Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 1:09:31
|
|
|
|
srculence25
|
plavusica sad vidim da ima neka isto ime i prezime
< Poruku je uredio srculence25 -- 3.10.2014 1:10:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 6:17:35
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro. Ja ovog jutra bas poranila. Napolju duva bas neki jak vetar, milslim da je brrrr. skuvala kafu i gledam jutarnji program.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 6:42:24
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro,moj mali se probudio sad je u kolica pije mleko i gleda crtace,a ja na brzinu da popijem kafu s vama.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 6:44:24
|
|
|
|
anita
|
Serpi kako si? Kako muz?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 6:50:56
|
|
|
|
serpica
|
E dobro sam,nego mi cudno pre dva dana sam imala malo mucnine a sad ih nema,pa se brinem malo. mm ok u soku ali ok.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 6:55:13
|
|
|
|
anita
|
Ma bice sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 7:54:08
|
|
|
|
wivern
|
Dobar jutar. Ja sedim u busu i spavam. Krenula da radim neke silne analize i ustala u 6.15 da bi mi rekli da briseve ne rade petkom i ponedeljkom. Sad idem dalje da zavrsavam sve sto mogu. Serpi bas cudno sto je u soku
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 8:00:07
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drage moje, kako ste jutros? Zanima me veličina krevetca, tražila sam temu, ali je nema, ako ima, vi mene samo prebacite . Naime, u nasu sobu na mjesto gdje ja želim da stavim krevatac može stati samo onaj dimenzija 120_x_60, pa me zanima da li je on mali? Ajmo vi vec isksusne mame koje imate djecu , koje su vam dimenzije krevetca? Frendica mi rece kao da je taj mali, da ga djeca brzo prerastu, da kupim 140_x_70. Molim vas za mišljenje. P.S. Izvinjavam se na dužem postu i hvala
< Poruku je uredio eca89 -- 3.10.2014 8:01:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 8:05:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco, pa pored silnih tema o dužini i imenu intimnih delova, preko onih igrica i do dešavanja i vremenske prognoze, misliš da nemamo temu o krevecu? Evo temice - KLIK, a ja ću ti tamo odgovoriti
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 8:08:36
|
|
|
|
majared
|
Isto pitanje mi je postavila drugarica. Ja sam ko iz topa rekla veci ali kada sam izmerila bebin vidim da je120x60 a jos mu je dobar (ima 16 meseci). U sustini zavisi od velicine sobe u kojoj je krevetac. Ako imas mesta uzmi veci jer vecini tih kreveca moze da se skine stranica pa da se napravi obican krevet za mladje dete
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 8:19:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Eee Wiki.... Znači nihc od kafe ja sad da dozovem mamu, pa da opet zovem moju dr opšte prakse pošto dobih info šta treba da raidm
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 8:59:43
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! noc prosla u okretanju i zvonjavi u glavi,ali to je sve od moje ukocenosti...sad me sve boli kako me mm masirao,moracu panadol da popijem,da bih funkcionisala! sibnula me promaja,vrat,lopatice,ramena..sve tvrdo! a i vreme sugavo,cim smo sve slogirane! kod nas kisa pada,mrak! moj tata odveo Tiku jutros u vrtic,makar to nisam morala..da malo navikne,jer ce je on voditi,taman krene na posao i ostavi je! imam u planu da ribam sporet,kuhinju,ali ako skupim snage
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 9:24:17
|
|
|
|
soni
|
samo da vam pozelim lep dan...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 9:25:46
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene...uzela rezultat krvne slike,sve ok,secer,sve,malo mi snizen hemoglobin i rbc ali se dr nije uzbudjivao previse.pritisak mi 100 sa 50.kaze da je sve kako treba sa bebicom,skolski sve,uredno.i naravno,opet mi nije dao slicicu i opet nece da kaze pol.procunjam malo ovde,pa moram do prodavnice.kod nas oblacno i kisica.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 9:31:59
|
|
|
|
bubulence
|
a jesi pitala za spopadanje muza ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 9:40:13
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR evo i mene...uzela rezultat krvne slike,sve ok,secer,sve,malo mi snizen hemoglobin i rbc ali se dr nije uzbudjivao previse.pritisak mi 100 sa 50.kaze da je sve kako treba sa bebicom,skolski sve,uredno.i naravno,opet mi nije dao slicicu i opet nece da kaze pol.procunjam malo ovde,pa moram do prodavnice.kod nas oblacno i kisica. Super. Branki da je sve ok, pa kako nece da kaze pol, mozda ne vidi .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 9:51:30
|
|
|
|
branki*
|
bubi,smem da spopadam kog hocu,mogu da se odnosim ne znam ,eco,takav je inace,nikom nije rekao pol godinama unazad,to mu kao neka praksa..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:02:29
|
|
|
|
serpica
|
Branki ja mislim da on nije siguran u to pa zato nece da kaze,da ne pogresi pa posle da bude nista ne znas a jel dobar uz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:03:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,smem da spopadam kog hocu,mogu da se odnosim ne znam ,eco,takav je inace,nikom nije rekao pol godinama unazad,to mu kao neka praksa.. Znaš št Branki, mu se u praksu! Eto! Super što je sve ok btw koliki ti hemoglobin, jesi možda zapamtila? Šerpice ''leba ti kako nije siguran u 25 nedelji????
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 3.10.2014 10:04:51 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:04:35
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,smem da spopadam kog hocu,mogu da se odnosim jeeeeeej, to je najbitnije . a bas bzvz sto ne govori pol, kako da spremis za bebu ako ne znas sta je...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:04:52
|
|
|
|
branki*
|
mislim da jeste,dobili su taj neki novi pre mesec,dva.ne znam sta izvodi sa tim..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:07:30
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi prelistah malo kako je tm reagovao mogu da ga zamislim, i sreća i šok i uzbuđenje Kako si? Ne prizivaj mučnine Devojčicama ćeš da kažeš posle UZ? Ljubi mi svo troje. Branki baš mu je bezveze praksa! Bitno da je sve ok
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:18:30
|
|
|
|
serpica
|
Trco kod nas je bilo slucajeva da do porodjaja govori jedno a ispadne drugo,mozda covek ne ume da prepozna,a tu praksu uhhh,pa ko moze da mi zabrani da saznam pol ako hocu. Nego branki,mozda ti da odes kod drugog dr a? Jolence cekam prvi uz pa cu da kazem devojcicama,a mozda i jos nekom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:33:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,bitno da je sve ok sa bebicom!! A pol ce biti iznenadjenje!! A mozes i privatno da odes i virnes Uzela sam da ribam sporet i pokajala se..sad me sve probada,tj,ubija me u besiku..svaki put ista prica!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 3.10.2014 10:34:21
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi izbegavas da kazes kako je tm reagovao? a kako je Klaritin muz reagovao ?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?