jovicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (10.10.2014 14:23:30)
|
joj ne znam tesko je bez pomoci, jako.. moja sveki onako hoce da pomogne al samo kad idem kod lekara ili dok sam na fakultetu, iskljucivo. nikad ih ne uzme to sto ti kazes da mi malo odmorimo ili nesto sl... jako je skrta sa cuvanjem... u stanju je da ne vidi decu po tri nedelje(u istom smo gradu) ako mi ne zovemo zbog neceg da ih pricuva.. cudna zena.. moj tata samo sto mi nije rekao da ce me se odreci kad je cuo da sam trudna treci put.. to mi je tek strasno.. nikad ne dolazi da nas vidi, ma nista.. ne ocekujem ja bog zna sta, ali dodji barem da me obidjes ponekad, da se ispricamo, da vidis decu.. moja mama opet u svojim frkama, ceo zivot, nema bas vremena za mene, hoce da uzme decu, ali to ono bas povremeno, svakih 3,4 meseca na par dana.. tako da kad sve okrenes, prepusteni smo sami sebi, sreca u sveki pa barem kod lekara ne moram da ih vodim. sad se samo molim bogu da mi ne budu jako bolesni na zimu, zato sto ako budem odrzavala ne znam kako cu, ako ne budu u vrticu.. ali opet sa druge strane, da li smem da se zalim? NE, i sama to mislim, ipak sami smo birali sve.. ali bude ti tako zao, osetis se odbaceno, kad te niko ne ferma ni pet posto.
|
|
|
|