lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (7.10.2014 14:55:06)
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ma Lelo bebica uzima ono sto njoj treba, ti jedes dvopek a ona ti uzima gvozdje i ostalo..pa si zato na nuli. Samo nek smizla napreduje, a ti gledaj u tortice i jedi ocima. Nema ti druge [sm=smiley36.gif] Ja sam bogami danas super prosla. Brzo zavrsila briseve, popila kafu na tenane i izvadila u opstini drzavljanstva i vencani list za prijavu bebe. Bas sam zadovoljna. Popodne kod kumica na rodjos [sm=bravo.gif] A znam. A šta da radim. Jedem ja raznovrsno koliko god mogu. Kad mogu. Kad ne mogu, jedem perece i dvopek. Ali, što ti kažeš, bitno da je ona dobra i velika i da raste kako treba. Dr je gledala sve opet, srce, bubrege, jetru, mozak, bešiku, itd. Kaže sve je super... IZVORNA PORUKA: bubulence lelo ako ce te utesiti, ja od drugog meseca pijem totemu... ali mislim da nema neke vajde, videcu sutra kada izvadim krv Pila sam je i ja posle prvog porođaja, jer sam puno krvi izgubila, piše sve u mojoj porođajnoj priči...pa se kao stabilizovalo stanje, pa sam onda kad ej D punila godinu dana, skontala da nije dobro i dr mi je rekao da su mi se osim toga što mi je u krvi nisko gvožđe nisko i depoi ispraznili, pa sam onda pila neke tablete, ozbiljne. I to dobrih godinu i po. Ali, rekoše mi džaba, čim dobijem i kad sam npr. na dijeti zbog stomaka, sve će da se isprazni opet. I tako u krug. Tako da se džaba jedim, uvek ću se patiti sa tim. Jedino što bih morala malo gvožđe da podignem do porođaja, ako opet izgubim toliko krvi...ću d'umrem![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|