lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (8.10.2014 14:53:42)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa dobro je prosao ekspertni[sm=smiley1.gif] izgleda da je ipak deckonja, nista od moje cerke[sm=smiley36.gif] ali zaista nisam razocarana, samo da sve bude ok i bicu presrecna naravno. Jovice, super! [sm=bravo.gif] Šta god da je, da je živo i zdravo... IZVORNA PORUKA: 17 joka Lelo, jaccaj KS sto više eto ni ja nisam u boljem stanju cak i jednom mesecno primam inekciju, 10 dana oko ciklusa heferol folnu razna cuda. i neznam koliko pomaze Jačam koliko mogu. Džaba kad sam stalno na tim dijetama. Evo, juče i danas sam pojela par parčadi hleba sa margarinom, šolju jogurta, šolju čaja, jedno pakovanje plazme i pola pakovanja štapića. Za dva dana. [sm=smiley13.gif] Sandra_n, doborodošla [sm=bravo.gif] Bokac, i ti nam dobrodošla! [sm=bravo.gif] Baš mi je žao zbog svega kroz šta ste prošli. Biće sve u redu ovaj put! IZVORNA PORUKA: Kata90 Anita....i ja lose spavam uglavnom se budim oko 4h taman pre alarma kad mm treba da ide na posao[sm=smiley36.gif] vec mi sve smeta....rekla sam mm da cu od sada sama da spavam,i da on predje na drugi krevet [sm=jezicek.gif] kad mi vec i on smeta....onda sta da ti kazem[sm=smiley36.gif] I ja sam skontala da mi mm smeta u krevetu, pitao on mene da spava druggde, ali mi glupo da ga teram, pa sam mu rekla da mi ne smeta! [sm=smiley36.gif] Serpi, imaš više iskustva od mene, ali ja mislim da su sve trudnoće drugačije i da ne treba da se vodiš time šta je karakteristično za "tvoje trudnoće". Meni su ova i prethodna kao dva različita života [sm=jezicek.gif] Ja sam jutros krenula da uradim urinokulturu, ali nisam otišla. Popila sam tothemu jutros, u soku, na prazan stomak, pre doručka i toliko mi je pozlilo, da sam nosila lavor sa sobom kroz stan. Na kraju je mm vodio D u vrtić a ja sam ostala kući da ležim. Grozno se osećam ceo dan. Valjda mi to nije leglo na svu tu moju dijetu...ne mogu ruke da podignem. A dr mi je rekla da je pijem 2x dnevno, ako mi bude loše 1x. Ja sam planirala pre doručka i ručka, ali nema šanse, piću je pre ručka samo. Nadam se da će delovati. Uopšte je nisam tako loše podnosila prošli put... Bubi, kako je ti podnosiš? A sad moram da završavam tortu na koju ide onaj čikica na motoru, a ne znam kako ću kad ne mogu da stojim. Sad u najavi nemam puno porudžbina i mislim da ću malo da oladim, pa polako da pauziram.
|
|
|
|