|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
4.10.2014 9:45:57   
vonavoj
Pa da,kukovi me bole samo dok lezim,zato slabo i lezim,vise mi prija da sedim,i stavim jastuk iza..kad mi neko kaze lezi,odmori,udarila bi gauser posted image ..muke posle...ujutru i meni samo malo fali da se razmdram!
Sad sam se izdepilirala...lele,,koliki mi stomak,jedva sam dohvatila donji deo noguuser posted image
A prepone te bole od pritiska,sigurno,jel nosis pojas?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 276
4.10.2014 9:48:16   
Trcosava
Nisam još stigla do crnog pojasa user posted image

Ne nosim ga, ali da je od pritiska zar m ne bi bolele stalnouser posted image pogotovo dok hodam. Mene bole samo kad hoću prekrstim noge ili ustanem user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 277
4.10.2014 10:18:11   
branki*
ne znam..mene ne bole ni prepone,ni noge.nekad hoce kicma ili krsta....ili tabani..od tezine verovatno..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 278
4.10.2014 10:37:03   
wivern
'Bar dan..da se ubacim u diskusiju o bolovima. U bi me mindza kad malo vise setam. Ostalo je ok. Trco pa ti imas neke cudne bolove, onda ne prekrstaj noge nego ih siri user posted image
Branki ako imas ravna stopala moguce je da te bole od tezine. Ali nosi neku obucu sa izdignutom petom.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 279
4.10.2014 11:09:12   
srculence25
Grrrrr taman ispisem kad ono eror
Nego drugari evo i ja da se priupisem oko bolova.Od juce uvece imam neki prisutan tup bol.
Nalazi se u donjem delu stomaka sa leve strane.Boli stalno u smislu prisutan je dok hodam i stojim.
KAd sedim ne user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 280
4.10.2014 11:24:09   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage user posted image

Bas ste rano ustale. Ja na silu. Probudili me iz Genesisa. Serklaz je u sredu user posted image

Srculence i mene non stop nesto boli. Kazu da je to normalno. Ipak se sirimo. user posted image

Mene kukovi vec sada ubijaju. Sigurno zato sto stalno lezim. Ne prija mi mnogo da sedim. Boli me dole.

Srculence ja sam skontala kada me izbaci tako i napise eror samo se vratim jedan korak nazad pa kopiram post pa onda zatvorim taj i otvorim novi i prekopiram. Nece on mene zezati user posted image

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 4.10.2014 11:25:54 >

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 281
4.10.2014 11:31:47   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

'Bar dan..da se ubacim u diskusiju o bolovima. U bi me mindza kad malo vise setam. Ostalo je ok. Trco pa ti imas neke cudne bolove, onda ne prekrstaj noge nego ih siri user posted image
Branki ako imas ravna stopala moguce je da te bole od tezine. Ali nosi neku obucu sa izdignutom petom.

Pa bre onda istežem mišiće tek onda će da boli user posted image

Reci tm da ljubi da prođe to što te boli user posted image

@ Srculence - mislim da ti beba nisko, pa te pritiska. Tako je i meni jedno vreme bilo, sad se valjda podigao pa mi je ok i kad sedim i kad hodam. Jedino kad me 'boli' (ako mogu tako da kažem) je kad idem uzbrdo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 282
4.10.2014 11:39:26   
vonavoj
srculence,to je jos period kad se materica siri! ako ne boli kad lezis,onda je ok!
trco,ne prekrstaj noge!
mene sad nista ne boliuser posted image ..ni ledja,,a jedan period jesu..samo mi se kukovi raspadaju nocu!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 283
4.10.2014 11:39:42   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Srculence ja sam skontala kada me izbaci tako i napise eror samo se vratim jedan korak nazad pa kopiram post pa onda zatvorim taj i otvorim novi i prekopiram. Nece on mene zezati user posted image

user posted image nemogu da se vratim unazad samo ponovo iskuckam i copy za svaki slucaj
Trco hvala draga vec sam pocela da panicim i da citam lazne kontrakcije user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 284
4.10.2014 11:49:15   
vonavoj
Inace,poceli su da me smaraju..i sta cekas,osecas li nesto,kad ces?? Vreme je..kao da je njima teze nego meni..user posted image
ALo ljudi,termin mi je 13.10..imam jos fore,posle me smarajteuser posted image

Direktna veza do poruke: 285
4.10.2014 11:53:19   
17 joka
Sanjalice, zavrsis i taj serklaz i nesekiras se i uzivas posleuser posted image

trudnicice, napali bolovi, da vas brzo prodju za Von znam da hoce jako brzouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 286
4.10.2014 11:54:25   
vonavoj
user posted image joko,jos malo!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 287
4.10.2014 11:55:07   
srculence25
Pa bas Von ajde da si presla termin pa bilo bi sta cekas a ovako imas jos sitnih dana do termina

