lelaigor
|
Dobro jutro i od mene. Glukice, čestitam! Maki, dobro došla i srećno, baš divno! I ja sam zaboravila kako je to kad možeš da odspavaš koliko hoćeš. Ne volim kasno da ustajem, ali ne violi ni D pa onda ni nemam neku opciju. Nekad bih baš možda leškarila, ali džaba, kad ona želi da ustane. Kako će biti kad se beba rodi, jaoj, ne znam. Biću zombi. Ana, što se tiče odeće ja sam baš neki dan pitala u temi za odeću za izlazak, da li će ono što nameravam da kupim biti dovoljno. Brinemo se bezveze, i tako ćemo ih ušuškati u ćebence i nosiljku. Mada, ni ideju nemam kakvo će vreme biti pred NG. Von, nedostaješ. Ja sam imala sreće sa Dariom, porođaj je bio grozan, spavala je celu noć, lepo sisala, nije imala grčeve. Ali zato smo saznali za tu anomaliju i naše drugačije noćne more su krenule kad je napunila 2 meseca. Do tada je sve bilo kao u bajci. Kod nas u Betaniji, sestre uopšte nisu bile voljne da pokažu ili pomognu oko dojenja. Znam samo da su mi tutnuli flašicu za urin u ruke i rekli da se izmuzem ručno. D nije ni sisala dok nismo otišle kući i onda je moja sestra namestila na sisu (izvinjavam se na izrazu ) i kad je krenula da vuče nije prestajala do 7. meseca. Ne bi ni tad možda da nismo obe bile pod stresom, zbog bolnica i pregleda, pa je meni stalo mleko, a ona bila nekako istraumirana i grizla. Suzy Q, dobro došla! Mene opet hvata frka, kako još brdo stvari treba da uradimo u stanu i izludeću, ne znam odakle da krenem. Brdo stvari ne mogu sama a mm non-stop radi. Kad mi se svekijevci vrate sa puta, zovem sveki da mi pomaže, pa makar nas dve montirale ormane. Serpi, dobar ti je taj smešak pored izjave Eco, srećna godišnjica!
< Poruku je uredio lelaigor -- 20.10.2014 9:22:54 >