se tako ne radi,da se reakcija vec vidi,i da je trebalo da se uradi na 26 alergena a ne na devet kako su oni uradili,ona mi se izvinila,pokusala da me ubedi da i tako moze,i da Andrea nema nikakve reakcije.Kreteni.Jos su mi trazili da platim tri hiljade [sm=hudicek1.gif]Andrea je reagovala odmah na polen trava,a za ostalo cekamo da opet prodje dve nedelje pa cemo u Dragise Misovic da radimo ponovo test kako treba.Ona sad ima bronhitis,inhalira se pulmikotom i pije areus i u nosic nasonex pa ne mozemo devetog.
|
|
|
|