lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (27.10.2014 9:19:07)
|
Jutro, žene. Ja sam se čula sa mojom dr zbog ove prepone, ona kaže da ako ne osetim neku džombu nije bruh. MAlo sam se razočarala, jer je bila sva u fazonu "ne znam šta da ti kažem", a ja sam došla u stadijum da jedva hodam. [sm=zmeden.gif] Rekla mi je da idem kod fizijatra, a meni je tako mrsko da se povlačim po lekarima sad, još plus što kod mog opšteg po uput moram u Futog (selo pored). Ne znam šta ću. Juče smo bili kod moje sestre, mm da pomogne zetu nešto i klinci da se poigraju, otpadala sam ceo dan. SAd se spremam za poslednju porudžbinu za vikend što imam i tako... Sanjalice, drži se! Šta kažu lekari? Ja sam juče iskusila koliko je u stvari veliki moj problem sa zimskim jaknama, jer mi ti moji slojevi ništa nisu pomogli, smrzla sam se načisto. Sveki mi je dala neki njen trudnički kaput, ali je ogroman i dugačak, moram ga skratiti i odneti na hemijsko. Nisam sigurna za moju zimsku jaknu da li mogu da je obučem. Baš sam se uspaničila. Smrznuću se! Maslinice, dobro došla nazad! Baš volim kad vidim i neke od starih članica... [sm=bravo.gif] Sanjchezze, meni pomažu lešnici presni ili Rupurut. Jao, jel' krenulo kod Anči? [sm=bravo.gif]
|
|
|
|