|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
10.10.2014 10:22:12   
wivern
Majared user posted image ali te cekamo sledeceg meseca
Srculence srecna godisnjica user posted image
I moja dr je u fazonu da radi uz na sest nedelja, ne manje. I mislim da je to ok, ne zbog zracenja i ne znam cega vec nego i mi preterujemo sa tim uz. Navadimo se pa bi svaki cas trckale da gledamo bebu user posted image i cim ne odes par dana na uz odmah krece panika u glavi da nesto nije kako treba. Koliko je super sto tehnologija stalno napreduje toliko i nije, previse nas opterecuje. Ocekujem da ce za par desetina godina trudnice zaduzivati svoj uz da stalno prate bebu u stomaku user posted image . Ne kazem da i meni nikad nije padalo to na pamet

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 726
10.10.2014 10:29:21   
vonavoj
prelazim na plan B..sledi usisavanje i brisanje poda.!
sad su mi bili prijatelji na kafi,rasirila sam ves i bacam se na akciju..a taman sam se ponadala nocas!
sto se uz tice,ja sam isla na skoro 2 meseca,imala sam 4 puta tokom trudnoce..volela bih da sam isla cesce,ali nema potrebeuser posted image i sad bi da virnem sta radi,ali ne moguuser posted image ..da vidim sto me zeki,lepo joj!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 727
10.10.2014 10:34:52   
wivern
Eej Von, mi smo sinoc resili da pokusamo plan D tj razmeksavanje grlica. I nije uspelo, jer me Milka Canic izuzetno bolela i nismo mogli da se nikako namestimo. Danas imamo "novo kolo-nova sreca"..valjda cemo uspeti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 728
10.10.2014 10:38:26   
vonavoj
ne vredi nam....nema sanse da milka popustiuser posted image
Pitala dr sta da radim,kaze samo setaj,setaj,setajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 729
10.10.2014 10:41:58   
srculence25
Ja sam zadni radila pre mesec ipo i vec mi dugo.Eh da ima neki aparatic za kucnu upotrebu pa da virkamo user posted image
Joj ja sam se tako ulenjila nista mi se neradi.Kod mojih u ns samo imala skoro sve na tacnu i juce stigla kuci vidim paucinu i prasinu a tako me mrzi nekako sam kilava i usporena user posted image
a Treba i da se kreci pa bih onda sve detaljno briskala

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 730
10.10.2014 10:44:53   
wivern

IZVORNA PORUKA: vonavoj

ne vredi nam....nema sanse da milka popustiuser posted image
Pitala dr sta da radim,kaze samo setaj,setaj,setajuser posted image user posted image user posted image

Popustice pa makar morala da je molim...
Ja setam dosta, ali u poslednje vreme me tako zaboli doticna da ne mogu da se pomerim. Kao da me neko nozem ubode.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 731
10.10.2014 10:46:32   
Trcosava
Wiki, Von - we who seek long enough, DIG DEEP ENOUGH

Pojma nemam koji mi dans user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 732
10.10.2014 10:50:29   
vonavoj
trcouser posted image
wiv,ma i ja puno set_am! i samo me gdja boli,nista drugo!user posted image
a najbolje kad mi kazu,sta cekas..ja sam se porodila pre termina! jbt,pa ti si ti,ja sam ja!user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 10.10.2014 10:54:29 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 733
10.10.2014 10:53:37   
wivern
Trco vise osecam da je kod mene ipak OVAKO

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 734
10.10.2014 10:55:11   
Trcosava
user posted image user posted image user posted image lujkooooooooooooo ahahahahahahahah

gde nju iskopaaaaaaa

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 735
10.10.2014 10:55:31   
vonavoj
bem vas u muziku!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 736
10.10.2014 10:57:12   
wivern
Kakoooo..pa ja sam njen najveci fan..obozavam taj lik i delo user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 737
10.10.2014 10:57:44   
vonavoj
Mm me malo pre zove i pita da li da krecem da te vozim u bolnicu! Neeeeeeeee jos,nece da krene,zvacu te..i on je poceo da zekiuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 738
10.10.2014 11:20:42   
wivern

