Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 17:03:33
|
|
|
|
vonavoj
|
I dalje sam georgina! Nema kontrakcija..oslabila pola kg ..u ponedeljak da se javim u bolnicu..ako se ne porodim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 17:06:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Von gde si ti pozurila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 17:11:41
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bubi taj secer ti je super, oni prave paniku oko 5 sve ispod je sjajno, ne brigaj. Meni je secer oduvek 5,4 a moje dr kazu da je super. Mozda zato sto bebe nisu napredne. Jedna je par dana iza gest. nedelje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 17:23:42
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_n Ja sam opet imala pobacaj drugi za tri meseca :( Sandra_n bas mi je zao. Ja do sada imala goste. Dosao mm s posla, rucali pa da se javnem.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 18:11:11
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Meni je secer oduvek 5,4 a moje dr kazu da je super. Mozda zato sto bebe nisu napredne. Jedna je par dana iza gest. nedelje. Pa da, ako su bebe naprednije a secer oko 5 vec je panika po lekarima. Mada ja mislim da je to preterivanje. UM kako mislis gde Von zuri, moramo da pravimo mesta dolaze nove trudnice, stize i Chipsy Ja sam nacisto otupela, malo pre mi mm 3 puta kaze hoces li mi zavrsiti pricu ja cekam a ja nemam pojma sta on hoce. U stvari sam ja pocela nesto da mu objasnjavam i zavrsila sam misao u svojoj glavi a njemu nisam Uzas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 18:13:44
|
|
|
|
serpica
|
mene boli glava,da popijem kafu i idem malo napolje u setnju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 18:19:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Von ti umesto da se gojis, ti slabis jos malo pa eto bebca! Ja mislim da ces dobiti kontrakcije u nedelju uvece Tako sam i ja , vece pre nego sto sam trebala da legnem na odeljenje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 18:47:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Mala elena,iz tvojih usta u Bozije usi! Oslabila,zato cu sad burek
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 18:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Von ja mislim da pre 20-tog neces
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 19:02:11
|
|
|
|
superm
|
volim da virnem ovde i da vas pozdravim! Von, zelim ti lak porodjaj, samo polako. Tvoja devojcica ce biti vaga, super su vage, ja ih volim!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 19:43:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: jovicaa zene mm i ja smo danas pokupili nekog psa sa ulice. ne deluje kao ulicar, nije ofucan sugav, i td... odmah smo ga okupali i dali mu tabletu protiv parazita. ne znam kako da se zastitim prvih par dana dok se pas ne iscisti, s obzirom da ipak ne znamo sta nosi u sebi? a mi smo u stanu.. planiramo da ga zadrzimo svakako, osim ako se slucajno ne pojavi neki vlasnik.. ali sumnjam, pas nema ni ogrlicu.. Dali ste mu ono najvaznije, on ce vec danas poceti sa ciscenjem. Mozes da ga okupas i naprskas protiv buva i krpelja. I jedino da ga vodite na vakcinaciju. Svaka cas_t Jovice Sandra bas mi je zao Bubi taj secer ti je super, oni prave paniku oko 5 sve ispod je sjajno, ne brigaj. uf jedino me je od tih zoonoza strah. valjda necemo nista pokupiti ovih dana dok se ne ocisti... vec se penjala na krevet.. jako je dobra.. vec smo je svi zavoleli.. naravno svakako smo hteli psa, i eto on je nasao nas hajde von sad bi vec mogla sandra bas mi je zao
< Poruku je uredio jovicaa -- 9.10.2014 19:44:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 19:50:31
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Von ja mislim da pre 20-tog neces baksuze,cuti superm,hvala! sutra ujutru usisavam,nema druge,veceras
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 20:29:10
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: serpica mene boli glava,da popijem kafu i idem malo napolje u setnju Serpice, bas je lepo vreme za setnju...ja se upravo vratila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 20:32:11
|
|
|
|
wivern
|
Jovice nema potrebe da brines reagovali ste odlicno, jedino ako se bas ukaki u kuci danas-sutra dobro dezinfikovati ruke i to mesto sto ce naravno uraditi svako od nas. Von kakvo usisavanje, drzi se plana prvo razmeksavanje grlica I ja sam ljubomorna sto ces imati vagu...grrrr
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 20:34:14
|
|
|
|
jovicaa
|
vaga su bas zanimljive ubaci u petu brzinu von.. sve aktivnosti dolaze u obzir wivern da li vi imate kucnog ljubimca?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 21:22:01
|
|
|
|
Njica
|
Voniiic, jos malooooo Jel ti stucko i dalje, koliko dugo traje? Meni zna i po desetak min. i vise Duse male! Ja opet moram da se navikavam na vise mirovanja ali ne mogu, stalno nesto sredjujem i onda nocu kukovi, krenuli smo i mi u spremanje sobe i stvari za novembar, cas imam osecaj da smo poranili a cas da uveliko kasnimo i da nista ne znam, jos nisam otisla ni na jedno predavanje u Skolicu..Uspecemo sve, ljubim trudnice prelepe!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 21:39:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von kakvo usisavanje, drzi se plana prvo razmeksavanje grlica da da, ako mislis da Jovana stigne u toku oktobra baci se na posao tj na muza njica i kod tebe je draga usitnilo, samo vi spremajte, brzo ce proleteti vreme...
< Poruku je uredio bubulence -- 9.10.2014 21:41:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 21:49:41
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa wivern da li vi imate kucnog ljubimca? Hmmm, jako tesko pitanje tri papagaja, dve kornjace, psa (udomili ga kad sam ostala trudna sad ima 11 meseci) + moj stari pas je ostao kod mame i ona udomila jos dve macke (ovo pisem jer ja svaki dan skoro idem kod majke tako da vidjam i te zivotinjke) Ja se tripujem da sam osetila pripremne kontrakcije, znam jako volim da umisljam stvari Ali stvarno me bolela krsta i kao kad treba da dobijem, i sve se nadam jos malo...mozda i preteknem Von
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 22:31:25
|
|
|
|
Njica
|
Bubi, jeste, ali se trudim da rasporedim sve.Koliko umem Opala wiiiv ,tako bih i ja volela, jedno dvadesetak dana ranije, pu pu da je sve okej.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 22:36:50
|
|
|
|
anita
|
Drage moje samo da vam mahnem i pozelim laku noc i lepe snove.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 22:51:02
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drugari.Stigoh iz Ns-a pa da se javim. Von mislila sam dok dodjem kuci procitacu u temi da si se porodila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 22:56:41
|
|
|
|
serpica
|
Ja se nadam da cemo u ponedeljak Von i ja prvo da cestitamo jedna drugoj i onako mi je odavnoooo ustupila mesto.... Ja vam zelim laku noc...uspavala sam se za tastaturom.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 23:02:59
|
|
|
|
srculence25
|
serpi koliko si tu uz radila u trudnocama do porodjaja?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 23:03:47
|
|
|
|
Maslacak15
|
Von zar ti nisi i u prvoj trudnoci prebacila termin ? Ili sam nesto pobrkala? Ako jesi, sta se onda svi iscudjavate, ima devojcica jos da uziva jedno nedelju dana hihihih A bice vaga sigurno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 23:07:03
|
|
|
|
Njica
|
I ja dolazim poslednjih par dana da vidim da li se Von porodila, pa cu tako i za Wivern.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?