Klarita -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (7.10.2014 8:36:16)
|
Dobro jutro i ovde[sm=smiley1.gif] Ljiso, trazila sam gde si pisala, kad ono [sm=smiley11.gif] ne jedi se sto kazu Vojvodjani, ko zna zasto je to dobro. Mozda ti bas za nedelju dana upadne posao iz snova [sm=smiley31.gif] Dijo, bila, bila, provodila raspuste, ali nisam jedno 10g cini mi se[sm=smiley13.gif] Imam dosta rodjaka u Bosni, pa nakon rata bakina sestra je par godina bila u Banja Luci, a njene cerke kod nas, i onda me te moje tetke vodile kod svoje majke [sm=smiley36.gif] malko sam konfuzno napisala, ali Banja Luku pamtim kao jedan od najlepsih gradova[sm=smiley31.gif] jos sam ja i kosarkasica ,a onda bili neki ulicni basketi tamo u centru, Pepsi cini mi se onda organizovao, pa bas bilo zivo...ne znam sto mi to sad palo na pamet. Mi danas idemo na revakcinaciju valjda hep B, nemam pojma[sm=zmeden.gif] taman da ga merim, kokolance malo, zeza me opasno sa slanim kasicama, a zadnjih par dana i sa mlekom[sm=smiley13.gif] Opet imam milion smajlica, ubice me neko Mirkam, bravo za rezultate, nismo ni sumnjali, hvala dragom Bogu, a tek ces da gubis zivce kako raste...ljubim te!
|
|
|
|