lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (14.10.2014 9:21:55)
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: lelaigor Jao, von, super! Joj, bem me tako emotivnu sad ću se rasplakati od uzbuđenja! [sm=bravo.gif] Lelo nasmeja me bas [sm=bravo.gif] Placljiva nama sudjeno da budemo trudne zajedno [sm=bravo.gif] Idem sad u temu, samo da ne zaplačem... IZVORNA PORUKA: serpica Zaboravih da vam se zahvalim sto ste verovale vise nego ja sama [sm=smiley36.gif] evo za sve jedan velikiiiiii [sm=smiley31.gif] Šerpi, baš mi je drago da je sve ok. [sm=bravo.gif] A što se krvarenja tiče, mislim da dok je tako rozikasto ne moraš da se javljaš dr. Ili ako si u dobroj vezi sa njim i ako možeš da ga kontaktiraš, da ga nazoveš telefonom. Tako ja sa mojom, za takve stvari. IZVORNA PORUKA: plačljiva Njica,blizu su nam termini...Imaćemo najlepši novogodišnji poklon [sm=bravo.gif] Kako podnosiš ove dane?Ja nikako noću da spavam... Ima li neko vesti od VON? Plačljiva, ja sam možda posle tebe? [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: bubulence ishler uzivajte! bokac, uh, nije vam lako sigurno... serpi, nisam ni ocekivala da bude drugacije... eto, moja kugla je lepo rekla da ce se Von danas poroditi [sm=bravo.gif]. ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala... Bubi, [sm=bravo.gif] za MAriju!
|
|
|
|