|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
20.10.2014 22:00:46   
World
Jos sam i malopre povracala nakon cega mi je buknulo lice i zatvorilo se desno oko. [/quo

Ne znam da li si pisala vec, ali da li slucajnu uzimas tothemu ili nesto drugo za zeljezo? Meni se to isto desilo kao reakcija na tothemu...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1376
20.10.2014 22:01:04   
daca77
Sanjalice, kontrolisi to i bice sve u redu...
Ja veceras posetila hematologa-kao sto sam vec navela danas, trombociti su blago pali u odnosu na pre 4 dana i iznose 117.000, kontrola za 4 dana ponovo. Vise mi je muka od ovog maltretiranja, bockanja i sl. Definitivno nije sigurna i plasi se da mi trombociti ne nastave sa padom. A D dimer je 412, ali i dalje nastavljam sa dozom Fraxija od 0,6.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1377
20.10.2014 22:02:17   
bubulence
Serpi dobro sam, hvala na pitanju, mene jedino ovaj moj gastritis muci ali sam vec navikla...
ti? mnogo mi je smesno kada napises da si povracala i pored stavis smajli user posted image .
Sanjalice iskreno nisam ni cula za sve to sto si napisala. ali dobro, sta god da je, na vreme si otkrila... malo ce te bockati i vratices se na staro...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1378
20.10.2014 22:02:48   
daca77
Word, a da li ti je tothema popravila krvnu sliku? I koliko si je dugo pila?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1379
20.10.2014 22:03:48   
bubulence
joj daco tebe bas cimaju i setaju, ali dobro, jos malo je ostalo, izdrzaces...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1380
20.10.2014 22:08:16   
daca77
Bubulence, strasno...jutros sam bila i dala krv, popodne isla da odnesem dr te rezultate, sutra idem u DZ po nalog za Fraxi i Utrogestan, u petak ujutru ponovo hematologija, a uvece kod ginekologa. Prosto nema smisla da na 10-ak dana od ulaska u 9.mesec se ovako cimam.user posted image

Direktna veza do poruke: 1381
20.10.2014 22:08:51   
serpica
Bubi cudna sam ti ja sorta,ali neka mi je muka i neka povracam navikla sam ja na to,samo da sve bude ok user posted image
Daco sta je uzrok padu trombocita? Mozes li nesto prirodno da pijes,neki caj,ne znam......

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1382
20.10.2014 22:12:54   
daca77
Serpi, pad je izazvalo povecanje doze Fraxiparina od strane hematologa, septembra meseca...em dusu izbodoh od marta meseca, em pogresna doza i tacno mi dodje da je zadavim.
A ne postoji lek koji bi podigao trombocite, sem krvi, tj.zivih trombocita iz krvi, a to se ne daje trudnicama.

< Poruku je uredio daca77 -- 20.10.2014 22:14:10 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1383
20.10.2014 22:20:55   
wivern
Jaoj zene ja kad citam vase muke zahvalim se sama sebi i profesoru sto mi nije dao nista za moje trombofilije.
Ja sam mekanog ali zatvorenog grlica, znaci jos uvek nista od isterivanja malise napolje user posted image
Sanjalice mi se mucimo sa jednom bebom a tek koliko energije oduzimaju dve, a da ne pricamo o Aniti i tri bebe. Svaka vam cast devojke...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1384
20.10.2014 22:59:00   
World

IZVORNA PORUKA: daca77

Word, a da li ti je tothema popravila krvnu sliku? I koliko si je dugo pila?

ma kakvi, nije stiglo nista da mi se popravi jer sam nakon 2-3 dana pocela da se osipam, zatvorile mi se oci, lice naduvalo, uzas.. klasicna alergijska reakcija.. sve sam pretabirila sta sam jela i pila i sa cime dolazila u dodir i ispade da je tothema, a i pise da je moguce kao nezeljeno dejstvo da se desi...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1385
20.10.2014 23:01:00   
Ana13
Ja tek sad imam problem sa pritiskom i oticanjem i vec hocu iz sopstvene koze da iskocim. Ne mogu ni da zamislim kako je vama. Ali se valjda sve izdrzi zbog malog zamotuljka user posted image Inace mi je stomak porastao za poslednjih 10 dana 8 cm user posted image Da nije to mnogo tako odjednom? Sad mi je obim 110 cm

