lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (15.10.2014 15:46:08)
|
Žene, treba mi savet. Nije mi se ovo još desilo u trudnoći. Malopre kad sam vodila D u vrtić, pala sam nasred ulice. [sm=smiley13.gif] Htela sam da se sklonim sa puta pa sam krenula prema ivičnjaku gde ej bilo puno suvog lišča a ispod lišća rupa. I ugazila sam u nju, uganula članak i pala na kolena i ruke i pritom slomila kišobran koji mi je bio u ruci. NIsam mogla nikako da povredim bebu, jel'? IZVORNA PORUKA: wivern Lelo mojoj sestri je sa oba decaka nos bio skandalozno deformisan, prava babura ali se sve vratilo u normalu. Bilo bi lepse da su ti napupele usne, to je sad in [sm=smiley36.gif] ali sta je tu je. Da znaš. I tako imam tanušne usne, baš bi mi leglo... [sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: bubulence lelo i mi smo u subotu malo gledali te stvarcice, vili smo u Aksi i na jos par mesta ali mi je ipak rano za bilo sta... cekacu novembar [sm=smiley36.gif]. a stvari cu prati tek kada udjem u deveti mesec... sa Emom sam ranije pa sam morala da ih perem dva puta i peglam... pre trudnoce sam spavala iskljucivo na stomaku sa rukom ispod glave a sada na levom boku... mada mi uopste nije udobno... E, i mi smo baš u Aksi bili. Nismo ni mi još kupovali, sad ćemo kad legne plata, hoću malo da razvučem sve te troškove, da razdelim, da ne bude sve na gomili pred porođaj. A što se tiče pranja, perem zato što sam stvari pozajmila sestri od tetke mm i većina stvari je ne znam zbog čega, požutela...pa sam ih sad prala jednom sa Vanishem, sušim, pa ću onda opet da perem i peglam u novembru. [sm=smiley1.gif] Ostalo mi je 74 dana do porođaja! [sm=smiley22.gif] Nemoguće... Ja noću nikako ne spavam zadnjih nedelju dana, na strani me bolu kukovi, na leđima ne mogu da dišem, ja inače najviše na stomaku volim da spavam... [sm=smiley27.gif] Jovice, nek je stigao živ i zdrav a sve ostalo polako...
|
|
|
|