lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pa ok desi se da pogreši čovek, ali brate mili n početku! Sećam se i da smo skoro imali na RR slučaj, samo zaboravih ime članici. Kako god dr. meni isto prvo kao ''pa zar vam je bitno, kakve veze ima'' sine kad sam pukla. To je MOJE dete, ja HOĆU da znam šta nosim da bi mogla da spremim jer meni niko neće leteti da kupi. Podvi rep, pa da vidiš kako je mogla da gleda. Jel i u SRB praksa da kad se uđe u 9. mesec ideš u bolnicu u kojoj ćeš da se porodiš na CTG? IZVORNA PORUKA: serpica Trco kod nas je bilo slucajeva da do porodjaja govori jedno a ispadne drugo,mozda covek ne ume da prepozna,a tu praksu uhhh,pa ko moze da mi zabrani da saznam pol ako hocu. Nego branki,mozda ti da odes kod drugog dr a? Jolence cekam prvi uz pa cu da kazem devojcicama,a mozda i jos nekom Kod nas na ctg može da se ide i u Betaniju a može i na Polikliniku. Ja sam sa D išla na Polikliniku. U Betaniju nisam otišla do porođaja... IZVORNA PORUKA: glukica Cao trudnice ja pijem samo da vam mahnem! Branki i ja se slazem najvaznije je da je sve u redu! Ja sam bas zelela da saznam pol,mislim na prvom mestu da je sve u redu,ali opet mislim da imamo prava ako zelimo da nam se kaze..malo mi je bezveze to kad nece da kazu.. Mene su vise svi smorili drugi ljudi sa nekim komentarima,svi su znali bolje od mene i imali osecaj..eto im toliko o tome,bas si lepa ,sigurno nosis decaka haha,a moja je devojcica.. a sad me svi pitaju a sta kaze tata na to sto je devojcica nego,da ne masim temu ovde..vazno da su nam bebice dobre,ljubim vas Mene je jedna baba jednom prilikom u busu pitala šta nosim, kad sam joj rekla devopjčicu, prvo je pogledala u Dariu i onda složila onako tužno-razočaranu facu i rekla: "JAo, pa baš šteta!" Samo sam je mrko pogledala i rekla: "Gospođo, meni je bitno da je živo i zdravo! Šta god da je - moje je!" Neće doktori da daju UZ za to, pre 30. Moja sestra je sa nekom oteklinom ispod pazuha, na jedvite jade dobila uput da ode na UZ. I to je dr morala da napiše već neku katastrofičnu dijagnozu, jer samo sa tom oteklinom nije mogla da je pošalje... Užas. A posle ispadne da ne proveravamo na vreme. Ja sam jutros išla da dam urin i da vadim krv. U utorak idem kod dr, pa ću videti bebu. Nekako mi proletelo, imam osećaj kao da sam prošle nedelje bila kod lekara. Ne sviđa se meni kako meni vreme tako proleće, ne mogu da stignem psihički i fizički da se pripremim... ZAvršila sam najzad one keksiće, ali i dalje imam posla i mislim da sam stvarno budala što se toliko silim. Kao da milione zarađujem, a u stvari dajem budzašto. Upravo predadoh keksiće, ovi su mi možda i lepši od onih prethodnih, a i sa manje stresa sam ih radila. Jer su ljudi poručili lepo unaprd a ne par dana pred svadbu.