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1386
20.10.2014 23:04:37   
serpica
Anci nije mnogo to je normalno,moj obim stomaka je sad 115cm user posted image sa tomom je bio sigurno 240 user posted image
ne brini nego da popijemo jos jednu kafu dok pisulja ne stigne da ti se zahvalim sto sam sela na tvoje mesto user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1387
20.10.2014 23:06:25   
bubulence
daco sto je mnogo- mnogo je. stvarno. pa ti ne mozea jedan dan da odvojis za odmaranje i izlezavanje... a sigurna sam da ti je potrebno.
serpi kako ti izdrzavas pored dece? jel mozes da odmoris i da se naspavas ? jesi im rekla uopste za trudnocu?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1388
20.10.2014 23:06:54   
anita
Sanjalice drzi se. Sve ce biti ok.
Moje bebe se uveliko mrdaju user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1389
20.10.2014 23:10:46   
Ana13

IZVORNA PORUKA: serpica

Anci nije mnogo to je normalno,moj obim stomaka je sad 115cm user posted image sa tomom je bio sigurno 240 user posted image
ne brini nego da popijemo jos jednu kafu dok pisulja ne stigne da ti se zahvalim sto sam sela na tvoje mesto user posted image

Hajde da iskoristimo jos ovo malo sunca pa da me ispratite u porodiliste user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1390
21.10.2014 6:35:24   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

daco sto je mnogo- mnogo je. stvarno. pa ti ne mozea jedan dan da odvojis za odmaranje i izlezavanje... a sigurna sam da ti je potrebno.
serpi kako ti izdrzavas pored dece? jel mozes da odmoris i da se naspavas ? jesi im rekla uopste za trudnocu?

Bubi znaju da sam trudna i mnogo su srecne user posted image trudim se da sve uklopim,evo ustala sam u 5:30 da popijem kafu,spremim dorucak,obucem se,malo sredim stan i onda budem spremna za njih kad se probude. Starija devojcica je vec velika sve radi sama retko kad joj je potrebna moja pomoc,sama i izlazi da se igra,mladja je popodne u predskolsko tako da kad mm dodje s posla preuzme bebca i ja malo odmorim. Za sada se nalazimo,ali mi je vikendom najteze kad njega nema,mada mama mi je tu pa i ona ponekad uskoci makar rucak da spremi.user posted image
I sad mi je muka odoh do wc-a user posted image

Direktna veza do poruke: 1391
21.10.2014 9:16:41   
anita
Dobro jutro drage user posted image
Ja se jos uvek izlezavam u krevetu user posted image .

Prosle su dve nedelje a nema nam Brankiuser posted image . Valjda je sve ok. Nadam se da ce se uskoro javiti.

< Poruku je uredio anita -- 21.10.2014 9:20:48 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1392
21.10.2014 9:30:48   
bubulence
dobro jutro devojke!
serpi odlicno je sto mozes lepo da se organizujes!
anita daj slicicu stomacica, bas me zanima kako je to kada nosis tri bebane user posted image .
ja sam sve sredila, sada mi se E probudila i cekamo postara da mi donese neke papire pa idemo da lutamo i sredjujemo neko osiguranje...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1393
21.10.2014 10:04:23   
wivern
Jutar..
Anci pa i meni je toliki obim, pa to je normalno..sad je napupeo taman pred izlazak.. Jos malo samo.
Ja merila pritisak od jutros, klasika 90\60. Juce sam pitala dr za oticanje i ona mi je rekla da je normalno da sada oticem ali da pritisak moram da pratim i po dva puta dnevno. Pritisak ne valja da skoci.
Serpi svaka cast na organizaciji, i super je sto su ti deca samostalna tj najveca devojcica za sada.
Negde juce videh da Branki viri..valjda ce se javiti uskoro..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1394
21.10.2014 10:10:16   
bubulence
koliko se secam branki je rekla da idu na dve nedelje a to je isteklo juce user posted image . nadam se da ce nam se uskoro pridruziti...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1395
21.10.2014 10:18:11   
jovicaa
dobro jutrouser posted image
mm i ja idemo da pogledamo neke raspad kuce, resili da dignemo stambeni kredit, renoviramo neku raspad kucu, predjemo u nju i izdamo stan.. ne pitajte me nista. mislim samo mi jos to faliuser posted image jos ce i svekrva da mi se uvali, ali u posebnoj stambenoj jedinici, u istom dvoristu...