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 288
4.10.2014 11:57:38   
vonavoj
videces,cudni su ljudiuser posted image
ajde,prosli put je bilo sa razlogom..ali sad mi nije jos termin,i stvarno retko koga znam da se ranije porodio,ima devojaka,ali oko mene ne tako puno,mozda dan dva ranije..bebama je lepo kod nasuser posted image
ja tipujem na 9.ti ili 10.ti..user posted image ..volela bih i ja sad,ali ako beba nije spremna,neka jeuser posted image

Direktna veza do poruke: 289
4.10.2014 12:03:54   
17 joka
Von, briga te sta drugi kazu

pusti beku nek uziva jos kod mame u trbi kad uziva unutrauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 290
4.10.2014 12:04:56   
srculence25
Da da videcu mogu da zamislim i sad dobijam neka cudna pitanja user posted image
Naravno bebabi je lepo kod tebe pa nece jos napolje neka neka jos saceka koji dan nece nigde zakasniti user posted image
Ovo me bas boli a obecala sam kumi da cu otici na neku prezentaciju kod nje uhh sto obecavam atko unapred

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 291
4.10.2014 12:07:32   
branki*
srculence,tako i ja imam obicaj da kazem da cu doci ,a posle me mrzi...

branki

Direktna veza do poruke: 292
4.10.2014 12:11:17   
wivern
Von mene zezaju da sam georgina user posted image . Otisla sam na bolovanje cim smo krenuli u postupak vantelesne i kad se sve to sabere ja sam deset meseci na bolovanju. Svi su u fazonu aman vise cele godine si trudna user posted image
Meni su na pocetku trudnoce rekli da sto se tice bolova panicim samo ako su u pitanju prerane kontrakcije, sve ostalo ide u rok sluzbe user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 293
4.10.2014 13:39:01   
eca89
Cao user posted image drugarice, kako ste mi? Ja sam pospremala stan, prala ves, istusirala se, rucak se lagano kuha, sad cu malo da odmorim user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 294
4.10.2014 13:47:30   
srculence25
Odlozila sam kod kume necu ici na prezentaciju nije joj bilo pravo ali sta sad.
Isla sam do radnje onaj bol malo stane malo boli dok sam hodala a sad me uhvatilo kod desnog guza blize trtici user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 295
4.10.2014 14:29:16   
anita
Zdravo drugarice.
Ja celo pre podne bila u pokretu. Malo do grada,pa na kaficu i evo sad dosla kuci.
Vreme je lepo pa valja iskoristiti.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 296
4.10.2014 15:48:50   
branki*
moja pita sa jabukama gotova i upravo je jedem..do porodjaja cu biti ko 2 tenka!pored drugarice ,zvala i zaova da ce doci..kad nema,nema nikog,a kad dolaze svi odjednom krenu!

branki

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 297
4.10.2014 16:09:28   
wivern
Cuti Branki ja brstim big mac obrok, sad pred kraj da se razvalim od fast fuda user posted image
Nek ide zivot, i kilaza, sve za par minuta uzivanja. Ja pocinjem da peglam, bebece stvari se peru i da pocnem mm da pakujem torbu koju ce doneti kad se porodim. Da ne razmisljam previse sta moze da zaboravi user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 298
4.10.2014 16:13:11   
branki*
pa,i tebi se blizi,polako pripremaj,da se to sve osusi,popegla,popakuje..meni mnogo brzi prolaze ovi mesesi,pa ja vec usla u 7.mesec,proletelo mi je vreme..

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 299
4.10.2014 16:15:47   
Ipokrisia
Cao devojke, ja danas morala da odem u drugu ordinaciju da dovrsim ekspertski jer me ceka komisija, pa sam morala da imam svez izvestaj, jer prosli put moja dr nije zavrsila zbog kvara na stampacu. I pravo da vam kazem ova druga Dr me smorila malo.Kao rekla mi da kod svog lekara proverim 2 stvari u vezi bebe. Cini joj se da se za pola sata koliko sam bila na pregledu zeludac bebe nije punio dovoljno brzo, tj da je ostao praznjikav, a na pocetku je bio pun. Sad ne znam sta to znaci, bas sam se smorila user posted image i jos jedna stvar, neka leva komora srca mu je sada 9 mm valjda, a normalno je do 10mm pa kao da i to proveirm za 2 nedelje da nije preslo preko 10mm tj da se to prati kako se razvija.Opet nemam pojma da li je sad to nesto vazno,ona rece kao nije opasno,sad otkud znam, bas sam nesto izasla potistena iz ordinacijeuser posted image ovako bebac je spavao na pregledu i prekrivao se rucicama pa nismo uspeli puno slika lepih da napravimo, ali opet sladak je, zevka, smejulji se, sanja nesto, ali eto, sad me ovo malo dovelo u sumnju...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here