Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (4.10.2014 16:15:47)
|
Cao devojke, ja danas morala da odem u drugu ordinaciju da dovrsim ekspertski jer me ceka komisija, pa sam morala da imam svez izvestaj, jer prosli put moja dr nije zavrsila zbog kvara na stampacu. I pravo da vam kazem ova druga Dr me smorila malo.Kao rekla mi da kod svog lekara proverim 2 stvari u vezi bebe. Cini joj se da se za pola sata koliko sam bila na pregledu zeludac bebe nije punio dovoljno brzo, tj da je ostao praznjikav, a na pocetku je bio pun. Sad ne znam sta to znaci, bas sam se smorila [sm=smiley13.gif] i jos jedna stvar, neka leva komora srca mu je sada 9 mm valjda, a normalno je do 10mm pa kao da i to proveirm za 2 nedelje da nije preslo preko 10mm tj da se to prati kako se razvija.Opet nemam pojma da li je sad to nesto vazno,ona rece kao nije opasno,sad otkud znam, bas sam nesto izasla potistena iz ordinacije[sm=smiley19.gif] ovako bebac je spavao na pregledu i prekrivao se rucicama pa nismo uspeli puno slika lepih da napravimo, ali opet sladak je, zevka, smejulji se, sanja nesto, ali eto, sad me ovo malo dovelo u sumnju...
|
|
|
|