lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (28.10.2014 10:08:08)
|
IZVORNA PORUKA: hanka Dobro vece [sm=smiley1.gif] Da se upisem napokon i ja ovde [sm=sloncek.gif] Čestitam! [sm=bravo.gif] Jutro i od mene. Jutros sam ustala mnogo bolje, kako sam juče radila sve onako kako piše da, za ovo što sumnjam da imam treba, i štedela prepone, mnogo se bolje osećam, lepo hodam, ne treba mi kišobran. Neću danas ići kod dr, pošto je on u selu pored grada, prvo ću zakazati i otići ovih dana, kad neko bude mogao da odveze mene i D, jer ovako bih morala sama sa njom busom daleko da idem, i strah me ako me bude bolelo, šta ću sama sa njom. Nije tako strašno, ni približno kao juče, ali jako vodim računa kako hodam, kako sedam, kako držim noge kad sedim. Najgore mi je kad treba da podignem noge i užas živi kad ležim i kad treba da se pomerim ili ne daj Bože okrenem u krevetu. Sad ću da skupim snagu da uradim tu zadnju tortu pre pauze, za nedelju, zvaću mamu moju da mi pomogne i onda idem kod lekara da vidim šta je ovo i šta će biti. Edit: Bože gospode, umreh od smeha na ovu svoju rečenicu podebljanu! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|