mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (6.10.2014 14:59:49)
|
Mame, evo dodjoh s nalzom magnetne. Moram da vam ispricam kako je bilo. Odem i uzmem koverat i ne smijem da ga otvorim nego odem da trazim neonataloga koji nam je predlozio MR. Ne nazdjem je, kazu u Bg je i ne znaju kada ce doci.Sjetim se da je ona na poslednjem nalazu (kada nam je i predlozila MR)napisala i da predlaze pregled neurologa.Pokucam kog neurologa, primi me sestra, ja joj objasnim sta i kako i ona mi kaze pa mogli ste i sami pogledati kakv je nalaz.Otvori i kaze, sve je ok, nalaz uredan!Uh, pao mi je kamen sa srca.Medjutim, pita ona mene a sto sam dosla kod neurologa,ko me i zasto poslao i pita jel beba ima NAPADE.Ja u soku, sva zbunjena, pitam, kakve napade,a ona jos zbunjenija kaze "dospodjo sto ste vi uopste dosli?"Ja joj kazem prostim rijecima da mi je dijete glavato, a ona mi skrene paznju da se uozbiljim i nasmije se.Sve u svemu, njima nije jasno zasto mi je neko dao da radim sve te silne pretrage, narocito sto mu je i tata u djetinjstvu imao veci obim glave.I rekla mi je da ako zelim moze da ga pogleda i neurolog ali da po njenom misljenju nije neophodno.Objasnili su mi usput i da pregled prodrazumijeva opet neko EG snimanje glave pri kojem beba mora a spava i sto cuda i mislim da to necemo raditi. Eto, ukratko, nalaz nam je dobar u sta nisam ni sumnjala, mada su mi bez obzira na to skratili zivot bar 10 godina.
|
|
|
|