a veceras idem na pregled, jedva cekam... malo se plasim zbog onih bolova, nadam se da necu morati da mirujem!

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1396
21.10.2014 10:57:35   
glukica
Dobro jutro user posted image kako ste od jutros zenice? ja evo pijem kaficu,bas sam se naspavala lepo..Mi se selimo uskoro,pa ce biti puno posla.. stalno nam nesto odlazu dan ulaska u stan,imaju radove pa nikako da zavrse..a i nas ceka puno posla,jer nece sve zavrsiti pa moramo sami..evo gledam namestaj neki,biram itd :) mene su poceli da zezaju grcevi u nogama.kako vi stojite sa tim? sve imam osecaj kao da su mi vene iskocile,medjutim kad pogledam nemam nista ali me pecka,trne ili sta god.. na listovima najvise..lep dan svima zelim!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1397
21.10.2014 11:01:49   
srculence25
dobro jutro stomacici.Sinoc kad sam legla imala sam protest u stomaku.
Lupanje dobrih 10 ak minuta u mestu kao da me tera da promenim polozaj user posted image
Kakav predivan osecaj user posted image
Sanjalice kako si draga? user posted image
Komp mi se zapucava otvara neke stranice gde god kliknem pa nemogu da iscitam sve sto ste pisale.
Ima li nam ko nov?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1398
21.10.2014 11:16:05   
Ana13
Dobar dan,okruglice
Ja budna od 7h.Malo sam pospremila haos po kuci,popila kafu,docekala majstore.Tacnije mm je izasao sa posla da ih doceka i uputi sta da rade.Sveki mi je poslala vruce kiflice za dorucak.Bas mi se jedu,divne su,ali sam pojela samo dve zbog testa i soli.Mada mi je pritisak jutros bio 120/80,kao i juce ceo dan.Ne stigoh da odem do dr,pa cu u cetvrtak.Tad mi je i zakazan ctg,pa da ne idem dva puta
Kod nas je bas suncano,ali hladnjikavo.Kad ima sunca,ja sam puna energije i samo bih nesto da radim. Poceo je stomak malo da bolucka kao da cu da dobijem.Jer to nesto znaci? user posted image
Wiv,znam da je ok ta velicina stomaka sada,nego sam se zabrinula sto mi je stomak za samo deset dana porastao za 8 cm.Nesto mi to mnogo tako odjednom.Ali je valjda sve ok.
Glukice,ja sam imala grceve u listovima negde na sredini trudnoce i pila sam Mg.Sad ih vise nemam.
A Serpica je zena zmaj.Svaka cast.mi zelimo troje dece,ali me vec sad hvata frka kako cemo da se uklopimo.Velika je to obaveza.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1399
21.10.2014 11:20:21   
wivern
Anci tako je i mojoj koleginici iskocio stomak odjednom nesto malo pred porodjaj. Do tada kao da uopste nije bila trudna user posted image . A ja dobijam na kilazi nenormalno brzo zadnjih 10 dana. Kao da svaki treci dan dobijem po 1 kg. Ali me to ne sprecava da zderem i dalje user posted image
Jao vruce kiflice, gde me nadje...
Glukice ja i dalje imam grceve, popijem po koji sumeci mg pa sam mirna.
Kako li nam je Sanjalica.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here