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Mm me malo pre zove i pita da li da krecem da te vozim u bolnicu! Neeeeeeeee jos,nece da krene,zvacu te..i on je poceo da zekiuser posted image

Ne moze covek vise da ceka user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 739
10.10.2014 11:48:21   
vonavoj
usisala sam celu kucu,osim sto me gdja boli i sto ne mogu da hodam sad,nista se ne desavauser posted image
pre cu se raspasti nego poroditiuser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 10.10.2014 11:50:30 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 740
10.10.2014 11:59:47   
anita
Dobar dan user posted image
Nismo imali struju pa nisam mogla da se javim, vrsili neke popravke. Ustala sam u 10h, sada uzivam na terasi uz kaficu user posted image .

Srculence srecna godisnjica. Sve najlepse.user posted image

Von bila lazna uzbuna nocas. Priblizava se i dolazak male Jovane user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 741
10.10.2014 12:03:23   
vonavoj
user posted image anita,uzivaj! meni je grad daleko,nesto mi se ne ide kolima,a drugarica sa cerkom ide na kaficu,kaze da je lep dan..
ipak cu cekati mm i T,pa da se setamo popodne!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 742
10.10.2014 12:25:14   
Sanjalica1980
Srculence srecna vam godisnjica braka user posted image

Von jos malkice i kraj user posted image

Ja ustala jutros,sklonila par stvari,oprala sudove i sada me stomacic boli.
Sada ce da lezim do daljnjeg.
Pocelo je neko lupkanje unutra ali skoro uvek na levoj strani. Izgleda da je ova druga mirna ili su se obe tu nabile user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 743
10.10.2014 12:33:17   
srculence25
hvala vam drage user posted image
Ja sam premestala letnje i zimske stvari i sve me boli mao cu prileci iako me jos brdo svega ceka

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 744
10.10.2014 12:37:38   
vonavoj
odmarajte,po malo radite,pa odmarajte..nista preterano!
Sanjalice,mozda su im nogice tuuser posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 745
10.10.2014 13:26:34   
jovicaa
mene danas bas boli stomak, izgleda da sam juce preterala sa akcijomuser posted image
da li vam se desavalo da vas hvataju grcevi u stomaku? onako kao da se misic zgrci, kao u stopalu, nozi? meni prvi put sad i juce mi se bas par puta desilo... kontam da je od sirenja, ali bas boli.

ja zavrsavam rucak, a nista osim toga i oko kuceta to sto treba nisam ni radila.. bas me boli stomak, danas cu da odlezim koliko uspem..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 746
10.10.2014 13:28:58   
vonavoj
jovice,uzmi Mg da pijes,pogotovo u takvim situacijama..i ja sam ga pila..sad se i siris,i cim malo preteras,eto grceva!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 747
10.10.2014 13:34:04   
jovicaa
hocu imam sumeci mg, popijem ga i ovako ponekad ,sad cu redovno. ebem ti trudnocu... ja bih da budem u akciji po ceo dan bas me nervira to kilavljenje.. ali i prvu i drugu sam odrzavala, pa ipak ne smem da forsiram...
a ako budem morala da mirujem poludecu... pored dvoje dece, cetvrtog sprata bez lifta, deluje mi nemoguce... jos i pas sad...user posted image ali dobro izvodice ga mm da piski i kaki svaki put, ako ja ne budem mogla, sta da radim sve ce na njega pasti.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 748
10.10.2014 13:39:22   
bubulence
mi smo danas pozlatili stan, sada mm otisao na posao a ja cekam da Ema zaspi...
Srculence zasto nisi to odradila u NS? ovde je oko 6000. vise ti se isplati da dodjes, odes na pregled, odes na rucak i vratis se. i jos ti ostane para user posted image ...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 749
10.10.2014 13:40:20   
daca77
Jovice, u tim situacijama pomaze Mg-ja sam samo 2x imala grceve listovima i od tada pijem Mg+Ca.
A slusajte biser moje sveki-svratila do mene i kaze mi "ti imas strasno veliki stomak, ja to nisam to ocekivala kod tebe, jer si cela sitna". Samo je pogledah i rekoh "pa ja sam u 8.mesecu trudnoce, beba od 2kg mora negde da se smesti". Prosto ne mogu da verujem kakve izjave i komentare daje.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here